Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 273
  • 767
  •   2
Отговори
# 180
А аз след като минах през всички марки омекотители открих, че съм най-доволна от Бинго.  smile3506
И аз съм на това мнение в момента  ползвам бебешкия Бинго.

# 181
  • София
Прах- Ariel,Persil, омекотител- Lenor, Silan.

# 182
 Party Party Party
Много се радвам , че най после открих различни марки течни прахове за пране италиански марки с различни аромати .На много много добри цени !!!!
В този магазин предлагат и огромни кутии прах за пране на прах също италиански .
Не са на популярните за Бг  марки , но пък са с много добро качество .
Днес си купих една туба прах за пране - 3 литра за 5.59 лв. и една туба прах за пране+омекотител от 4лтр. на цена 12лв. Марката конкретно на тези прахове които взех сега е Candes .Когато свърша моя италиански прах на прах , ще си купя от там  отново голяма кутия имаше за 80 изпирания , разбира се и по малки опаковки .
За варненки посочвам магазина е Елитис /в близост до практикер/.

# 183
Аз съм доста доволна от течния препарат Персил. Сега взех и Рекс, и от него съм доволна. Повече никога няма да вземам прах.

# 184
Тайд, Персил, Елис, Ариел...
Омекотител не купувам.

# 185
За прах-Персил, до скоро омекотител-Ленор, синия, но беше толкова силен, че спрях да слагам, а скоро ми се иска да опитам и от течните препарати Simple Smile

# 186
  • София
Bonux M-Zim и Ленор елегант(черният)

# 187
Сега пера с това:

и с това

За омекотител ползвам сърцата -

слагат се в началото на прането в мрежичката. Много са добри, но рядко ги вкарват, затова като намеря се запасявам.
Въобще обичам да експериментирам с прахове, и като намеря нещо, което да не е преведено на полски, румънски и бг, така де, да не е правено за Източния блок, а е с оригиналните етикети или със стикери, го пробвам.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 07:44 от ехк

# 188
отскоро с течен Персил за цветно и съм страшно доволна
омекотител-Bingo- но го ползвах преди сега не слагам

# 189
То вече излиза по- евтино и изгодно да отидеш до Гърция и да се запасиш с перилни преарати, вчера мойта приятелка каза, че са пуснал течния ариел+омекотител за 34 /май/или43 пранета 2-3 л. +подарък 1 л. омекотител за 15 Е

# 190
  • под кривата круша
И двете са Apta Peace

# 191
А аз след като минах през всички марки омекотители открих, че съм най-доволна от Бинго.  smile3506
И аз съм на това мнение в момента  ползвам бебешкия Бинго.
И аз съм най-доволна от него.Не ми се натрапва миризмата и е по траен от станалите.
Даже си го купувам на едро в туба 30л, на половин цена!

# 192
  • Варна
Течен Елис и Ленор

# 193
  • Русе
Сано + Силан или Семана.

# 194
Използвам течен FROSCH PeaceОмекотител Ленор-лилав в момента.И с нетърпение очаквам да отмине дъждовния период,че колко пране чака.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт