Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 221
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Течен гел за пране ПЕРСИЛ БЕБЕ  Crazy Peace Peace Peace
И никакви омекотители не са му нужни ! Аромата му е страхотен . 2,5л са 11 евро(в Гърция), но е невероятен.
Това за колко пранета е обаче?

# 256
  • На брега на реката
Течен гел за пране ПЕРСИЛ БЕБЕ  Crazy Peace Peace Peace
И никакви омекотители не са му нужни ! Аромата му е страхотен . 2,5л са 11 евро(в Гърция), но е невероятен.
Това за колко пранета е обаче?

Производителя го дава за 40, но се съмнявам. Струва ми се скъп, но ми е много подходящ, защото като сложа и цената на някое мазило за алергия - устройва ме идеално. За съжаление и за себе си ползвам само бебешки перилни препарати.

# 257
Колко капачки от препарата поставяш за една пералня?

# 258
  • На брега на реката
По мерителната чашка - 70 - 90 мл

# 259
Да попитам тези от вас, които течни препарати, понеже нямам такава чашка, а капачката е много малка как да сложа праха в барабана?Преди ползвах прах Сано/не съм особено впечатлена/ и белия омекотител/аромата е страхотен, но дрехите ми определено не бяха меки/.Сега си взех течен прах и омекотител на Апта.Дано са хубави.От всички техни продукти съм оставала доволна.

# 260
Производителя го дава за 40, но се съмнявам. Струва ми се скъп, но ми е много подходящ, защото като сложа и цената на някое мазило за алергия - устройва ме идеално. За съжаление и за себе си ползвам само бебешки перилни препарати.
Ами да на моя 1,5 л е даден 20 пранета.А синия Soupline, можеш спокойно да го ползваш,той е за алергични Peace

# 261
Да попитам тези от вас, които течни препарати, понеже нямам такава чашка, а капачката е много малка как да сложа праха в барабана?Преди ползвах прах Сано/не съм особено впечатлена/ и белия омекотител/аромата е страхотен, но дрехите ми определено не бяха меки/.Сега си взех течен прах и омекотител на Апта.Дано са хубави.От всички техни продукти съм оставала доволна.
Ами за съжаление перилните препарати на Апта не са никак добри, за разлика от почистващите. Особено ако ги сравняваме със Сано, са доста по- нисък клас. Определено гелът запране що- годе се купува, но омекотителят е под всякаква критика.

# 262
Ами не знам.Майка ми е много доволна от прахообразния прах на Апта, а аз снощи пробвах омекотителя и определено останах по-доволна отколкото от Сано-то.Дрехите ми са мекички и ухаят прекрасно.Сега единствено се притеснявам ако сложа течния прах в отделението за прах какво ще стане.В краен случай ще купя още един течен прах, но ще гледам да е от някой, който е с чашка-може би Персил за бяло ще взема и ще ползвам чашката и за двата

# 263
Нищо няма да стане, ако го сложиш горе, в чекмеджето. Проблемът идва, когато дълго време се поставя там - натрупва се и може да запуши тръбата.

И на мен омекотителят Апта изобщо не ми харесва - рядък, не ароматизира трайно и не омекотява. На всичкото отгоре са набутах с 3-литрова бутилка. Сега го ползвам да махам котешките косми от килимите. За това става.

# 264
Май аз съм единствената доволна от омекотителя  Laughing

# 265
Май аз съм единствената доволна от омекотителя  Laughing
И това много ме учудва. Това чудо няма никакъв аромат!
А със Сано не може да се сравнява, то е просто безупречно. Кой цвят на Сано пробва и не ти хареса?

# 266
За Сано не казвам, че няма аромат, но качествата му се изчерпват с това.С него прането никога не ми беше меко, а с Апта-та си е мекичко.Това на първо ползване.А от праховете на Сано изобщо не останах доволна.Едно, че не ми изпра петна, които с друг прах без проблем се изпират, ами и ми избеляха някои дрехи

# 267
Омекотителя на Апта в различните разфасофки е с различно качество. 3 литровия е стандарт , а не концентрат .И Саното 1 литър е по- хубав от големите.

# 268
  • Mostly in my mind
Взех си преди няколко месеца от тези турските разфасовки на прах за пране от 9 кг. Казва се Турсил  Laughing Ианче мирише страхотно, на люляк и пере добре, само дето омръзва толкова много

# 269
Турсил е турското име нашия Рекс. Една позната си беше взела 9 кг опаковка и ми продаде 1 кг. Честно казно, нямам впечатление да пере по-добре от българския Рекс.

Общи условия

Активация на акаунт