Размяна на парфюми ХІ

• 22 670
  • 220
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Разменям Lancome Atrraction 30 ml в комплект с лосион за тяло 50 ml

# 76
Разменям/продавам сет на L'instant Guerlain-30ml EDP+60ml от 75ml Парфюмен body lotion,в красива кутия.Сета е 100% оригинален,парфюма дори не е опитан.Не е моят аромат..

Заменям само  за  Versace-Versace/класическия/..,предложения на лични.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 14:54 от stia21

# 77
Заменям около 20-25  от 50 мл Claude Montana - Montana Blu EDT .
Много е траен, но е твърде "зелен" за мен. Без кутията е.

# 78
Разменям/Продавам:
1. Fendi Dona от фрагранса от 50 мл ЕДТ липсват 2-3
2. Cashmir от фрагранса 100 мл ЕДП тестер липсват 2-3 мл
3. Jesus del Pozo In White от фрагранса ЕДТ от 50 мл липсват към 5 мл
4. Covet  фрагранса тестер ЕДП 100 мл липсват към 5 мл
5. Lovely фрагранса тестер към 80 мл
6. Max Mara от ягодка не е тестер към 75-80 мл

# 79
Все още продължавам да продавам / разменям :

- Tumulte, Christian Lacroix , 50 ml, пръскано 3-4 пъти, купуван от ФрагрансЕкс

A моя приятелка продава или разменя ето този парфюм:   Gucci Gucci. Парфюмчето е 75 мл от 75 мл, не е използвано, има капачка и е купувано от парфюмерия. Разменя го само за   Dior Dior Addict

Очаквам предложения на лични.

# 80
Момичета, търся си Будоар, всякакво количество. Моя е поръчан, но нещо не идва, а си го бях нарочила да съм с него по Коледа. Може да го купя, също така, но мога и да разменя.

# 81
Момичета, търся си Будоар, всякакво количество. Моя е поръчан, но нещо не идва, а си го бях нарочила да съм с него по Коледа. Може да го купя, също така, но мога и да разменя.

Кутията ти е пълна и не мога да пратя ЛС  Peace

# 82
Предлагам ПРАДА-ПРАДА,версията от 2004г.Оригинален,не е тестер.От 80мл липсват 7-8.
Очаквам изкушения на лс. Party
Още разменям и Герлен Ту Мач и Сплендор -125мл,не е тестер/липсват 3-4мл/
Съжалявам,нищо не предлагам вече.Много  зле се опарих. Cry

# 83
Предлагам ПРАДА-ПРАДА,версията от 2004г.Оригинален,не е тестер.От 80мл липсват 7-8.
какво е станало, би ли споделила! Rolling Eyes

# 84
Оправих си кутията!

# 85
какво е станало, би ли споделила! Rolling Eyes
Много съжалявам!, Tired
Но наистина трябва да пишеш какво се е случило.Поне да няма други излъгани,ако си се сдобила с менте.И най-вече ника на лъжкинята Sick

# 86
Момичета,точно за това плача цял ден.Търпеливо чаках 8  дни след моята пратка,за да получа менте.Помолих вежливо два пъти съответната дама да си ги разменим обратно,но тя отказва засега.Ще я изчакам до утре да се вразуми.Не обичам публичните скандали.Н о ако не ми върне парфюма,ще я оповестя за ваше добро.
 Cry

# 87
MNG ,ти добре ли си бе момиче?Наистина ли плака цял ден? #Crazy ooooh!Абе как ще се тормозиш за такова нещо?!Майната му на парфюма(ако не ти го върне)От цялата работа,тя ще е на загуба,не ти.Защото след като и напишеш ника,никой няма да иска да разменя с нея. Sick

# 88
  • София
A, нова тема Embarassed

# 89
  • София
MNG ,ти добре ли си бе момиче?Наистина ли плака цял ден? #Crazy ooooh!Абе как ще се тормозиш за такова нещо?!Майната му на парфюма(ако не ти го върне)От цялата работа,тя ще е на загуба,не ти.Защото след като и напишеш ника,никой няма да иска да разменя с нея. Sick

Моля да не започваме отново, само припомням как като написах че Burq1962 е изпратила менте, нападнаха мене!
Останах  си с горчилката от онази тема, моля да не правим цирк отново.
Казвам го защото явно не всеки от темата се опитва да бъде коректен и през тема, се появи някой който неприятно се е опарил  Sick
Приканвам ви така както направих и миналия път и моля ви, този път нека не правим скандали!

Моля да не си разменяме ментета!

Не може парфюм от гет.бг купен за 30лв. да е оригинален! Купувайте си със здраве от там щом ви харесва, но не ги изпращате на някой, който е дал 100лв. за оригинален парфюм!

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 10:41 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт