Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 144
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Семирамида-честито ви ходещи крачета и от нас  bouquet. Представям си колко си щастлива Hug.
Дано имаме много много поводи за радост през тази година Praynig Praynig Praynig.
 Всички болни да оздравяват.
Не разопакова ли вече да разказваш Embarassed?
А и другите мами къде са Sad?
Пак ли да си пия кафето сама Crossing Arms?

# 256
И аз съм тук  Wink
В следотпускарска депресия съм и реших да я побеждавам с много работа  Rolling Eyes Та съм се разработила, спиране нямам  hahaha

Viki_76, бързо оздравяване на Вики. Много неприятно, но понякого разминаване няма, за съжаление.

# 257
  моето мишле ,днес има месечинка,за това кафенцето от мен Wink    честит Имен, Ден на всички празнуващи!!!бъдете здрави и щастливи  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
Ооо, Дундурела днес май има имен ден, аа  newsm78

# 259
Ооо, Дундурела днес май има имен ден, аа  newsm78

И аз така си мисля Thinking .Та затова мисля да й честитим и да я чакаме да почерпи Mr. Green.

Честит празник на всички именици. Да са живи и здрави и много щастливи.

Честита месечинка на Жорко. Много много да радва мама и тате .
НАдявам се ,че вече е много по-добре Praynig. Да го нацелуваш от Мимето Heart Eyes.
И мерси за кафенцето Wink.
Ивана-стига с тази работа. Тя така или иначе никога не свършва Tired.
 Hug

# 260
Семирамида, честит празник!  bouquetЖелая ти, много здраве на теб и цялото семейство.      мидичке ,Жорко е добре  PeaceОт кашлицата вече няма и следа Hug

# 261
  • София
Честит имен ден на Семирамида и всички които празнуват днес! Нека името да им носи много радост и здраве!   bouquet

Честита месечинка и на Жорко! Радвам се че вече е добре  Hug

# 262
  • София,
Е това не е честно, още сутринта Ви писах и Ви сложих и почерпка, а после тръгнахме по лекари, че Верониката отново е болна, и сега сядам да пиша и страшно се изненадах че поста с почерпката ми го няма Embarassed, а съм сигурна, че го публикувах. НИщо ще повторим

А сега да ви разкажа за ваканцията - изкарахме много хубаво, особено ние с таткото - почти не сме се спрели в къщи Laughing, то не бяха разходки по Пазарджик, Пловдив, че и до Велинград стигнахме.
А Вероника как е проходила и идея си нямам, нас нали ни нямаше, но баба и каза, че е станало изведнъж, просто си тръгнала и толкоз, не искала да се държи никъде, бутала им ръцете. Аз много се изненадах като се прибрахме и тя вече ходеше, посрещна ме сама на вратата.
А и сега си ходи - много е сладка постоянно щъка из апартамента. Явно вече се е почувствала стабилна, така че Гери не го насилвай Жорката, ще се пусне и той. А и да ти е жив и здрав.   bouquet
Четох за премеждията ви назад в темата! Много целувки и прегръдки на всички мъници. Hug
Аз сега ще започвам да се приготвям уж за празника, ама нещо хич не ми се празнува, едно ми е унило и гадно, защото Вероника пак е болна, от няколко дни е с хрема и то доста обилна, а от снощи започна и да кашля и то доста. Днес я водихме при КУфарджиева и каза че положението е направо за Антибиотик, имала доста влажни хрипове в дясно. Засега обаче остави само инхалациите с вентолина като му увеличи дозата и каза утре да я водим пак. Дано само не стане по зле, че незнам. Засега няма Температура, но ако вдигне веднага ще започваме АБ. Е това е оплаках ви се. То нямаше как нали изпратихме старата година болни, та трябваше да посрещнем и НОвата така. Embarassed
Благодаря още веднъж на всички за милите пожелания! Hug

# 263
  • София
Има, има именник. Дани да си жива и здрава   bouquet
Там ти е поста с почерпката, в "родени през 2007".

Днес пък аз ще черпя - за големият именник Simple Smile

Да поздравя и другите именници - малки и големи   bouquet

Този месец май е най-тежък от към празници Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 08:31 от AnMary

# 264
Честит имен ден на именяците.
Стига с тези вкусотийки Mr. Green.
Ан Мари-страхотен аватар имаш.Сладур голям е Grinning.
Семирамида-дано ви се размине АБ Praynig.
ГЕри-как сте с Жорко  bouquet?
Вики-и вие да оздравявате Praynig.
Хелче-какво правят малките сладури Heart Eyes?

