Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 140
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Хелче-колко зъба имат твоите юнаци? Не се ли давят от залъчета? Аз чакам да й избият кътниците на МАрия,че сега като я болят изобщо не иска да дъвче. Уважава храната ,ако е по-рядка и може направо да се гълта. И от кога взе да им даваш от "храната на големите"? Замислих се до кога можем да сме на тези пюрета? Тя ги харесва,но дали не й е време за "истинска" храна?

# 31
  • София
Колажа... става. Намерих няколко рамки Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:54 от AnMary

# 32
Ан Мари-радвам се ,че си ЗА за колажа. Аз мисля ,че рамките с Мики и Мини Маусови са подходящи,защото има за момиченца и момченца ,а дори и за близнаци.Но нека и другите си кажат мнението.

# 33
  • София,
ДА и аз съм за първите рамки, страхотни са! newsm10
Ан Мари, аз вече не мога да редактирам,  така че оттук нататък си ти, ако нещо не ти хареса - разкарай го. На мен ми се струва, че може някои от линийките да ги махнем, че на някой места май станаха много, виж прецени и ако ти се занимава.
Кажи сега как ще процедираме със снимките за колажа - на теб ли да ги пратим и как?

# 34
Дани-как върви диетата Wink? Нали си още с мен,или се отказа Sad? Хайде утре сме на картофи Crazy. А това дето мога да хапна солетки към диетата ли е ,или ти реши,че няма да е проблем? Че ,ако е към диетата дай още разрешени храни-за дните на сок и вода Mr. Green.А ако не ти се занимава дай ми, моля те, линк да прочета аз Embarassed.

# 35
момичета,някоя от вас ползвала ли е АПЕТОН(пчелно млечице и витамини за имунната система)
 ooooh!аз тази нощ няма да спя,ама сама съм си виновна,дано това е най малкия ми проблем!Такава квачка съм #2gunfireдадох и от този сироп и сега четох по форумите за него,вярно е,че само една майка е писала за алергична реакция от много,но на мен и това ми стига.Леле колко съм тъпа,защо и го дадох,направо #Cussing outНищо Praynigмоля се да нямаме проблеми пък ще видим,иначе тя си спи за сега спокойно............А бе много съм смотана,айде лека -утре ще пиша какво се е получило от тъпотията ми!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 00:11 от Gana-Povlekana:)

# 36
  • София
И на мен ми харесват първите рамки, с Мики и Мини Маус Simple Smile

Мидичка, Дани има 6 заъба, Лора - 7, но кътници нямаме още. Обаче си дъвчат без проблем, особено Дани, с предните зъби дъвчат и са много смешни, защото си държат устите затворени да не им изпадне храната от устата Simple Smile То това със зъбите май не е показател, защото има деца с кътници дето не искат да дъвчат. Аз обаче гледам да не им давам много големи парчета, че Лора понякога се дави, но пък с бисквитите нямат проблем, лапат по 1/4 бисквита наведнъж. Аз мисля че покрай тези бисквити се научиха да дъвчат, защото много обичат и от одавна им давам. Някъде към годинката ги записах на детска кухня, а от нашата храна им давам от месец-два, но не всичко, гледам да е с по-малко подправки, да не е люто, мазно или тежко. То това с яденето от нашта храна си дойде съвсем естествено, не съм го и мислисла даже, но тъй като Дани е много лаком, а Лора гледа от него и като седнем да ядем и се подреждат и те. Аз мисля, че можеш да почнеш да й готвиш ти, отначало пюренца, после манжички, а ако имате детска кухня също е варянт, спестява много време. Отначало ще й пасираш и постепенно ще свикне. Аз все ощ пасирам ако има по-едри парчета картофи или месо. Месото е важно поне до 2 годинки да е хубаво смляно или нарязано, защото е трудно за дъвчене.
Нещо се отплеснах... отивам да лягам, че то пак станало 11:30  Hug

# 37
      Добро Утро ,момичета! AnMary,рамките са страхотни всички ми харесват Hug           Gana_Povlekana,как спахте снощи?

# 38
Добро утро и от мен  Hug
Гери, мерси за кафенцето  Wink
Днес е първото официално коледно парти на Жорко и първата му официална среща с дядо Колада и много се вълнувам  Embarassed ... за разлика от него, май  Mr. Green

Айде, хубав ден!

