Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 148
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София,
Ан Мари не се тревожи, то е тъмно розово, а за близнаците не бяха ли жълти, или пък който иска да си казва в каква рамка иска да му сие сложи и така! Hug
МИдичка аз пък днес съм само на две кафета и вече умирам от глад, сега си правя печени картофки във фурната, но нарязани на половина и небелени, стават много вкусни, пробвай! Изяждаш по два картофа на ядене и засищат, а пък не ти е тежко. Hug
А мотилиума вече не действа ли да спрете да повръщате вече,  newsm78, да де ама тя щом има секрети още тя от тях повръща, много гадно.
Вероника пък днес на обяд изяде около триста грама ядене, направо преяде и накрая замалко да повърне, но само уригна - на кухнята имаше някаква картофена манджа с кренвирш вътре и аз го пасирах и му сложих и една лъжица от Милумила, изяде го и даже не и стигна, та после и дадох и половин бурканче плодово пюре, но го разбърках с 30 мл. вода в която разтворих две лъжици Милумил и стана нещо като плодово мляко, но гъстичко, изяде го и него без проблемши и сега спи! Hug Само дано не и е много тежко и да вземе да повърне докато спи, лошото е че веднага и се доспа и я сложих, трябваше поне още един час да я оставя да поиграе, но тя се мрънкаше и я сложих! Sick

# 46
Дани-аз ядох вече варени картофи Mr. Green. Ама продължава да ми се яде много newsm11. Сега и аз ще си направя още едно кафе та дано поне малко ми убие апетита. С тези секрети дето има Мария скоро няма да спре да повръща. smile3511 Днес на обед пак ми направи същия номер-рев като.... и накрая заспа за 30 #Crazy мин. Направо ще ме умори това дете Tired. А и от диетата се чувствам страшно отпаднала.
Браво на Вероника-колко е изяла
 smile3501 newsm44
Да продължава все така и Мария скоро да вземе пример от нея newsm17

# 47
  • София
Изтрих jpg-тата. Остават тез?

В албума може да се направи албум "За колажа". И аз трябва да се сетя пасс-а Simple Smile

# 48
  • София,
Ан Мари - страхотни са! СЕга как ще процедираме, всеки сам ли ще си качва снимка, то ще трябва и да ги снимаме де, че иначе как, да имаме нови снимки! Mr. Green

# 49
  • София
В албума направи албум "За колажа". И там да се качват снимки.

# 50
  • София,
Ан Мари аз ли да направя  newsm78, аз мислех че ти ще го направиш, а и аз нямам вече право да редактирам, така че ще трябва да пейстнеш обясненията от майската тема как да се качват снимки в албума с колажа, а и честно да ти кажа и идея си нямам как да го направя  newsm78 Извини ме, ако искаш ми направи една инстукция на лични  Joy

П. П. Ан МАРИ, сори - много съм ТЪПА, сега препрочетох поста ти и зацепх какво искаш да направя, просто да създам албум във нашия албум Херобейби дето е  Mr. Green и в него който иска да си качи снимка надетенцето и да си я надпише естествено та да не се чудиш после коя на кого е нали така, готово това ще го направя ей сега имаш го от мен, даже ще кача и снимка на Вероника! Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 16:13 от Семирамида

# 51
Ivanah,как мина срещата на Жорко с Дядо Коледа?Зарадва ли се малчо Simple Smile?

# 52
Гери, още съм на работа. След малко отивам да го забирам и  ще разбера  Mr. Green Ще докладвам, разбира се  Wink И аз нямам търпение госпожите да ми разкажат как е било.
Супер са снимките за колажа - ще стане страхотен  Peace

# 53
И аз сложих снимка в албума Flutter

# 54
  • София,
Аха, така си и помислих да я надпиша, че не е надписана и да не се чуди Ан Мари на кого е! Hug

СЪОБЩЕНИЕ  Mr. Green

И така мили мами правим си колаж за първа страничка, който желае да качи снимка на детенцето си - без ограничение във възрастта  Naughty, моля заповядайте и само надпишете снимката отдолу да не се чудим после коя снимка на кое детенце е!

# 55
Семирамида-вие последно на 4 хранения ли останахте? Ако е така-доволна ли си? И как решаваш какво кол. да даваш? Аз имам чувството ,че МАрия не си знае мярката-колкото й дам ще го изяде-докато не повърне Sick. Спомняш ли си като започна да слагаш Вероника в проходилката и тя ли се избутваше напред с гърдичките,или направо започна да си крачи? Вече искам Мария да започне да ходи Embarassed. Колко време след като започна да се изправя сама Вероничка взе да обикаля по мебелите?
И другите мами могат да се включат с опита си. Ще ви бъда много благодарна.Че пак взех да се вкарвам в някакви филми.Ако още някой познат ме пита дали Мария ходи вече ще .... #2gunfire
П.С.-Дани-утре на сок ли ще сме?

# 56
Ех, че хубави дечица Hug HugВидях, първите две снимки на Вероничка и Мими Heart EyesАз, по-късно ще пробвам да сложа снимка на моето мравче.Сега ще го къпя   .Аз него ,той мен ooooh!

# 57
  • София,
 Mr. Green Ами на сок и картофки, едва ли ще издържа на сок, но ще се пробвам, купила съм един огромен пакет солети и ще карам и на него в краен случай. Днес издържах до 15 ч. само на две кафета и вода и сега се наядох с три печени картофа и няма да ти казвам колко ми е тежко и ми е зле. Повече няма да ям днес, та утре може и да изкарам само на сок! Ще опитаме поне пък да видим. Ако мъжете сега като си дойдат не ми изрият кутиите със сок Mr. Green, ще стане накрая само на вода! Mr. Green

А какво да ти кажа и на мен ми идва да се застрелям сато ме питат ХОДИ ЛИ ВЕРОНИКА - НЕЕЕЕ не ходи  #2gunfire
В проходилката в началото само стоеше и не мърдаше, така една две седмици, представяш ли си, после започна да се избутва назад , след това настрани, докато след около месец и нещо даже почна да ходи с нея и то по скоро да се влачи. Сега мога да кажа, че вече наистина ходи с нея, но преди се влачеше. Тя започна да се изправя сама много по късно от Мими - чак след 1г. и 1м., а да обикаля из кошарата съвсем скоро, така, че хич не го мисли толкова, детето ти си е съвсем добре, виж аз вече се притеснявам - но при нас проблема е на психическа основа - като я пусна отгоре на спалнята тя се пуска и си ходи отгоре, а на пода неще страхува се и то много, ако не я държа се ужасява и почва дори да трепери и пищи. А започна да ходи за една ръчичка чак около 1г. и 2,5месеца и вече два месеца и отгоре си ходи така държи ми праста само, но без него не ще и да помръдне. Има една детска количка да вози кукли в нея и като се хване за нея си ходи и си я бута, но като се усети че не я държа и право сяда на пода и край. Ох не ми се говори! Но ти не се тревожи толкова, на вас още Ви е рано! Айъде стига с филмите че и аз почвам, но като минат празниците и ако не се е пуснала вече ще я водя и аз на специалист - невролог нали така трябва, че ми писна, поне да знам какво и има, ако изобщо и има нещо де.
Да ти кажа с храненето сме добре, яде на 4 часа, и така поне огладнява, яде по около 200гр. много рядко да яде повече, тя сама се отказва и почва да бута като се е нахранила, днес изаде много на обяд и замалко и тя да повърне, добре че не можа, сега няма да я тъпча като стане ако не е гладна много. Иначе продължавам да блъскам в яденето Милумил и сухари и засега е качила още 100гр. Mr. Green

# 58
  • София
Дани правилно си ме разбрала Simple Smile По някое време ще допълня 1вият пост в темата.
Алекс също е на 4 хранения, сам реши така. Яде на 4 часа, сутрин на 4,5.

# 59
  • София,
Засега всичко е наред не се тревожи Peace

Общи условия

Активация на акаунт