Коледа е вече мъничко човече, подаръци милион, ти носи тя с поклон!

• 19 260
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Мами и аз качих снимки за колажа. Изгубих се защото мамите от Заралийския форум организирахме една акция и събрахме парички и дрешки и играчки за "Дом майка и дете" тук в Стара Загора. Организирането на цялото събитие поех аз и се сещате, че това ме погълна. Направихме и няколко снимки и аз ги оформих като клипче. Ако някой има желание да гледа:  http://www.pixtar.lv/slide?id=oowzqltccyeutsikqe

# 106
  • София
Клипчето е хубаво. Но има снимки на мама от форума. Спомних си нахиления д-р.

# 107
Клипчето е хубаво. Но има снимки на мама от форума. Спомних си нахиления д-р.
Използвах снимки от нета и мой снимки. Ако някой се познае да не ми се сърди. Извинявам се, че съм използвала неговата снимка.  Hug

# 108
      Добро утро, момичета Hug          Mamajaba,клипчето е много хубаво Hug

# 109
Добро утро и от нас Hug.
Мамажаба-страхотно клипче. Поздравления за каузата  bouquet.
Гери-мерси за кафето Heart Eyes
Дани-днес е ред на киселото мляко,нали Mr. Green
Още малко остана. Бъдни вечер наближава. Няма да са май точно осем дни,но...След нова година-продължаваме.
Днес с кръстницата на Мими трябваше да се събираме по женски и да ядем пица. Но ще си останем само със сокчето. Пицата-за Коледа Wink

# 110
 mamajaba поздравления за клипчето и за каузата. Hug
Гери мерси за кафето, как е Жорката?
А Мименцето?

# 111
Мами,я споделете вашите дечица пият ли вода? И по колко горе долу? Мария пие вода само като има температура и незнам дали да се притеснявам?

# 112
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Мамажаба, поздравления за каузата, а кличпето е много добро   bouquet
А как е Преслава? Много  Hug от нас

Аз да ви се оплача, тази нощ от 1 до 4 не съм спала. Лора има хрема, не и е запушен носа но като легне и почва да преглъща  ooooh! направо ще се удави. То и снощи имахме проблем със заспиването, не можахме да си намерим кучето с което заспива и голям рев му удари. Добре че й се спеше много и успях да я прилъжа с едно бебе да заспи. По едно време се събуди и се присети за кучето, но аз преди да си легна го намерих та поне после не е ревала за него. Не знам какво ще я правя с това куче, то е едно съвсем обикновено гумено куче - далматинец, но много си го обича, а то е толквоа изстрадало... още от племенницата е и е едно пожълтяло вече, почнало е да се закъсва... Ще трябва ди й търся заместител, но лошото е че не съм виждала да ги продават вече... те бяха комплект 5-6 далматинецав различни пози. Някой ако види някъде такива да свирка Simple Smile Тя реве за това куче повече отколкото Дани реве за бибите си Simple Smile

# 113
  • София,
hellche боже, ако  знаех че не спите щях да ти звъня! С две думи накратко изкарахме кошмарна нощ, все сме боледували, но вярвайте ми такова чудо не сме преживявали! Вероника снощи ужасно я боля стомах и повръщаше, но нямаше какво, а как плака и се свива, вдигнахме блока във въздуха! И накрая в 3 през нощта - оставихме батко и да спи в къщи сам, и отидоххме по спешност в Токуда, но ни върнаха, нищо не можаха да кажат или било чревно разстройство или червата и се били прищипали, абе изобщо нямам думи изкараха ми акъла. Сложих и две свещички против повръщане, та малко я успокоиха и с триста зора към четири заспа. Със сигурност не е чревно разстройство, няма Т и няма разстройство, явно е от рефлукса нещо. Сега е кисела, само мрънка, спи и се, давам и по малко течна попара и вода от време навреме с лъжичката и се надявам да се поуспокои и да заспи след малко! Днес трябва да я наблюдавам и ако пак започне да реве много и да се свива веднага в Пирогов на хирург, ох моля се да не е нещо страшно. Сега мъж ми обикаля цяла София да търси аптека където да ни направят прахчетата - Мотилиум. Sick
Не съм Ви чела назад - после ако имам възмоност, така само отгоре отгоре.
Мидичка днес не ме брой за диетата, още дори и кафе не съм пила, нито ми се яде нито нищо, цяла нощ съм ревала заедно с нея, просто беше кошмар. Айде да я гушна, че реве пак! Hug

