КГБ = Клуб на Готините Баби - 53

• 18 957
  • 441
  •   1
Отговори
# 135
Зиче -браво на Вики ! Радвам се за цялото ти семейство ! Hug Hug Hug
Дидиа - и от мене имаш едно - златни ръце !Такива резултати се получават,когато човек работи с мерак!  bouquet  bouquet  bouquet
Жаки - много особени зеленчуци Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
Зичеееееее, браво, браво,  smile3501 smile3501 smile3501, герой е твоето малко момиче, ще се оправи всичко, само е нужно време и вяра, а вие я имате! Имате и нашата подкрепа! Радвам се за всички вас newsm51!
Шпунц, дано синът ти по-бързо оздравее, че празници са се задали много!
Жаки, разсмя ме с това SEXY растение Joy, къде е поникнало това чудо hahaha!

# 137
ЗИЧЕЕЕЕЕ, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
БРАВО НА ВИКИ! БРАВО И НА ВАС! ВСИЧКИТЕ СТЕ ГЕРОИ!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ех......така се радвам!!!!!!

Жаки,Яге... Joy Joy Joy

Дидия,,,,МНОГО красиво нещо си сътворила!Поздравления!  Hug Hug Hug Hug

Шпунц,дано син ти да се оправи бързо. Hug Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 14:43 от TheNMaster

# 138
Дидка, пожелавам ти тържеството да мине така, както си го замислила, то на родителите трудно може да се угоди, но дано поне не правят  издънки и да развалят хубавия празник и на децата, и на учителите!

# 139
  • София
    Абе,Диди,всичко ми е ясно.Големи претенции имат,но грижата им се свежда само до това да отбият номера.

# 140
  • Пловдив
Благодаря ви ,благодаря че ви има мили мои приятелки.

ШПУНЦ дано сина ти да се оправи по бързо . Praynig Praynig Praynig

# 141
  • Видин
Три пъти УРА за Вики!!! newsm44 newsm44 newsm44
Браво на детето!Честито, Зиче, добра новина!Страшно се радвам за всички вас!

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Шпунц, бързо оздравяване на сина ти! Peace

Жабчето нещо ми се губи... newsm78 Rolling Eyes

# 142
  • София
    Жабчето и Мими се губят.А Майчето да пише,аз знам защо  не се вества.Мая,не се срамувай,нали знаеш,че и аз съм като теб! И Тайна скоро не е писала.
     Шпунц,предполагам,че сина ти е лепнал вируса.Ще му мине за 2-3 дни,но да стои по надалече от Олчето.

# 143
                     Ей,така започва моя празник с децата. Sick Колежката каза,че две деца са се оплакали ,че им е лошо и тя е викала сестрата,но понеже няма Т и видимо нищо не им е не са викали родителите.Сега едното / от половин час/ повръща и аз се обаждам на майката,въпреки,че сестрата и в момента е тук.Обяснявам и насреща ми .....ауууууу,ма няма ли да бъдем на тържеството.Обяснявам,че тя трябва да дойде по-рано и да прецени състоянието на детето и да го заведе на лекар ,ако трябва и.. #Crazy отговора - тя ще бъде на тържеството,а после ще преценя и вечерта в къщи повръща така ,че не ме изненадвате. #Crazy Така,че детенцето си повръща ,аз съм се хванала за главата  #Crazy какво да правя,че не е едно и само то.
                     Е,това са грижите,Яжке! А за това ,че ще зарази другите деца /явно е вирус/ хич не им идва и на ума.За това пък децата се заразяват в ДГ и боледуват,а когато те ги водят без да кажат,че вечерта им е било зле за да не ги върнем .....какво да кажем на това поведение?!?! newsm78

# 144
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Зиче , браво на Вики геройчето.
Страхотна новина. Поздрави от всички нас.

Здравейте , момичета!   bouquet

Яжка тук съм.

Сега сколасах да ви изчета , признавам отгоре отгоре. Embarassed
Вчера бяхме на село до Сливница, от там отидохме на кръчма до Годеч , та се прибрахме в 3:30 сутринта. Пътьом решихме да напазаруваме , та минахме през Фантастико , напълнихме кошницата и се трупясахме да спим , когато хората тръгнаха за работа.  Laughing
Преспахме 4-5 часа сега дедко хърка , а аз и Краско се гледаме.

