подсъзнанието може всичко 5

• 41 386
  • 450
  •   1
Отговори
# 360
Вела, надявам се празненството е било само добър старт към празничните дни!   bouquet
Относно медитациите и всичко останало - аз предпочитам спонтанното, да реша на момента, а не да си изграждам някакви пътища, някакви рамки, които да следвам цял живот. Все пак постоянно се променям, а неща от сорта ВИНАГИ ме теглят назад!

Ина, преди години присъствах на нещо като песничката на Лили Иванова - "Тежка сватба". Ако видиш снимките - ще си помислиш, че съм много щастлив човек и няма да сбъркаш! Аз поисках да съм щастлива и да не мисля поне него ден за проблеми... и успях! Както много добре писа svetlina_8 не трябва да се отдаваме на негативни емоции. Когато допуснем това да стане - всичко и всички около нас стават негативни. Когато обаче повишим вибрациите си /поне до 12-15/, всичко и всички наоколо също ги повишават. Дори случващото ни се! Така че всичко зависи от теб! Най-безболезния начин, който ми хрумва в момента, е да се порадваш на нещо. На дете, на цвете, на елха, на смеха на щастливи хора, на чуруликането на врабеца, намерил прехрана... Това стремглаво ще те изкара от дупката. Погледни вън от себе си! Hug За момент виж, че всичко наоколо е едно Божие чудо, а ти също си част от това Божие творение!

norah, поздравявам те за този пост!  Hug Точно защото си осъзнала - тази Коледа не би трябвало да е най-тъжната! Понякога от тъгата се печели! Hug И се изчиства.

svetlina_8 , весели празници! Ще очаквам следващите ти постове! Hug

# 361
Момичета, бъдете силни и позитивни, смели и оптимистични!И нека  Новата година да е година на мечти , превърнали се в реалност! Обичам ви и не забравяйте, че най-обичани сте от Бог!

А дали се молим на изток на запад, на север или на юг...няма значение! Важното е , че го правим!  Бог е навсякъде и ни чува, когато го правим от сърце!
Весела Коледа и Наздраве!!! Grinning Благодаря ви, че ви има!   
   bouquet

норче...мила, вярвай, че на Коледа се случват чудеса! Flutter Пожелавам ти чудото да влезне в твоята къща и семейство!!! Heart Eyes

# 362
Весели празници и от мен! Hug Hug Hug

# 363
Момичета пожелавам ви да превръщате всяко преживяване в нова възможност!!!
Да следвате Пътя неотклонно и да сте заобградени с хармония,любов и изобилие.

Нека Бог и Ангелите да са винаги с вас Hug Hug Hug

ИнаДинова,norah -Нова година,нов късмет Wink Направете я точно такава каквато искате да бъде Hug

# 364
  • България
Момичета, бъдете силни и позитивни, смели и оптимистични!И нека  Новата година да е година на мечти , превърнали се в реалност! Обичам ви и не забравяйте, че най-обичани сте от Бог!

А дали се молим на изток на запад, на север или на юг...няма значение! Важното е , че го правим!  Бог е навсякъде и ни чува, когато го правим от сърце!
Весела Коледа и Наздраве!!! Grinning Благодаря ви, че ви има!   
   bouquet

норче...мила, вярвай, че на Коледа се случват чудеса! Flutter Пожелавам ти чудото да влезне в твоята къща и семейство!!! Heart Eyes

Винце, благодаря ти Hug,разликата между старото ми аз и новото е ,4е преди 4етях такива послания и не разбирах смисъла им,тоест не вярвах Embarassed, а сега избирам да вярвам ,понеже вярата може да премести планини.

[
norah, поздравявам те за този пост!  Hug Точно защото си осъзнала - тази Коледа не би трябвало да е най-тъжната! Понякога от тъгата се печели! Hug И се изчиства.

[
Тонимар, така би трябвало да мисля, имам какво да у4а...
Весели празници и на теб и много топлина ти пращам от студена Норвегия в студена Швейцария Simple Smile Hug Hug Hug!

# 365
Весели празници на всички!
Желая ви светла Коледа,здрава и щастлива Нова Година и много вяра и любов в сърцата!

# 366
norahHug Hug Hug Hug Hug
Само напред!

# 367

Ина,  Когато обаче повишим вибрациите си /поне до 12-15/, всичко и всички наоколо също ги повишават.

Какво значи това поне до 12-15 ?

# 368
Ина, човешките вибрации варират между 1 и 30 /според мен числото достига и повече/. Ако ти си някъде към средата - ще започнеш да усещаш позитивното, а задължително покрай теб, независимо дали го осъзнават или не - ще започнат да го усещат и хората, близките ти, колегите ти. И напълно нормално - ще започнат и да ти се случват положителни ситуации и емоции. Ако ти си с ниска вибрация, дори и наоколо да има позитивно - за теб е трудно да го усетиш, да го забележиш. А изпадайки в дупка и тъпчейки на едно място - се случва точно това - понижаване на вибрациите.
Вибрациите идват от твоята позитивност, любов, благодарност, вяра, надежда, смях, щастие, споделяне... Колкото са по-силни, колкото повече ги подхранваш - толкова вибрациите ти се увеличават. И всичко позитивно около теб също се усилва. Но тръгва от теб. Ти си акумулатора. Ти си началото. От теб зависи как и доколко това ще стане.
Колкото повече вибрациите се увеличават - толкова повече всичко красиво, положително, щастливо се увеличава.  И тъй като ти е трудно да започнеш усилването на вибрациите от теб самата - огледай се. Потърси щастието около теб - има го! Hug
Това е лично мое мнение. Не съм чела на тази тема нищо, а тук има други, които знаят и усещат повече от мен. Очаквам други мнения. Hug

# 369
Весела коледа на всички !
Сега нямам време да ви чета , но утре ще наваксам.

# 370
  • У дома
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ДАМИ!!!

Пожеланията си ги знаете - бъдете здрави, спокойни и щастливи, и много, много позитивни  Hug

Черпя с тортата, която току що завърших, ще дремна, че ще посрещам много гости и ще ви чета след ден-два. Светъл празник!!!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 16:41 от Atalanta

# 371
Честито Рождество!!!

Нека всички бъдат здрави, щастливи и обградени от Светлина.

Весел и светъл празник!

# 372
            Честита Коледа ,мили сродни душици !

Желая Ви много Любов, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци…
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка…
Да я направим!
На Коледа стават чудеса…

Тиха нощ

Тиха нощ! Свята нощ!
Цела земя
Е в тишина.
Виж! Витлеемската светла звезда
Мъдреци води от чужда страна,
Дето Христос се роди

Тиха нощ! Свята нощ!
Песен сега
На похвала