Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 256
  • 290
  •   1
Отговори
# 195

Честит Имен Ден На Стефи.
Нека бъде принцесата на мама. Нека да изживее свойте малки чудеса. Да расте щастлива и засмяна , здрава и добра.

# 196
Кейт-как е малкия сладур днес?
Дано скоро се прибере у дома Praynig

# 197
Сега видях, че началната страничка е обработена на ново.Браво Семирамида или AnMary Hug Колажа е супер Hug

# 198
И на мен много ми харесва първата ни страничка  bouquet
Само да питам-защо пише и една кака Embarassed? Какво си имала предвид Ан Мари Thinking?

# 199
АнМари има дъщеричка newsm78Сигурно за нея става въпрос Wink

# 200
И аз така си помислих отначало. Но после се сетих ,че примерно Вероника си има батко,а може и друг да има по-големи деца и... newsm78

# 201
  • София
Опла Simple Smile
Честит имен ден на Стефи   bouquet

А за каката... ами явно си имаме кака в темата. Ето я - fanii (кака на Филип)   Филип   14.09.2006 г., 28 г. с., 1290 г

# 202
Здравейте момичета,Честита Коледа и всичко най най хубаво,надявам се белобрадия старец да донесе много здраве и късмет на малките съкровища.Кейт много се радвам за вас,всичко много скоро
ще е наред:)Ние  естествено бяхме болни,но сега сме само МАЙ по добре.целувки и поздрави на именниците Hug

# 203
Здравейте момичета HugВ Бургас вали много сняг Simple SmileСега се прибрахме с малкия.Водих го на вън, да се радва на белия сняг. Keit83,как е малкият сладур ?

# 204
Здравейте момичета. Честит имен ден на Стефи на патерица. newsm51

# 205
Здравейте Hug. Малкия мъж е добре , расте бавно ,но славно и се учи да папка от шишенце. Вече трябва да го вадят от кувьоза newsm44

# 206
Привет, момичета!
Честито на патерица на всички, които изминалите дни са имали повод да празнуват  Hug
Жоро посрещна Коледа с температура и я изпрати с антибиотик. Този път не му се размина. Направил е бронхоспазъм, така поне каза лекарката, която го прегледа, но и аз го усещах, де. Не беше типичния вирус, с който може да се каже, че свикнахме  ooooh!
Сега е добре и се моля да продължи да се подобрява, че незнам как ще го оставя за 5 дни недоизлекуван на баба му.
Ей такива неща...ама да минават. Да остават в тази година, а в новата да сме по-здрави  Wink
Иначе, като се изключи това, дядо Коледа ни донесе много хубави подаръци, много положителни емоции и топли моменти  Mr. Green

keit83, радвам се, че бебчо е добре  Hug Така трябва и да е  Peace

Гери, вие как изкарахте? Затъжи ли се много за Жорката  Wink Супер, че сте имали сняг за Коледа  Mr. Green Аз толкова се надявах и тук да повали, да е по-коледно и романтично  Wink, но не би...

# 207
О , Ivanah Hugсъжалявам, че Жорко така е посрещнал празниците.Дано ,наистина да се подобрява и да няма повече изненади HugНие, наистина добре си прекарахме ,панатъжих се, че детето не е с нас ,но...един път е Коледа, нали Crazy

# 208
Така е, Гери. Радвам се, че сте изкарали добре  Hug

# 209
  • София
Ивана, много неприятно точно на празниците да се болни. Дано бързо да се оправи Жорко и да посрещне новата година здрав и щастлив. А и ти да не се притесняваш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт