Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 150
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Дани-съжалявам ,че те накарах да се разтревожиш за ходенето Embarassed. Ама като не мога да изляза в това пусто време и по цял ден у дома-само глупости ми ражда главата.
Аз днес умирам от глад Mr. Green. Сега ям кроки ,но така се изкушавам да се натъпча. Добре ,че кантара е благосклонен към мен,та ми вдъхва малко сили Crazy. Намерих още една бърза диета -пак е 7 дни.Пише, че има голям ефект Thinking.Но ние да приключим първо тази  bouquet.

# 61
здравейте момичета,какви са тези тъжни размисли Naughtyбез такива!!!!Нищо им няма на дечицата,това че някой прохождат сравнително бързо не означава,че тези които го правят по бавно не са наред,нали!!Вики е на11мес и няма намерение да прохожда,аз прогнозирам,че няма да стане по бързо от лятото.Аз съм проходила чак на година и половина,а не съм била недоносена,но за сметка на това съм проговорила рано,рано Joyтака е и с наште диванета,ще проходят когато им е кеф на тях,не на нас Mr. GreenВики в проходилката се засилва и после си се вози,не мога да кажа,че е ходене.В хола е ламинат и тя я използва като пързалка,аз от няколко дни почти не я слагам в нея,защото е станала много мързелива,пускам я да пълзи на всякъде,това е доста уморително за мен,но за нея май е по добре,не знам все гледа да по седне или ако е на проходилката се отпуска на нея,не че не може да ходи,не иска!(а пък голямата ми племенница проходи точно на 11мес.малката обаче не си даваше зор да гони каката и го направи по късно)сега ще разгледам новия албум,но аз нямам нови снимки,та ще кача по нататък
Разгледах го,да не ви правя четки,но са истински принцеси и един принц GrinningВерончка каква хубавица е ..Диди да ти е жива и здрава както и Мимето,а за близнаците пък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesа бе страхотни са и да не им се втелясвате,защо не ходи,защо не обикаля ще им дойде времето,сега ви дразнят нарочно Joy как ме е яд че се развали фотоапарата и нямам нови снимки #Cussing out

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 18:19 от Gana-Povlekana:)

# 62
Дзак дзак от мен

# 63
Качих друга снимка в албумчето на Мария. Моля някой по-знаещ от мен да изтрие предишната,че аз незнам как Embarassed
Сега разбрах как става -изтрих я Crazy

# 64
  • София,
Мама жаба ненадзъртай а кажи как е Преслава, много ни липсваш, къде се губиш, вече нали нямаш изпити, да не почваш работа?

И аз утре ще се опитам да направя нова снимка на Вероника и ще я сложа, че тая не е толкова хубава не ми харесва особено newsm78.
Мидичка и предишната снимка беше хубава, а на Дани и Лорка са страхотни.
Ганче не е задължително снимката да е съвсем прясна, така че можеш да сложиш каквата имаш в момента, то на колажа Ан Мари ще ги изреже и ще се виждат само лицата на децата!

Хайде мами включвайте се и качвайте снимки в Албума КОЛАЖ - за красивото ни колажче на заглавната страничка!

# 65
Дани-и предишната беше хубава,ама тази ми харесва повече Mr. Green. А Вероничка си е много готина на снимката  bouquet. А за близнаците-нямам думи-много са сладки-пу пу Hug. ТЕзи снимки за календарчета ли са ? И ние мислим Thinking да правим на Мимето.

# 66
  • София,
Да това са им снимките от фотосесията за календарите. И аз направих по един голям и по един малък на всички баби и на нас. Занесох във фотото тази снимка от аватар ми и ако знаете колко хубаво са я направили, изчистили са я и са и сложили друг фон, просто приказка, та одеве сменях снимките на календарите, станаха страхотни! Hug Нашите баби много се радват на този специален подарък, а тази година ще е и с двете внучета, така че  Hug

# 67
я давай насам и ние да я видим Hug. КАто направя на МАрия и аз ще се изфукам Embarassed

# 68
# 69
  • София
Снимките са ни за календарчета, днес ми ги донесоха Simple Smile И ние ще подаряваме на бабите календари, че то всяка година се чудя какво да им подарявам, а мисля че те много ще се зарадват.
Всички в новото ни албумче са много сладки  Hug мисля че ще стане много добре колажа Simple Smile Хайде койте не си е сложил да се включва  Naughty  Wink
А за календарите на нас ни ги прави на нашталеличка дъщеря й, но не се бях сещала че мога аз да си ги снимам и във фотото да ми направят. Следващата година така ще направя. Simple Smile

# 70
  • София
Сложих няколко снимки в колажа. Нещо такова е. Само смених рамката на близнаците.

# 71
Добро утро, момичета...
Разгледах снимките за колажа - страхотни са дечицата. Аз ще потърся подходяща снимка на Жоро и още днес ще кача /дано имам такава на този компютър/.
За коледното парти вчера - дребния не е харесал нещо клоуна от театъра и голям рев му е дръпнал. После за дядо Коледа вече се успокоил. Така ми разказа госпожата. Аз го питах разпитвах кой му донесе подарък, ала-бала, но той нииищо. Уверих се, че все още хич не му дреме за добрия старец  ooooh!
Та такива работи. Днес пак с радост отиде на ясла, за последно тази година. От понеделник са във ваканция. Да се стягат бабите, че много партита се задават за мама и тати  Wink

# 72
  • София,
ДОбро утро и от нас! ДА колажът става страхотен! Hug
Ние пък тази нощ незнам какво и става на дребната, но нещо изобщо не спа спокойно, заспа чак в 12 през нощта и все се въртеше и мрънкаше, проплакваше, махнах и юрганчето, че май и беше топло, но сутринта пак я завих, а тя от 6 часа пак е замрънкала, сега спи, но ще я вдигам. ЩЕ я водя до детската градинана батко и,  да пуснем една молба за ясла. Онзи ден се видяхме с директорката и тя ми каза, да отида в понеделник, обаче аз овцата бях забравила, така че днес непременно трябва да отидем.
Хайде приятен ден на всички! Hug

# 73
И аз качих снимка за колажа в албума.
Дундурела, на ясла ли искаш да даваш Вероника? Как е при вас, чака ли се за място?

# 74
  • София,
ivanah по принцип незнам какво ще я правя, но тъй като в София с градините е ужас, то и с яслите де, та затова реших да подам молбата по рано. А и директорката ни е приятелка, силно казано де, но онзи ден я срещнахме и я спряхме, поздравихме я, и тя много се зарадва, особено като и казахме чии майки сме, като ни видя с количките и веднага ни пита за малките какмо ще ги правим, пуснали ли сме молби при нея да чакат,  newsm78. Ние не сме естествено заради тъпата система, аз преди говорих с нея и тя ми беше казала да се опитам когато има прием да я вкарам в систумата пък после ще му мисли тя какво ще ги прави, но с3ега каза да и занесем молбите по добре там при нея, все едно сме ги подали още през септември, абе ще видим какмо ще стане! Засега ще подам молбата там да чака, а ако я пускам, ще е евентуално от септември, но ще видим, че с тая астма хич не сме за градина! Sick

Общи условия

Активация на акаунт