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 11:55 от Семирамида

# 114
ТАкива далматинци имаше в клиниката на Чавдаров. Едни мънички такива. Как я научи да заспива с играчка? Имаме едни приятели-тяхното детенце заспива с една възглавница. Само като я гушне и веднага се успокоява. Мария заспива с всякакви играчки. Понякога така ги стиска,че като се опитам да й я взема ,за да не се удари насън,и започва да плаче. Но си няма любима. ХАресва всички,които стават да си сърби зъбките Laughing.
Дано Лорка се оправи бързо  bouquet

# 115
Семирамида-сега прочетох Sad.
Дано не е нищо сериозно. Зарежи диетата-само Вероничка да се оправи по-бързо Praynig Praynig Praynig.
Стискам палци и ни дръж в течение,когато имаш възможност Hug

# 116
Мамажаба, поздравления за каузата, а кличпето е много Хубаво.
Дундурела стискам палци да не е нещо сериозно и да се оправите бързо. Дано не се налага да стигате до хирург. Praynig Praynig Praynig
Мидичка и Коки не пие много вода, нито пък сокове. Харесва само портокаловия сок, но гледам да не прекалявам заради рефлукса. А иначе всички течности му давам с лъжичка, че от шишето се дави страшно.
Нелхе дано и Лорка се оправи барзо, че вече с тия хреми ужас.

# 117
  • София
Семирамида  Cry при вас наистина е било кошмарно...  Praynig дано не е нищо сериозно  Praynig Мнго да я нагушкаш от нас  Hug

Мидичка, сега видях че си питала за водата. Значи Лора до 1 годинка почти не пиеше вода, но пък я кърмех и предполагам че за това, явно от кърмата си е набавяла вода. После като спряхме с кърменето те нали бяха жеги и почна да пие, по 2 шишета от 250 мл... някъде около 400мл пиеха лятото. Сега тя пак пие по-млако от Дани, но 1 шише си го изпиват за 24 часа и понякога не им стига. Ти й предлагай по-често и тя по няколко глътки ако пие е добре.
А за играчката не съм я учила, лятото като беше при майка ми и когато си ги взимахме и тя го беше намерила този далматинец и си го донесе вкъщи и няколко дни не го оставяше и почна да си заспива с него. Даже отначало на Дани не му даваше да го докосне и той сега вече знае че е на Лора и не проявява интерес, даже като го намери някъде и ходи и й го носи Simple Smile

Аз преди малко говорих с нашта докторка. Хремата май е алергична. Онзи ден като бяхме при Куфарджиева и тя каза да спрем Зиртека и аз го спрях, а хремата почна от вчера и не е като друг път когато е болна, а само киха, сърби я носа и като легне почва да преглъща. Та сега ще почваме пак Зиртек и ще видим.

# 118
И Жоро ,до една годинка не пиеше вода.Сега си пие  Simple SmileАз, взех да уча  малкия да реди кубчета, Hugбързо схвана и сега се опитва сам.Много добре се справя а аз не вярвах ,че ще е така.Семирамида, дано наистина вече не се повтаря този ужас,милата Вероничка.Хич, не искам дечицата ни да са болни PraynigМного мъчно ми стана за малката.

# 119
  • София
Дани миналата събота през нощта Дияна направи същото. Джони я води до Пирогов. Лекарят казал, че имало в момента някакъв такъв вирус.
Оня ден говоря с комшията. Комшийката го изгони, но той много си обича детето и помага. Отиват по спешност до Пирогов, малката я боли корема, свива се и т.н. Д-ра започнал "хм, може да има преплитане на червата". А това си е 100% операция. Комшията вика "щях да получа удар".
При Дияна основно май беше запичането де.
Бързо оправяне на дребната.

За албума - надписвайте снимките с име на детето и ник на майката. Видях, че има два албума, оправих се. Но познах единствени Вики.

Общи условия

Активация на акаунт