Отговори
# 270
Мили слънчеви мами.... newsm44
Имам да ви се хваля. В четвъртък бях на конкурс за нова работа и днес излязоха резултатите. На първо място съм класирана, което ще рече, че прекратявам майчинството си и започвам нова работа. Много съм щастлива, защото на новото място ще взимам почти двойна заплата, а от друга страна ще имам значително по-малко работа.
От сега ми е мъчно за Ивайло, но няма начин. Все един ден ще трябва да се тръгне на работа. Дали ще е сега или след седем-осем месеца няма значение.
А той е супер забавен вече. Катери се и слиза навсякъде. Иво - скок му казваме всички в къщи. Мъчи се да говори. Репертоара е следния: на почти всичко казва баба и тати, дори и на мен, деди на дядо, коко на кокошката, куку на гърнето, кака на всички малко по-големи момиченца от него, от два дни казва чайче (много сладичко звучи), гага на гаргата, папа на патето, пипи на пилето и т.н. Обожава да разглежда книжки и да показва и казва кой какви звуци издава. Абе жива зоологическа градина сме. Мяукаме, баукаме, правим се на магаренца, петленца и прасенца. Веселба голяма.
В събота бяхме на консултация. Тежим 10.300 кг., ръст 79 см. Три сантиметра отгоре и шестстотин грама.
Това е за сега милички.

И нека ви е СЛЪНЧЕВО, ЦВЕТНО и НЕЖНО.....

# 271

Общи условия

Активация на акаунт