Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да помогна на детето си, ако има проблеми със зъбите и не може да спи добре?
Какви са признаците за готовност за въвеждане на твърди храни при бебета и как да започнете с твърди храни?
Как да създадете колаж със снимки на форум и какви са някои идеи за теми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да помогна на детето си, ако има проблеми със зъбите и не може да спи добре?
-
Какви са признаците за готовност за въвеждане на твърди храни при бебета и как да започнете с твърди храни?
Признаците за готовност за въвеждане на твърди храни включват способността на бебето да държи главата си изправена, да проявява интерес към храната и да може да яде с лъжица. Започването с твърди храни може да включва пюрета от зеленчуци, безмлечни каши или плодове. Важно е да се внимава с размера на парчетата и предпочитат се по-меки и лесни за дъвчене храни.
-
Как да създадете колаж със снимки на форум и какви са някои идеи за теми?
-
Как мога ефективно да управлявам диетата си и какви храни са подходящи за мен?
-
Как да приготвя твърда храна за бебе и какви са опита на други майки в този контекст?
Това ми харесва
оф как ги показвате тези снимки,толкова съм зле!Днес компа се развали сутринта и един приятел вика-ей сега ще го оправиме включи си скайпа
Дияна още не знае какво иска за Коледа. Купих и голям светещ глобус. Джони ще й купи енциклопедия от Хеликон. И мисля да й взема часовник на Уинкс.
за да може да си го кара лятото и навън, то също става да се използва като уолкър - да го бута, а и да се вози на него, ама тя какъвто е мързел ще иска някой да я бута, 
- /- 1,5 кг./newsm44, много се изкушавам и аз да се натъпча, ама несмея
!
, а Ицко ще получи голяма шейна с кормило, и дано да има сняг - та и аз да я покарам! За таткото също съм измислила един скромен подарък, но още не съм го купила, дано да успея! За себе си не съм мислила нищо, но ще измисля. Мъж ми каза, че щял да ми подари нов монитор за компа, че и без това по цял ден вися на него, да не ме заболели очите
, опитах се да я накарам да спи още, но уви
Вероника обожава кукли
, и всички баби са и накупили най различни, но свеки и е купила едно огромно бебе - колкото нея било високо, с разни джунджурии - шишенца, биби и т. н. и то плачело, пеело, гукало, смеело се и ще и е много интересно! Така че ти прецени първо какво харесва детето, може да и купиш някоя бебешка количка за кукли да си ги вози, тя щом може да ходи, но гледай да е с цяла дръжка, че онези дето са с две не са хич удобни, нашата е такава и тя нещо не я бута много - само вади бебето от вътре и после пак го слага, ама с главата надолу
нищо надявам се Вики да ги ползва и по специални джипа,на мен много ми харесва иде ми да се метна в него
а бе каката е презадоволена и от техните и от мен и мъжа ми,ама за малката ми е трудно защото я гледам по рядко и не знам какво харесва,звънях на майка и и тя не знае
Реших вече,гримьорна за каката,уокър за Вики и голяма кукла за Юлета,кума съм и кръстница на бебе което стана вчера на една годинка и за него трябва нещо,ама май ще дам пари на мамайка и тя да си избере.Утре сутринта ще ходим по магазините за бебешки подаръци,а големите ще видим,по скоро нещо символично,че с финансите ще го закъсам
и на наште като купя по нещо и на мъжа и то стана

. 
. Благодаря и за почерпката,но ние с Дани сме на диета
. Ще си наваксаме в четвъртък