Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В какъв ред трябва да се приемат децата в детска ясла?
Какви са мненията за използването на капките Цитросепт за нос?
Какви са преживяванията на майките при заспиване на децата в яслата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В какъв ред трябва да се приемат децата в детска ясла?
-
Какви са мненията за използването на капките Цитросепт за нос?
-
Какви са преживяванията на майките при заспиване на децата в яслата?
Опитът на майките при заспиване на децата в яслата варира. Някои деца свикват бързо, докато други изискват повече време. Някои майки споделят, че децата им са свикнали със заспиването в ясла след няколко дни, докато други изпитват трудности. Важно е да наблюдавате реакцията на детето и да коригирате метода според нуждите му.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от проблемите, обсъдени в дискусията?
Чудя се, от къде се взимат тези бактерии
Утре след обяд или събота сутринта отново ще го водя на лекар. Надявам се кашлицата да намалее...

За бибата незнам какво да ти предложа, а ако не я вижда пак ли я търси? Защото и Алекс не си я даваше, но като я вижда, иначе ако е скрита и не я вижда не се сещаше за нея. Ние отдавна не я ползваме и наистина незнам какво да те посъветвам, пожелавам успех! 
Казах им,че всичките им панталони са с ластик и няма нужда да се разкопчава нито копчето,нито ципа.Даже направих демонстрация-с два пръста свалих на Тоти панталона.Последва оправдание,че с анцузи няма да им е гол кръста.На следващия ден ги заведох с анцузи,взимайки ги видях,че и двамата са разгащени.Казах на въпросната сестра,че ще ги водя с каквото искам,защото проблема не идва от панталона,а от бодито,и че кръстовете са им голи.Първо се направи на учудена,че са разгащени,после ми каза да правя каквото искам,тоест нямало да се разправя повече с мен.След цяла седмица с анцузи,ги пуснах с панталони.Като отидох да ги взема,Марио тичайки към мен му се смъкнаха панталоните до долу,щеше да се пребие,блузата също му беше демонстративно разкопчана-той не е в периода на събличане,в нас го оставих с панталона и не си го съблече.Добре,че сестра ми беше с мен, едвам ме удържа да не влезна с вратата.Те са си създали мнение за мен,че съм конфликтна личност,че ходя при директорката и се държат особено засега.
).Имала-дала 
но ще я видим на снимките! От днес е във ваканция - баба дойде да я гледа до 05.01! Да се надяваме, че ще преборим и непрестанните сополи в тези дни!
Дано изчистите бързо упоритите бактерии и спрете кашлицата.
Не може ли да боледуваме вместо тях, че да не се мъчат
Да се оправяте бързо!