КГБ = Клуб на Готините Баби - 53

• 18 958
  • 441
  •   1
Отговори
# 120
                   Таните,шанса на съседката ти е само операция и пирон.Ние преживяхме подобно нещо два пъти /само ,че при падане/ на баща ми и на свекъра /лека му пръст/.Единия беше на 72,а другия на 82 когато преживяха това .И в двата случая казаха операция и даже не пирони , а едни огромни планки.На баща ми е от глезена до коляното.Дано има дни жената ! Praynig

# 121
Дидка, сътворила си невероятна красота Hug!  Както и всичко, което излиза от ръцете ти! Радвам се на творението ти! И на удовлетворението, което изпитваш. И за радостта, която ще доставиш!
Танче, дано съседката ти да има добрия шанс да се оправи,  Praynig, наистина от нищо става нещо, от една разходка  с добри намерения каква трагедия се получи! Дано намери сили съседката ти да издържи всичко, което й предстои.

# 122
  • Larnaca, Cyprus
Баби и не само ДОБРО УТРОООООООО Hug
Включвам се мноого телеграфно че в момента имам работа и не мога много да пиша ........... Rolling Eyes
ЗИчЕ........Специално за Вики  Hug Hug...да е силна и стискаме палци тук от Кипър да знаеш.... newsm10.....обаче само на едната ръка щото с другата трябва да пиша Joy..това в кръга на шегата малко да те разсмееем ...........айде баби до после .........приятен ден а ако не успея да се включа приятна вечер и лека нощ  bouquet

# 123
  • София
     Дидка,златни ръце имаш/да ти ги целува дядко/Сътворила си големи красоти-и декупажа и плетивата.Просто нямам думи...
     Тук при нас се показва много срамежливо едно слънчице,от към селото на Жабката и пак се скрива.Не знам дали тя не си го прибира...или Дидиа го пресреща и го отбива от пътя за Банкя.Егати изречението-кой ще го разбере/

# 124
  • Пловдив
Дидия страхотна рокличка си измайсторила ,това си иска майсторлък ,а ти го имаш в излишек. Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЖАКИ благодаря ти миличка  Hug Hug
При нас също пече слънце и времето е супер за сезона .
Танче дано съседката ти има късмет да се оправи жената. Praynig

КАТИ благодаря миличка Hug даже и от Кипър знам че ще помогнете дори и с една ръка палцестискане. Hug Hug Joy Защото сте позитивни момичета. Hug Hug Hug Hug

# 125
  • София
     Зиче,стискам палци,моля се и изпращам позитивна енергия за Вики.Тук съм пред компа и чакам да ни зарадваш.

# 126
И аз чакам да разбера какво е станало...... Praynig Praynig Praynig

# 127
  • Видин
Зиче, чакаме да се включиш с добри новини! Peace

Дидка, тая Барби, като че е излязла от магазина!Наистина златни ръце имаш! Hug

При нас валииии... незнам вече то колко време ден- два -три Shocked

Ето порция SEXY растения: Grinning

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:45 от Жаклин

# 128
  • София
     Внимавайте по кръстовищата,хей!

# 129
  • Пловдив
МОМИЧЕТА БЛАГОДАРЯ НА БОГ И НА ВАС ЗА ПОДКРЕПАТА . newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44  dancing dancing dancing

ПЪРЧЕТО СЕ Е ЗАХВАНАЛО ПОЛОВИНАТА ,А ДРУГАТА ПОЛОВИНА НЕ Е ,НО НЕ Е И ИЗЪХНАЛА И СИ Е ТАМ .Има измесване на парчето но не било фатално.Ще се следи и по нататък какво ще стане с не захванатата половина.
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА И СЕ РАДВАМ ,НЯМАМ ПОВЕЧЕ ДУМИ ДА ПИША ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ КЛАВИАТУРАТА ОТ  newsm45 newsm45

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:57 от zi4e

# 130
                      Ха,ха,ха, Яжке,ти ми повиши настроението. Joy Joy Joy
                      Благодаря ви,момичета,отивам да се посрамувам от похвалите! Embarassed Embarassed Embarassed Ето за това искам да съм си в къщи и да се занимавам с нещо дето хем ми успокоява нервите,хем има кой да му се радва.
                      Зиче,давай инфо!Какво става ?Вече мина 13.30 и ние нямаме търпение да ни съобщиш радостна вест!
                      Аз от 16 часа имам коледно тържество с малчовците,та ми е малко.....бе,не ми е много весело.И то защото все съм на педал да не ми се поднесе някоя простотийка от родителките.Първата година помолих да приготвят нещо за да почерпят децата и ....те донесоха зрънчовци. Sick

# 131
  • в малка спретната къщурка
Зиче,радвам се за Вики.Ще се оправи всичко,явно процеса е продължителен.
Дидиа,онемях пред твоята Барби.Каква красота.Имаш златни ръце.
Марси и Деси сигурно са се срещнали.Къде ли се прегръщат сега.
Яжка,Жаки Joy Joy Joy.Да внимаваме и по кръстовищата и в гората Joy Joy Joy
Кати,Муци много  Hug Hug Hug за вас и цялата Кипърска дружина.

# 132
                       Зичееееее,браво!  newsm44 newsm44 newsm44 Ще се захване и другата частица!Писали сме заедно и след това нета ми изчезна!Като го включиха прочетох добрата новина!Браво на малката Вики - нашата шампоинка!

# 133
  • София
 LaughingЗиче много ме зарадва с новината за Вики.Нета дойде в 13 часа и аз веднага се помолих за Вики.
 Praynig PeaceНека никой повече да не изпитва болка. Heart Eyes
 Сега ми звънна сина ,че му е прилошало на работа ,дигнал температура и се прибира у дома.... Cry
 Дидиая, който си го може може. Peace Немога да пиша много,че и аз си имам помощник на компа.

# 134
  • София
      smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51Браво на Вики! Ще се захване и другата половина,сигурна съм!

Общи условия

Активация на акаунт