Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 149
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Ама да прибирайте се. И аз когато и да вляза няма никого. Липсвате ни.

# 241
Здравейте HugАз не се включвах, защото Жоро бе леко настинал.   Aera,здравей  bouquet

# 242
  • София
Ами ние като нощни Фтици... спим Simple Smile Аз де. Джони и Дияна бяха навън, Дияна е в екстаз от снега. Мисля да метнем Алекс на шейната Simple Smile

Малко нови снимки от нашето фемили

Снимах с тел, защото няма кой да се сети да зареди батериите на Практиката. На 7ми мисля да си купя Канон, ще си направя постКоледен подарък Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 18:49 от AnMary

# 243
ГЕри Hug
Жорката вече е ок,нали? Целувки на малкия Heart Eyes
Ан МАри-малкия много е пораснал  bouquet.Хареса ли му на шейната? И да си заредиш батериите следващия път Crazy
Айде утре ,който пръв стане да направи кафето Wink

# 244
Добро утро,момичета Hug
КАфенцето:

Keйт-как е малкото ти момченце? Стискам палци скоро да си е у дома Praynig

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:26 от Midi4ka*

# 245
  • София
Добро утро и от мен! Ние също си поспиваме добре тези дни, покрай тази ваканция почнаха да спят по-докъсно, днес ес събудиха кам 9 и като влязох при тях те си играеха, круиеха са и си викаха "Бау".

Гери как е Жорко?  Hug

АнМари, Алекс наиситна много е порастнал  Hug
Дани също е във възторг от снега, вчера излизахме, но не можахме да им купим шейна и ги пуснах малко да погазят и той умря от кеф. Все ходеше в най-дълбокия сняг и си влачи краката и рине. Лора обаче никак не и хареса, като я сложихме да стъпи застина и поиска да баща й да я гушне. А ако й се нацапат обувките със сняг и настава истинска трагедия  Joy

# 246
Здравейте HugЖорко е все още хремав ,и накашля от време на време.Хъркането, което го имаше в началото ,вече го няма. AnMary,голям бонбон е Алекс Hug

# 247
И аз запознах Мимето със снега.  Laughing

Съседите са направили страхотен снежен човек Hug

П.С.КАчих и малко нови снимки в албумчето Crazy

# 248
Здравейте мили мами. Ние посрещнахме новата година със сополи и вече пети ден се борим с тях. Днес ходих да подам документи в една ясла и ни казаха, че от март могат да ни вземат и мисля да диря работа по специалността.

# 249
  • София,
Ехе,  здравейте и от нас и ние се прибрахме вече!  Hug

ЧЕстита НОва ГОдина на всички и само здраве да ни донесе пък другото само ще си дойде!  bouquet

Аз да се похваля най напред че и ние вече ходим сами, това е с идването на Новата година Laughing.
А иначе старата я изпратихме болни, ама и новата я посрещаме болни  Sad, ама дано се оправим, малко сме хремави и подкашля Confused, но се надявма да се оправим и да не се разболеем по сериозно! Sick
Сега още се оправям с багажа, но като ми остане малко по свободно време ще изчета темата назад и пак ще ВИ пиша! Hug

# 250
Привет и от мен, момичета!
И ние се завърнахме снощи. Пет дни без Жорко ми дойдоха малко в повечко, но си изкарахме страхотно. Толкова е хубаво да се пооткъсне човек от ежедневието  Mr. Green Ноо, днес то отново ме връхлетя. С голям стрес почна новата година в работата  Rolling Eyes Ако продължава и така незнам...ще трябва да се замислям за второ майчинство  Wink
Дундурела, браво за стабилното прохождане.
Midi4ka*, страхотни снимки.

# 251
Ivanah,радвам се ,че ви е било хубаво  Hug Семирамида  Hugкак, накарахте Вероничка да тръгне?Дай, някой съвет PraynigЖоро ,един ден върви на другия не иска ooooh! мидичке, мими е страхотна Heart Eyes

# 252
  • Варна
Dundurela, честити ви ходещи крачета!
Болничките да оздравяват!
И Вики е в кюпа - от 2-ри е с температура и днес започваме антибиотик.
Hellche, много сладко ми стана като си представих дечицата играейки на криеница.

# 253
Dundurela, честити ви ходещи крачета!  Hug

# 254
  • София
Дани, браво на малката сладуранка Simple Smile
Алекс освен да яде и цвърка друго не прави. Много е мързелив Simple Smile Когато успее да налучка сричките "ам" "ма" Дияна казва "мамо, вика те" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт