Размяна на парфюми ХІ

• 22 519
  • 220
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Направете си на първа страница списък с некоректните и коректните хора,
може да "спасите" някой  Thinking Макар че след тока, което написа nad_tab
не знам доколко ще е обективен Thinking

Ще го направя - в следващата тема. Peace Ще помоля тези, които са се опарили да ми пишат ЛС с ник-а на този, който е изпратил ментето. В темата ще пиша и ника на измамения. Peace

# 121
Здравейте и честита Коледа!

Аз имам малко нестандартен въпрос. Имам 2 шишета за хвърляне - Брайт Кристал на Версаче и НОА на Кашарел. Искам да ги счупя преди да ги изхвърля. Но стъклото е доста дебело и не става току-така. Някакви съвети да ми дадете?  Thinking

# 122

Аз имам малко нестандартен въпрос. Имам 2 шишета за хвърляне - Брайт Кристал на Версаче и НОА на Кашарел. Искам да ги счупя преди да ги изхвърля. Но стъклото е доста дебело и не става току-така. Някакви съвети да ми дадете?  Thinking
Всякакъв стоманен ЧУК ще свърши работа Peace

# 123

Всякакъв стоманен ЧУК ще свърши работа Peace

Опитах с един чук, който имаме, не знам какъв е, но не е дървен за пържоли все пак  Mr. Green И не стана. Сложих шишето в торбичка и ударих върху нго, даже не се пукна  Confused Освен да е малък чука  newsm78

# 124

с метален чук или просто ги хвърли отвисоко,
не е много екологично, но със сигурност ще се счупят
чупила съм парфюм без да искам на теракот, изпуснах го
ако намериш някъде свободно пространство, хвърляй Mr. Green

# 125

Ако ги нагрееш предварително,ще се счупят по-лесно.И аз съм с две ръце за хвърлянето отвисоко.На мен аметист ми се счупи от удар,та някакво стъкло! Party

# 126
  • на пистата
ми то когато не искате лесно става Grinning

# 127
сложито го в една торбичка (за да не се разпитее стъклото) и го изтряскай в пода Crazy

# 128
Предлагам Alexander McQueen - Kingdom, 75 мл, от които са изпръскани не повече от 5-6 мл.
Разменям го за Aqua di Gio на Armani, Dolce&Gabbana - Light blue или нещо подобно... Преложения очаквам на лични.

Освен това търся парфюма на Кайли Миноуг - Showtime? Преди доста време ми го подариха, хареса ми...но все още не мога да го намеря по магазините.

# 129
Търся   Estee Lauder Pleasures Intense,   Estee Lauder Pleasures Delight или   Lancome Miracle.

Може и по-малко количество. Мога да предложа няколко нещица за размяна Peace

Моля предложения на ЛС.

# 130
Здравейте момичета! За начало търся това бижу :

Бързо се изчерпа в Мегашоп,не успях да си го купя!
Мога да предложа 50 мл Amor Amor Elixir Passion EDP / тестер/ ,
или заплащане по желание..парфюма е пръскан 1-2 пъти.. Embarassed

# 131
  • Бургас
Здравейте момичета! За начало търся това бижу :

Бързо се изчерпа в Мегашоп,не успях да си го купя!
http://megashop.bg/cshop/product_info.php?cPath=5&products_id=2178 newsm78

# 132
Предлагам за размяна Noa - Cacharel - от 100 мл. - останали около 90 мл., тестер е, поръчван от Мегашоп. Имам също така Pure Wish - Chopard, разменен е със съфорумка, но не ми хареса особено. Той е 50 мл., ползван е съвсем малко, може би около 5-6 мл. да са изхабени. Очаквам всякакви предложения.

# 133
  • София
Здравейте момичета  bouquetПълна със здраве ...и хубави подаръци Нова година желая на всички Laughing
Разменям комплект на Долче и Габана-Лайт блу-включва душ гел, боди лосион и парфюм 50мл. Само парфюма е използван от50мл. са останали около30-35мл. В кутията са си, купувани от подлеза на Плиска.
Търся си един парфюм на ИСЛ- Ел се казва-/нещо ми се изключиха англ.букви Embarassed/, ако на някой му е омръзнал насреща съм.Ако е различно количество съм съгласна и да доплатя-в разумни граници, че кризаааа.
Приемам и друи предложения на лични.

# 134
За огромно съжаление ще трябва да се разделя с този
 Размених го с Буря, толкова го исках, но не се заобичахме никак. Около половината от 50 мл/по-скоро 22-23/

Общи условия

Активация на акаунт