# 39
Ivanah,нацелувай Жорко от мен !Днес ли ще им дава подаръците, дядо Коледа newsm78   Сподели после какво му е донесъл стареца Mr. Green

# 40
  • София,
ДОБРО УТРО И ОТ НАС! то някои още спят в къщи, ама другите вече сме станали! Joy
ГЕри, така ме изкушаваш с тая закуска, виж кафето ще го пийнем, ама моля те ние с МИдичка сме на диета Mr. Green.
МИдичка аз снощи неможах да издържа само на това мляко, ами то направо ме прокара накрая, вечерта хапнах съвсем малко от манджата дето я готвих за мъжете - ориз със пиле към 18 ч., а като си легнах към десет направо умирах пак от глад и се наливах само с вода, едвам заспах от глад.  newsm78
Днес казваш сме на картофи така ли, newsm78 аз сега ще погледна какво съм писала в предната тема и ще си го копна, да си го имам тук при мен на компа newsm78. А диетата я няма никъде, където да я прочетеш, на мен ми я каза моята комшийка и то така набързо - основно запомних това което се яде през 8 дни, тя каза, че няма значение кое кога и как ще го ядеш, а за водните и соковите дни каза, че могат да не се правят, а да се заменят с нещо плодове или кисело мляко пак, ако  човек не е свикнал и неможе да издържи, за солетките и бисквитките, но да не са сладки, тя ми каза, че може, абе и да не сме много стриктни и по малък да е резултатът пак ще е нещо. Hug
Във форума има една 90 - дневна диета, която аз миналата зима се опитах да правя - тя е много лесна, първо защото позволява да се яде абсолютно всичко, но е на принципа на разделното хранене,  та аз отслабнах с нея няколко килца миналата зима Mr. Green, ама пусто като знам, че съм на диета и все ми се дояжда това, което в този ден не трябва да се яде и накрая се отказах. Sick Но иначе тя е много хубава диета, вярно че се сваля много бавно, но пък сигурно и постоянно, а и създава хранителни навици и е хубаво човек да се научи да се храни правилно, а не да се натъпче когато му падне и с каквото му падне. Ако искате може да се запишем в нея след Празниците Mr. Green
Ганче Мидичка дава Апетон на Мими в момента, ама ти не се тревожи, сега като стане пак и дай и след това ги давай сутрин- витамини се дават сутрин. А това че има пчелно млечице да не те тревожи, то е най изчистения пчелен продукт и не е чак толкова алергизиращ, а и в тоя сироп е съвсем малко количеството. Аз лятото давах на Вероника нещо подобно - но се казваше "Апровит+", също  съдържаше витамини и пчелно млечице и на опаковката пишеше, че е за възстановяване на белия дроб след прекарана пневмония. Аз да ви кажа честно не виждам никакъв ефект нито от него нито от Мултисаностола newsm78
Аз в момента още и давам на Вероника Мултисаностол, мислех да го спирам, но се оказа, че аз 16 дни съм и давала едва 1/2 от разрешената доза, тя нали е 2 пъти по 5 мл., а аз и давах само 2,5мл. веднъж. Педи ми каза сега да и давам по 5 мл. И каза като го изпием този сироп, да и взема КИдИ, той бил по добър от Мултисаностола, защото съдържа съставки, които подпомагат и умственото развитие. Аз него съм го давала на баткото като малък и бях много доволна, от него той наистина имаше доста апетит. newsm78 Немога да си обясня, защо на нея не и действат тези сиропи! Thinking
Да кажа сега и за зъбите, ние имаме вече около 12, вкл. и 4 предкътника, но уви пак не ще да дъвче Sick, така, че това не е гаранция, явно аз изпуснах някога момента, да я науча със солети и бисквити - тя сега и това не яде, защото неможе, бисквитите ги осмуква по малко и посли ги оставя, а солетите ги начупва с предните зъби и после ги плюе върху себе си на парченца! #Cussing out Недай си боже да и се залепи нещо на небцето или да и отиде на гърлото ще се удави и повръща, и аз затова не и давам често. Храната и я пасирам, понякога много, понякога малко, ако има меки бучици вътре направо ги поглъща цели, но ако има някое несмляно и недобре натопено парче сухар го изплюва веднага! #Crazy Незнам как ще я науча да яде твърда храна, нищо не ще, даваме и плодове - парченца мандарини и тя само се прави, че ги яде сбърчва вежди и прави физиономии, но иначе парченцата си стоят цели, много е смешна.
Айде стига толкова после пак ще пиша, отивам да видя дали се е събудила и да я храня! Hug

