Попитай Козметичката

• 81 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравей Йори,
 И аз имам въпрос. На 29 г съм.можеш ли да ми кажеш какво трябва да с еползва за тази възраст и как. Трябва ли да ползвам противобръчкови кремове. Козметичката ми каза , че трябва да мажа зоната около усните с гелчето си за околоочен контур. Кожата ми е суха и ме притесняват бръчиците от двете страни на устните. ПОлзвам дневен и нощен крем, околоочен контур( хидрант- не е анти бръчков),след премахване на грима с тоалетно мляко си измивам лицето с вода и тогава слагам крема.
Моя ужас са бръчките- ако трябва да слагам такъв крем около усните моля кажи какъв.
Мерси предврително!

# 301
Привет и от мен Simple Smile
Бременна съм в 5-тия месец и се притеснявам как би повлияло цялостното интимно обезкосмяване при козметик. От както съм бременна използвам само епилатор, което много раздразва кожата ми и косъмчетата забират много неприятно  Confused А и с тази кожа вече се притеснявам да отида на козметик. Дали има някакъв домашен метод с който да се справя ?

# 302
Привет и от мен Simple Smile
Бременна съм в 5-тия месец и се притеснявам как би повлияло цялостното интимно обезкосмяване при козметик. От както съм бременна използвам само епилатор, което много раздразва кожата ми и косъмчетата забират много неприятно  Confused А и с тази кожа вече се притеснявам да отида на козметик. Дали има някакъв домашен метод с който да се справя ?
Ако от дълго време се обезкосмявате с епилатор или кола маска,по време на бременност след края на трети месец ,ако  ви обезкосмява професионалист,няма проблем,стига да не се получава мускулен спазъм от болката ,и стига и вие да нямате  така наречените лъжливи контракции,които са понякога функционални!За депилатоар-не,заради токсичността му,може би по-приемлив вариянт си остава бръсненето

# 303
 Здравей ! Били ми препорьчала нещо против акне . На 32 години сьм  и от 12 годишна се боря с акнето . Излиза ми и по тялото . Много голям проблем са ми тьмните петна, който остават след пьпките.

# 304
Цитат на: CI
Откога чакам някой да ми каже какво значи "билков пилинг"?
Моля, не отричайте на бърза ръка дадени продукти като стари! Салициловата киселина е бета-хидрокси-киселина и има чудесен антисептичен ефект! Кислородната вода, особено в 3 %а концентрация е чудесен и безвреден бактерицид!!! Камфорът - ами прочете и за него, преди да изказвате мнение!!! Вие сигурно сте добър терапевт, в смисъла правите добри процедури, познавате апарати за такива неща, но това е доста далеч от нещата, които касаят конкретните дерматологични проблеми! Не спекулирайте с термин като "медицинско образование" - много малко лекари имат достатъчно добри козметични познания, мога да предположа вашето, но това няма значение за темата.

Ами провери си сама като не ти отговаря никой: http://www.studiolina.org/?!=services&id=11, http://www.re-art.net/green_peel.htm Резултатите излезнаха след 3 сек. в Google.  Wink
Иначе относно разтвора - и аз се мажех с нещо такова с надеждата да ми намали пъпки и да ми оправи лицето, но не стана - само се изсуши, стоеше опъната, изобщо ужас.  Confused Тия неща може и да дезинфекцират, но и изсушават, така че много е относително колко помагат в крайна сметка. Не съм професионалист и не ангажирам никого с това мое мнение, просто споделям как ми подейства на мен.  Peace
Госпожо, вижте ми профила и публикациите тук, и тогава се наемайте да ми отговаряте!Аз за разлика от вас съм професионалист!
Няма билков пилинг, това, което сте ми постнали е ташак, разбирате ли?
Сигурно за вас е нещо важно, за мен е бастун за шарани.
Вие сама се определете.

# 305
  • Неизживени спомени
Здравей Йори,искам да те попитам какъвто и крем да ползвам порите винаги ми се разширяват.кожата ми е смесена.Можеш ли да ми препоръчаш нещо?Благодаря

# 306
  • Кюстендил
Искам да попитам има ли някакъв начин милиумите да спрат да се появяват? Имам ги от дете още. Почиствам редовно, тези които са узрели и винаги си се появяват нови. Имам и на горните клепачи и никоя козметичка не се наема да ги маха там. Когато е вече добре узрял само леко да го закача с нокът и се маха, но си ги нося с години вече и ми омръзна да ме питат, какви са ми тези бели неща по очите Stop
Майка ми също имаше преди, но с годините сякаш спяраха да й излизат, а и забелязах, че на 7 годишната ми дъщеря също се е появил един. Има ли някаква наследственост при тях?

# 307
Госпожо, вижте ми профила и публикациите тук, и тогава се наемайте да ми отговаряте!Аз за разлика от вас съм професионалист!
Вие сама се определете.
Нужно ли е да се държите толкова грубо към 90% от потребителите. След като сте професионалист дръжте се като такъв и не е необходимо да се изразявате с такива изрази: "ташак, бастун за шарани". Какво толкова момичето не ви е забелязало, чудо голямо.
В крайна сметка след като следиме тази тема имаме проблем и целта е да си помагаме, не да подценяваме останалите потребители.

# 308
  • Sofia
Вие сама се определете.

А може ли да помоля за по-конкретно мнение за точно този гриин пиил на доктор шрамек, понеже съвсем скоро ще се подлагам на него Praynig
Ето официалния сайт: http://www.schrammek.de/en_products_greenpeel.html
Кое в него е притеснително, опасен ли е (предвид, че кърмя) и в крайна сметка дори и просто ексфолиране и махане на горния слой клетки не е ли полезно дори и да няма друг ефект?

# 309
Здравей,интересува ме кой коректор е по-добър за мазна кожа?Този на Орифлейм или на Нивея? newsm78

# 310
  • София
Тук от известно време май само се пита и няма кой да отговаря  Thinking

# 311
  • София
Могат ли да се премахнат милиуми в козметичен салон?И евентуално ако може какви са горе-долу цените?

# 312
аз също съм козметик и по-нагоре прочетох за обтриване на лицето със спирт Shocked това е пълна отживелица и противопоказно.

# 313
moga li da hodq na lazerna epilacia na liceto po vreme na bremenost?

# 314
moga li da hodq na lazerna epilacia na liceto po vreme na bremenost?
[/quot   Категорично -не!

Общи условия

Активация на акаунт