# 265
  • София,
ЧЕстито и от мен на именниците които празнуват днес! Да са живи и здрави и много щастливи!
Ан - Мари  и твоят именник да е най прекрасният и любящ съпруг и баща!

И специално искам да поздравя hellche, Ивана и ПАли и те са ни именнички днес! МОмичета бъдете живи и здрави, винаги усмихнати и много щастливи с дечицата, по малко неволи и болести и повече радости и безгрижие! Two Hearts lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Two Hearts

Ан МАри наистина малкия е много сладък и страшно е пораснал, а моя пост наистина го има и в юлската тема с почерпката, но аз уж го публикувах в началото и на двете места, а после явно нещо е станало та го имаше само там Mr. Green.
А ВЕроника днес е по добре и се надявам да и се размине антибиотика, не е кашляла през нощта, а и от сутринта един два пъти да се е закашляла, явно пак е почнала да прави пристъп, но по лек! Дано се оправи! Иначе вчера беше много послушна и вечерта си изкарахме страхотно, имахме гости и получих страхотни подаръци! А тя цяла вечер си игра с по големите дечица, танцува и мнвого се смя, абе друго си е като се придвижва вече сама, а не само да ти стои на ръцете Wink
Айде ще пиша пак по късно, че тя е напълнила памперса Mr. Green

# 266
Здравейте, момичета  Hug.
Да ни е Честита Новата 2009г. Да ни донесе много здраве и късмет!
Честит Имен ден на всички, които днес празнуват! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!   bouquet
Семирамида, Честит имен ден /на патерици/!    bouquet Радвам се, че Вероничка се е отпуснала и вече ходи свободно  Hug.

Ние за Коледа бяхме у майка ми, заедно със семейството на сестра ми и си изкарахме страхотно, но Новата година посрещнахме вкъщи. Паричката от питката на Бъдни вечер се падна на Ели, а нейното парченце беше най-малко. Така се радвам, че ми е късметлийка, а и всички много се радваха, че точно на нея се падна късметчето.

Бързо оздравяване на болните дечица!  Heart Eyes

# 267
честит Имен Ден,момичета  bouquet  bouquet  bouquetбъдете здрави, и много щастливи!!!             И нашата ,паричка се падна на Жоро Simple SmileА на мен ми се падна бебе,отидохме у родителите ми, и там си  разрових парчето и какво да видя,пак бебе ooooh!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 12:42 от *GERI

# 268
Честит имен ден на Семирамида на патерица.  newsm51 Честито ходещи крачета на Вероничка. Да ти е жива и здрава и бързо да оздравява. А моят Коки все още не може да проходи. Аз вече започвам сериозно да му се притеснявам дали няма някаква причина да не прохожда сам. А и въпросите на хората дали ходи вече ме изнервят страшно много.
Честит имен ден на hellche, Ивана и ПАли. Пожелавам им много здраве и щастие. smile3525
Бързо оздравяване на всички болни маници. babydust7

# 269
  • София,
МОмичета благодаря ВИ за хубавите думи и искам да Ви кажа да не се тревожите, те дечицата си знаят кога да се пуснат. И аз много и се притеснявах на Вероника, обаче тя явно не се е чувствала готова да ходи сама, чувствала се е нестабилна сега си ходи и то много стабилно, обръща се сама, много е следка, така че не пришпорвайте нещата, ще тръгнат дечицата няма страшно! Hug
У нас на Коледа пък парата се падна на баткото  Hug А късметите от НОвогодишната баница бяха много - на мен ми се падна учението и работата, аз съм събрала всички листчета с късмети и съм ги сложила на иконата на Света огородица, така се правило, пък дано се сбъднат! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт