Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 153
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Markrit, цветоулавящи к-пи и препарати за петна, какви то и да са те,
 действат само когато няма друга обработка. Тя като е ползвала вече белина е станала такава запечатка на тъкънта, че вече е непоправимо. Решението е ново кимоно. Laughing

# 331
да ви кажа аз сега как светна Crazy,Бях си купила една паста за силно замърсени ръце та беше свършила и сложих малко вода да изплакна кутията хрумна ми да изсипя водата в легенче в/у кимоното  ейййййй стана бяло  а както каза ДЕДО бях се примирила за нов .Е да ама не стана снежен.Краи на белината Hug. bowuu

# 332
Ариел и омекотител Семана.
Последния път, когато си купих Ленор 2л. останах крайно разочарована! Прането изобщо не миришеше и това е причината да сменя с Семана (розова).

# 333
Моля ви споделете с какво премахвате петна от трева и чорапи с кал как почиствате. Синът ми направо ме влуди с тия петна. Вечер след градина панталоните на колената са му само зелено от тревата, а чорапите направо кални от това че играят в пясъка. На тревните петна слагах и Вениш и не се е изчистило така както ми се иска.
Иначе ползвам прах за пране  Первол за цветното,  за бялото вземам различни - Тайд, Есекс, Персил, Ариел, от детските прахове също ползвам понякога, омекотителя е на Ленор от този дето госпожата потрива по рамото и се разнася аромат, но от него вече започва да ми се повдига, толкова натрапчив ми се струва аромата му.

# 334
Моля ви споделете с какво премахвате петна от трева и чорапи с кал как почиствате. Синът ми направо ме влуди с тия петна. Вечер след градина панталоните на колената са му само зелено от тревата, а чорапите направо кални от това че играят в пясъка. На тревните петна слагах и Вениш и не се е изчистило така както ми се иска.
За да се разтвори, върху петното се сипва сок от лимон или оцет. След това се пере с гореща вода. Или третирайте със спирт и изперете. Може изцапаното да се поръси с малко бакпулвер и да се намокри. След няколко часа се изпира

това за нови петна за стари не съм пробвала. Thinking

# 335
galentinass - много ти благодаря, непременно ще изпробвам - ние всяка вечер имаме пресни петна от трева и кални чорапки

# 336
Еее, спирт и балпулвер LaughingЩе ме побъркате с подобни съвети. Аз съм дедо, ама на баба не давам да прави бабешки "хитрини". И ние сме всеки ден с петна...кое от трева, кое по мръсни чорапи. Аз лекьосвам покривката на масата от зехтина на салатата поне на 10 места. Стар съм вече newsm78
И като приключим с цапането, още както си е на масата я напръсквам със спрей за петна /покривката де, не баба/. Тя пък /баба/, при сортирането на прането напръсква другите петна. Или яките, маншети, чорапи и по-замърсени места  и хоп-всичко на 40 Со. Щом е пресно петното - излиза без значение какво е. Спреят е много икономичен, защото третираме само петното, не изливаме отгоре, не добавяме  добавки на цялата пералня /течни или на прах/. И не е в розова бутилка Sunglasses името му не е Вениш-мениш, а е качествен немски и ми струва наполовина. Hug

# 337
ДЕДО, какъв е тоя спрей дето ползваш, аз имам бутилка с Вениш. Тази година ми се разказа играта с тия чорапи. И му забраних на сина ми да влиза в пясъчника, отивам да го взема и той пак там. Като го питам защо, той ми казва: Госпожата казва: ВСИЧКИ В ПЯСЪЧНИКА, стелките пера, но то е достатъчно да му влязат 2 шепи пясък и ела гледай за какво иде реч

# 338
tinta, виж това.
Харесва ми посланието на тази реклама. Dirt is good.

# 339
guess who ,
Чудесна реклама!

tinta,
кaзва се Vorwasch-Spray OXI, бяла бутилка с помпа, 750 милилитра, цена - около 6-7 лева. Имаше го в Пикадили и в някои специализирани магазинчета.

# 340
Благодаря ви и на двамата. Обезателно ще го купя

# 341
  • У дома !
Да попитам,когато пера с течен прах за пране Ариел,нужно ли е да слагам омекотител?

# 342
Стига да имаш желание. Някои гелове за пране са 2в1, т.е. с омекотител /Даш, Болд/. Но нормалните си имат нужда. Това, че са с по-дълготраен аромат и са "течни" не значи, че омекотяват.
Но нека да чуем още мнения.

# 343
Правилно, ако не е 2 в 1, значи не е с омекотител.
Дедо, наясно ли си защо новата опаковка на Даш не е 2 в 1 ? Уж не е с омекотител в такъв случай, а ароматът е същия? newsm78

# 344
guess who ,
Чудесна реклама!

tinta,
кaзва се Vorwasch-Spray OXI, бяла бутилка с помпа, 750 милилитра, цена - около 6-7 лева. Имаше го в Пикадили и в някои специализирани магазинчета.
и аз ще го пробвам благодаря до сега ползвах  МЕГЛИО

Общи условия

Активация на акаунт