Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В какъв ред трябва да се приемат децата в детска ясла?
Какви са мненията за използването на капките Цитросепт за нос?
Какви са преживяванията на майките при заспиване на децата в яслата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В какъв ред трябва да се приемат децата в детска ясла?
-
Какви са мненията за използването на капките Цитросепт за нос?
-
Какви са преживяванията на майките при заспиване на децата в яслата?
Опитът на майките при заспиване на децата в яслата варира. Някои деца свикват бързо, докато други изискват повече време. Някои майки споделят, че децата им са свикнали със заспиването в ясла след няколко дни, докато други изпитват трудности. Важно е да наблюдавате реакцията на детето и да коригирате метода според нуждите му.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от проблемите, обсъдени в дискусията?

Добре, че педиатърката ни е ЧОВЕК. Винаги се бори до последно да мине всичко само с хомеопатия. До сега все ни е отървавала кожата, но този път каза, че може и до антибиотик да се стигне
Вчера два пъти я водих да я слуша между лекарствата, днес пак сме на преглед. Да видим ще мине ли и този път номера или ще трябва да се вади тежката артилерия.

И чувах отвътре как вика мамо гушкай ме, мамо обичкам те ..

На всичко отгоре и наши дрехи липсваха/панталон и слипчета/. Още от вратата ми светнаха чуждите дрехи, лудница пълна. Поядосвах се, ама си викам да е здрав пък на дрехите м...... им. Днес обаче като го заведох ми ги върнаха. Емоции големи ...