Жаки много ми помогна с инфото , Благодаря ти.  Hug Hug Hug

Благодаря и на всички останали.  Hug Heart Eyes Hug

Айша , очаквам включване и от теб.   bouquet

Дидка страхотна е роклята на Барбито.  Peace
Ние от вчера сме с вълшебното Барби , та сме доволни и не се отделя от нея.  Grinning
Eй , родители има ма отврат значи.  ooooh!

Танче , Марси , Фурийка , Гъбка , Доби , Мастерче , Яжка , Шпунц , Арита ..... кипърките и всички останали 

# 145
  • София

Шпунц,предполагам,че сина ти е лепнал вируса.Ще му мине за 2-3 дни,но да стои по надалече от Олчето.
Много му е зле на милия,но дано Оля и Вели се не заразят PraynigЗа разлика от повечето мъже Павел много мъжки се държи ,като е болен и изобщо не капризничи и щом се е прибрал значи е зле работата ,но личната докторка е срещу нас апартамента и така ,че няма страшно.Жабче има малка вероятност да дойда на срещата с Муци....
Дидия такава е житейската философия на българина ,че "всеки гледа мене си". Вече спирам да гледам новини ,че само негативи преди Коледа....ега ти....Ама дупе да ни е яко догодина.

# 146
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Eeeee Шпунц , чудесно е ако успееш.   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 147
  • Пловдив
ЖАКИ ,ЖАБЧЕ и на вас да лагодаря за Вики чакам я с нетърпение да се пребере и да я прегърна от всички вас . Hug Hug Hug Hug

ДИДИЯ толкова безотговорни родители има ,че нямам думи просто. ooooh! ooooh! ooooh!

Жабче голямо хойкане сте му направили ,но то и ви се полагаше ,че скоро не сте обикаляли пътищата . Joy Joy

ШПУНЦ аз от отдавна съм спряла да гледам новини ,само страхотии дават и винаги с тях започват, все едно няма една хубава новина да кажат. Whistling

# 148
Зиче, поздравления за Вики! И зло да ви забрави вече, болестите да останат в старата година!

Хайде на следобедно кафе и малко смях:

Приближават новогодишните празници. Мъж в командировка решил да изпрати на жена си подарък. Получила тя колета и като го отворила намерила вътре чорапогащник. На единия му крачол било написано "Честита Коледа", а на другия "Честит Нова година".
Тогава жената изпратила на мъжа си следната телеграма:
"Благодаря ти за подаръка. Надявам се, че ще дойдеш да ме видиш между двата празника...".

- Ти защо не се жениш?
- Аз със жените съм на лизинг...
- Как така?
- Ами плащам месечни вноски, и през 3 години си взимам нова.

- Каква е разликата между жената и Windows-а?
- Никаква! Заливат те с купища ненужна информация и искат по три пъти потвърждение на очевидни неща...

Между програмисти:
- Стана студено. Може ли да затвориш прозореца?
- Разбира се. Alt + F4.

Програмист бяга из къщата, гонейки котката си,налапала мишка:
-Пешо,не!Не я изяждай!Не изяждай оптичната...
Microsoft-ската е по-вкусна...

Съпругата:
- Следобяд големият часовник падна от стената. Да беше малко
по-рано, щеше да разбие главата на мама.
Съпругът:
- Край! Ще го изхвърля. Винаги закъснява!

На изпит по анатомия професор пита една студентка:
- Кажете колежке, коя е тази част от човешкото тяло която се увеличава до 10 пъти при силна възбуда.
Студентката се изчервява и казва:
- Ами срам ме е да кажа.
- Кажете спокойно де, все пак това е само изпит.
- Е добре. Ами това е пениса.
- Грешка, колежке. Това е зеницата, а що се отнася до вашия отговор това са просто мечти на девойките

На изпит в университета професора задава въпроси на студент. Студента не може да отговори на нито един от тях. Професора се изморил да пита и казва:
- Млади човече! Смятам, че в главата ви е абсолютна пустиня.
Студента се замисля и отговаря:
- Може би! Обаче във всяка пустиня има оазиси, само дето не всяка камила може, да ги намери...

# 149
Благодаря ви много за пожеланията.

Зиче много се радвам за Вики голям герой.
за Вики.

Общи условия

Активация на акаунт