"Колко е студено вече - Март не е далече"

• 14 023
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Да започна с това, че моето МИЛО непрекъснато обновява комп. и инсталира всичко най-ново.После отива на работа и аз седя и си блъскам главата от къде да започна да се уча. ooooh! Явно когато съм се регистрирала във форума съм го направила от "exploer". После милото инсталира "Google Chrome"  и каза вече да влизам в нета от там.Чудесно отваря ми страницата на сек. ама като влизам от там във форума не ме рзпознава ли не знам ама ме води като гост.Горе ми е исписано името и паролата ама профил не ми дава и все едно съм вън от системата.Добре че вчера имаше един чужд комп. в къщи за ремонт.Влязох от там през експл. и се светнах.

# 211
имам един въпрос,може да звучи тъпо,но ми стана любопитно,люлките с механизми на фишър прайс които продават,дали могат да се люлеят свободно,в смисъл като обикновена newsm78

# 212
  • Варна
Ох,момичета  от 2 часа чета смешната тема за раждането и направо не издаражам повече   Joy  не мога да спра да се смея,направо се търкалям по земята вече и сълзи ми потекоха ,а съм си сама в къщи и се хиля с глас като луда.... Мъжа ми се прибира и ми вика какво става бе,да не си се напушила, а аз не мога да си взема въздух и да му отговоря..... Добре ми дойде малко смях....не ми става по спокойно за моето раждане ама поне се развеселих.   Joy 

# 213
Боже, трафика в София става все по-кошмарен  ooooh! От Младост до х-л Хемус - час и 20 мин  #Crazy с кола  #Crazy
Иначе филма (Австралия) не беше никак лош - Никол Кидман си е красавица, няма две мнения по въпроса!И една стройна, слаба, ееех. И един готин стайлинг, с едни поли с висока талия....Та още по-висока и слаба я правеха!Така и завидях!
Аз се въртях като пумпал на седалката с моя шкембак. Бебко точно тогава реши, че е време за игра и ритка през целия филм, който бая дълъг се оказа (2,30ч)

# 214
нашият тати ни се обади че си тръгва от софия за търново,ама като се сетя 4е само около час ще излиза от софия  #Crazy иначе това му е половината път до ВТ

# 215
Направих сладкиш по рецептата на БОДЛИВКА...мммммммммммм страхотно. Сега съм с пълен тумбак. Поне това сладичко ме разнообрази. Днес ми едно токова....дъждовно, тъжно...никакво.
Аз киселини не знам какво е, никога не съм имала. Последната седмица понякога все едно ми се връщат някакви сокове от стомаха, сигурно е това. И кръста още не ме боли. Имам усещането обаче, че сякаш кожата на коремчето ми се опъва..вероятно расте. И вечер ме болят кокалите от спане ту на едната страна, ту на другата май вече не е достатъчно разнообразието спане на гръб. Днес май ми е ден за оплакване....я да прочета или гледам нещо веселичко

# 216
Браво бе, от 16:30 никой не е писал.... Rolling Eyes що така?

# 217
ми и аз да се запиша Embarassedднес бяхме на консултация всичко е наред с бебчо даже док каза ,че май ще си имаме малка принцеска, но се не се обраща голям инат е Thinking но се оказа че ми е висока захарта и малко сам притеснена утре ще нодя да си правя изследвания Praynig незнам момичета за вас, но аз колкото повече наближава март ме хваща страх Grinning

# 218
така както никой не беше писал си помислих че нещо компа се ебава с мен  Joy

# 219
  • Варна
Тази вечер нещо на никой май не му се пише   newsm78 

# 220
  • Стара Загора
Здравейте пак от мен - нашето тържество беше днес в градината и беше много хубаво.Качила съм и снимки, ако някой иска да ги види тук сме със снахата, а тук са всички снимки

# 221
  • Варна
Ииииии Слънце ама той Митко голям чаровник .... и колко свенливо е прегърнал снахичката ти  Embarassed  Сладури  Hug

# 222
пу,че са сладки  Heart Eyes

# 223
  • София
Добра вечер от мен  Hug Минавам набързо, че стана късно, ама да се фукна, че най-сетне сглобихме пустото легло за Буболечко  Embarassed

Започва да ми тежи коремът и днес ми беше трудно да се прибера вечерта, така ли е и при вас  newsm78

А и зеленото човече да питам - а какво точно не ти хареса във Фрош? Защото аз лично особени претенции към праховете нямам, освен да не са прекалено агресивни на миризма и да не избелват дрехите, т.е. да са по-щадящи. За петна така и нямаме много мръсно или лекьосано пране, за да мога на това да ги тествам, та предполагам при бебешките неща и това е от значение - освен да са нежни и да вършат работа.

Ами ние работим "офисна" работа и дрехите ни се цапат от мръсотията в града, пот, кал и прочие, т.е. нямаме особено мръсно пране. Еми не стана с Фроша и това е. Дрехите просто изглеждаха някак уморени. Не знам как да го опиша.

rossykv, смятам да ида на очен като отивам за първия болничен 45 дни преди термина. Така ще съчетая разкарването, а и няма да бягам от работа. После, ако е нужно, ще ходя и в болницата.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт