Попитай Козметичката

• 81 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли дали хидратиращите кремове са подходящи за мазна кожа??? Значи моята кожа е смесена /май така се води?!?/ т.е. на бузите е нормална, по скоро суха, а на Т-зоната е по скоро мазна!

# 136
  newsm51  Благодаря Ори !         newsm51 
Много си отзивчива към всички за което    newsm20
Ще следя темата и ако имам въпроси пак ще пиша!
Весели празници на всички сладурани във форума да ви се сбъднат всички желания в коледната нощ!     santa2

# 137
Да, подходящи са. Мазните и смесени кожи доста често също са дехидратирани.  Peace

# 138
  bouquet Благодаря

# 139
И аз искам да попитам Йори- има ли друг начин за премахване на милиумите под очите освен пробиването им с игла?

# 140
  • град-държава
Задължително ползвам хидратиращи продукти въпреки,че съм с мазна кожа,но не кремове... Peace

# 141
Кожата около очите и на бузите ми е нормална(поне в студените сезони) и по скоро мазна(не лъщи,но се образуват някои гадости от време на време...).Хидратиращите кремове обаче при мен не попиват  Rolling Eyes Което е странно,защото нанасям малко,а като отстраня излишното количество кожата ми става много гладка.

# 142
Задължително ползвам хидратиращи продукти въпреки,че съм с мазна кожа,но не кремове... Peace

т.е. според теб, конкретно кремовете, не са подходящи за този тип кожа!!! Но какви са другите "хидратиращи продукти"??? И какъв крем ако не хидратиращ да използвам тогава???

# 143
  • София

т.е. според теб, конкретно кремовете, не са подходящи за този тип кожа!!! Но какви са другите "хидратиращи продукти"??? И какъв крем ако не хидратиращ да използвам тогава???

Крема може да бъде заменен със хидратиращ серум  Peace

# 144
Да попитам и аз нещо. Колко важно е измивашият продукт и кремът за лице да са от една марка? Аз ползвам крем на Weleda, но те нямат измиващ продукт и затова употребявам пяна на Plante System. Предполагам, че е препоръчително да са от една марка и серия, но много ли е важно?
Благодаря предварително  bouquet

# 145
Крема може да бъде заменен със хидратиращ серум  Peace
Добре де, но това е пак крем само че с по-течна консистенция... Обикновено продуктите за мазна кожа са под формата на гелове или флуиди. Ясно е, че ако кожата е мазна няма да си купиш хидратиращ продукт за суха.

# 146
Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е кремовете на Матис - и дали сте доволни.

# 147
Да попитам и аз нещо. Колко важно е измивашият продукт и кремът за лице да са от една марка? Аз ползвам крем на Weleda, но те нямат измиващ продукт и затова употребявам пяна на Plante System. Предполагам, че е препоръчително да са от една марка и серия, но много ли е важно?
Благодаря предварително  bouquet
не е важно чак толкова много.най-важното е да подбереш продукти които да са подходящи за твоят тип кожа.

# 148
И аз искам да попитам Йори- има ли друг начин за премахване на милиумите под очите освен пробиването им с игла?
има-може да се премахнат и чрез дезинкрустация (вид излющване на горният слой на епидермиса).зависи къде точно са разположени милиумите.големината и броят им.третирането им зависи от индивидуалният случай и личната преценка на козметика.

# 149
  • София /Абсурдистан
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт