Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко често е безопасно да се дава каша на бебето, без да се увеличава рискът от затлъстяване?
Има ли риск бебето да наддаде на тегло от кашата?
Каква е ролята на кашата в диетата на малките деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко често е безопасно да се дава каша на бебето, без да се увеличава рискът от затлъстяване?
-
Има ли риск бебето да наддаде на тегло от кашата?
-
Каква е ролята на кашата в диетата на малките деца?
-
Как да гарантирам, че детето ми получава необходимите хранителни вещества?
-
Какво да правя, ако детето ми наддава прекалено много?
Започнах да давам каши от 5 месец на бебка.Сега сме на 9 месеца и до скоро и ги давах всеки ден(след обяд).Една приятелка ми каза че много се напалнява от тях и май наистина съм прекалила с кашите,защото на 9 месеца сме вече почти 11 кг
Много съм притеснена за бебка.Вече и спрях кашите.Давам ги само по веднъж на ден.Забравих да спомена че се храним по 4 пъти на ден(8:00-попара,грис или нещо друго,12:00-ястие от ДК,16:00-кисел или някакво друго кремче,20:00-АМ).Моля ви успокойте ме по някакъв начин,защото ако бебчето ми е станало мн дебело по моя вина няма да го понеса
п.с.ръста на Дария е 73 см