Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 256
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, ние отдавна не сме се вклучва ли. Искам да ви почерпя днес става ме на 9 месеца.  party023
Качихме снимка в колажа.

# 76
Добро утро и от нас,Вики също ме изненада много тази нощ newsm78вечерта я нахранихме към22:30 и се събуди в 4ч беше много гладна Rolling Eyesдали и действа този сироп-незнам,ама не ми се вярва.Колажа е много сладък,аз трябва да направя на Вики по подходяща снимка,Ан мари после ще може ли да се смени снимката или ще е късно?Махнах лентичката на Вики и така със снимките май става?
Честита месечинка ани-р Hug

# 77
  • София
Ани честита месечинка  Hug Видях снимката ви, много са сладки  Hug Само че Дани вече беше направила албумче за колажа, не знам АнМари да не ги пропусне тези снимки Simple Smile

# 78
Привет и от нас.
Честита месечинка на сладурите на  ani-r .
Момичета имам голям проблем-Стефи цяла седмица се изаква само с термометър. Дайте съвет как да се справим с акането Embarassed newsm78

# 79
Добро утро и от нас Hug.
Честита месечинка на сладурите на Ани newsm67.
Мимче-и нас ни е хванал запека Sad. За сега си ака самичка все още ,но акото й е много твърдо. Снощи даже се притесних малко. Понеже откакто ни мъчат тези предкътници й меря температурата всяка вечер,та снощи като й сложих термометъра в дупето и се разплака Cry. За първи път Shocked. После реших заради повръщането да й сложа и свещичка вомитус-леле как се разплака #Crazy. Много се притесних Sad. След обед сигурно ще излезем на разходка и мисля да  взема круша плодово пюре ,та дано я отпусне малко Praynig. Дали се разрева заради дупето Thinking? Да не си вкарвам някакви идеи Confused

# 80
Честита месечинка на сладурчетата на Ани Hug    И аз ,качих снимка на Жоро но е старичка Simple SmileПробвах да го снимам ,ама не става.Искаше ми се, да сложа по-хубава снимчица защото тази и е много тъмна ,ама....Лош Жорко  Crossing Armsне дава да му направя снимка

# 81
  • София
За запека освен повече разхлабващи плодове и вода мога да ви препоръчам капки Биогая. Те регулират чревната флора и действат както за запек така и за разтройство. Simple Smile

# 82
купихте ли подаръци на малките палавници,аз много се чудя дали да и взема уолкър(ако се пише така)или една от тези бебешките колички,но с нея ще стане още по мързелива.Ако някой има линк за уокъра да пусне,моля Hug

# 83
  • София
Ганче, идеята ти е много добра за уолкер-а, точно й е време Simple Smile
Ние имаме ето това

Обаче не сме го ползвали като уолкер и не мгоа да ти кажа колко е стабилен за непроходило дете, но е хубабо че като проходи може да си играе с него. Има и други подобни комбинирани, просто трябва да избереш ако си се спряла на такъв варянт.
Има и ето такива варянти, те пък са с повече копчета, но не стават на колички Simple Smile

Аз не ти препоръчвам количка за кукли докато още не е проходили, спецялно тези най-обикновените дето се сгъват като чадър. Майка ми подари на Лора за прощапулника и тя хем вече ходеше стабилно, но в началото като се засили да я бута и количката се обръща и падна няколко пъти.

Аз в предната тема ви бях показала какво съм им харесала, но понеже не ги намерих тези играчки в БГ и нямаше как да ги поръчам сега съм решила да им взема къщичка за игра, да се крият Simple Smile Днес ще ходим с таткото да я вземем.

# 84
Hellche,харесва ми това, което имате вие Hug Искам да взема и на Жоро Simple SmileТрябва да обиколя магазините Hug

# 85
  • София
Гери от Джъмбо го взехме, но ти разгледай има и други подобни на други марки Simple Smile Нашто е 80лв. Дундурела мисля че е взела на Вероничка, но друга марка или може пак на Fisher-Price да е, но по-различно. Иначе ние много си играем с него, е понякога се стига до инциденти... Дани на 2 пъти обръща Лора както си седи на него, хваща дръжката отзад и я обръща напред  ooooh! Но така е като са двама и пакостите с двойни Simple Smile

# 86
http://www.kasidabg.com/vtech-products_id-8018.html аз харесах ето това,хелче тази количка също е много интересна newsm78,а преди малко си харесах още един затвор за Вики.Една кошара за игра,но пластмасова с вратичка и всякакви дрънкулки,но мисля,че уолкъра е по добре,Гери виз този не е лош.

# 87
  • София
Да, много е хубаво това Simple Smile Освен да го бута може и да си играе, това нашто само носа като натиснеш и пее 2-3 песнички.

# 88
Да,мисля че ще е това,само остава да видя от къде да го взема,а голямата племенница иска гримьорна,идея колко струват и от къде и последна молба малката племенница е на 1.3м и нямам идея какво да и взема на ная тя вече ходи.

# 89
И аз си харесах, ама не мога да го покажа Mr. GreenИ в Бургас има Джъмбо магазин-ще проверя :peace:Hellche Hug

Общи условия

Активация на акаунт