Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 256
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Добро Утро!   Hug  AnMary,как е Алекс?Ходихте ли, при педи?         Дано всичко е наред с малчо,дано!

# 211
Добро утро   Wink Гери, мерси за кафенцето. След снощното фирмно парти имам нужда  Mr. Green

Ивана, много неприятно точно на празниците да се болни. Дано бързо да се оправи Жорко и да посрещне новата година здрав и щастлив. А и ти да не се притесняваш  Hug

Това се надявам, hellche  Hug И вярвам, че ще е така....

Ние утре, живот и здраве, заминаваме за Пампорово, там ще посрещнем Новата година. Ще стоим до 4-ти, така че се надявам да си поотдъхна малко, че нещо много екшън ми дойде последния месец  Rolling Eyes

# 212
  • София
Моят юнак стана на 7 месеца Simple Smile Покрай всички неприятности... малко забравих за това  Embarassed

# 213
  • София
Честита месечинка на Алекс! Да е жив и здрав и мама да не се притеснява толкова  Hug

# 214
  • София
Алекс е добре, ще го хранят Simple Smile Вчера не ходихме при педката, днес ще пратя Джони с резултатите.
Явно изкуквам тези дни. Покрай тревогите преди Коледа не усетих ПМС-то Simple Smile От прегледа в Правителствена си повтарям, че педката на Алекс е "четна - следобяд" и защо бях решила, че 29ти е четна дата?!?
Така, че днес ще изстрелям мъж ми към ДКЦто.

# 215
Честита месечинка на Алекс HugДано всичко е нардед,AnMary Praynig

# 216
Здравейте!купих за хремата на Ади ,помпата която се предлага  в ДаНет.Вчера обаче УНГ каза да не я използвам защото хремата и е алергична,и ще се обостри.ако някой има нужда от нея,нека се обади ,ще му я пратя.не е използвана.вчера имах недоразумението да  я купя,и после да минем на прегледа.оказа се непотребна за нас

# 217
Честита месечинка на Алекс и от нас.  Hug

# 218
  • София
Пали онази за прахосмукачка ли?
Ако е такава, пращай Simple Smile Аз ще ти метна паричките през epay Simple Smile

Всичко е ок с Алекс. Аз уж писах някъде, но явно не съм постнала, голяма съм патка.
Джони ми звънна по тел-а веднага след като е излязъл от кабинета. Педката е рекла "пиша 6 за тези резултати". Всичко било нормално и "отлично".
Тя си прави някаква статистика за нея си. Според педката късно захранените бебета имали по-висок хемоглобин. Преди да изследваме Алекс рече, че искала да види това.
Дияна ми беше рано захранено бебе, т.е. сок в края на 2ри месец и т.н. На възрастта на Алекс хапваше всичко - сокове; плодови, зеленчукови и месни пюрета; каши; жълтък. На 6м беше с нисък хемоглобин, но се оправи само със "зелена" диета.

Все пак мисля началото на февруари месец да му пусна една ПКК.

Сега съм спокойна и хепи. Мерси, че мислите за нас   bouquet

Ето го малкият пораснал юнак - спи в люлката Simple Smile

# 219
  • София
АнМари, радвам се че всичко е наред при Алекс. И наистина много е порастнал, сладур  Hug

# 220
AnMary,радвам се HugНека ви е здравичко детето Hug

# 221
AnMary, чудесно е, че всичко е наред с изследванията на Алекс. Все така да е  Peace
Честита му месечинка и от нас Hug

Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година. Нека всички болести и неприятности останат в 2008, а 2009 да ни донесе само положителни емоции  Wink
Предпразнично "наздраве" ви казвам  Whistling

# 222
Весело изкарване на Новата година и само хубави емоции и от нас с МАрия Hug

# 223
Приятно изкарване на Новата Година!!! Hug Hug Hug

# 224
На всички съфорумци желая весело посрещане на Новата 2009 г. Нека през нея да се збъднат мечтите ви и да бъдете много много здрави вие и вашите дечица.

Общи условия

Активация на акаунт