# 41
Добро утро и от мен Hug.
МАрия закусва преди малко и както винаги повърна Sick. Вече до толкова се примирих с това повръщане ,че имам чувството ,че ако изчезне ще си помисля ,че сънувам Shocked. Ама иначе е страшно изнервящо #Cussing out. Непрекъснато я дебна. А гадните сополи се стичат назад. Похърква по малко. Иначе е добре де-да чукна на дърво Praynig.
Гана-Както ти е казала Дани ,и ние пием пчелно млечице. Нашето е АПИТОНИН и е на хапчета. НАистина си сгрешила ,че си й го дала вечерта Naughty. Нови работи се дават по-рано,а витамини-сутрин,за да не се налага да си буден цяла нощ. Нищо-дано няма серизни последствия Praynig.На мен не ми се вярва  bouquet.
Дани-За Киди-и аз съм чела ,че е много добро. Питах и нашето педи и тя го потвърди. Но трябва да сме над 1 год.  Мария ще стане на 1 кор. Януари и после и ние сигурно ще сменяме Апитонина,че не виждам голям ефект. Макар ,че ако махнем повръщането детето си изяжда по 200-250 гр без проблем. И аз искам да я науча да дъвче,но ще изчакам да й избият предкътниците и да спре да повръща.
Я споделете колко време след като започнаха да се изправят децата започнаха да правят крачки. МАрия иска винаги да е изправена. И сега е права в кошарата и си говори нещо. Но като че ли не гори от желание да я обикаля. Прехвърля се от единия до другия край,но това е-не я обикаля. Пуска се и с едната ръка,но за малко. И не е много стабилна. Клати си дупето все едно танцува.
ИНаче я слагах за малко в проходилката на съседите и там по-скоро се засилва или се избутва с гърдичките докато се докопа до където е решила(много бели ще прави,ако й взема Mr. Green). Мале колко се разпрострях Embarassed
Дани- за диетата-и аз вчера едва удържах,но ядох само семки и едно обикновено кроки. Дните на вода и сок не мисля ,че ще ги издържа,но може да включим малко мандарини. РЕзултата иначе тази сутрин е 67 #Crazy кг-два пъти се мерих ooooh! и страшна отпадналост Tired. Сега варя картофите-ама те са толкова малко Sad. За другата диета-не съм сигурна ,че ще я издържа. Мотивацията за тази ми е ,че са само 8 дни Mr. Green. Ама ако има ефект току виж съм се мотивирала Wink. Айде стига съм писала вече ,че заех половин страница Blush.

# 42

Мидичке, всички дечица са така в началото като вървят .Клатят се като патета Simple Smile Жоро пък още спи Shocked

# 43
Добро утро момичета,всичко е наред.Взимам си бележка EmbarassedСега и дадох сутринта и ще давам само сутрин,а тя си спа като пън!Ама аз обикалях като хеликоптер Joyми така е като нямам акъл за две стотинки.Много се бях притеснила,то хората първо четат и после дават,а аз дадох и после прочетох Embarassed
Диди незнам какво да ти кажа за храненето,ние хапваме от малки и в началото се давеше много,но сега няма проблем,макар че и аз пасирам и до сега,нопонякога си яде от нашата храна направо.

# 44
  • София
Сори, че не видях по-рано. Аз давах Апетон на Дияна. Алергична реакция нямаше, но и ефект от него също. Алергична реакция може да се получи ако детето има алергия към някоя от съставките.
Аз например имам алергия към пеницилин и Тубоцин. Нищо, което е на тази основа не мога да лизна.
Алергията към лекарства се проявява до 20мин, макс 1/2 час след взимане на препарата.

Рамките с Мики хубаво, ама всички са розови. Не знам дали ще мога да ги обработя до синьо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт