Попитай Козметичката

• 81 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Искам да попитам има ли някакъв начин милиумите да спрат да се появяват? Имам ги от дете още. Почиствам редовно, тези които са узрели и винаги си се появяват нови. Имам и на горните клепачи и никоя козметичка не се наема да ги маха там. Когато е вече добре узрял само леко да го закача с нокът и се маха, но си ги нося с години вече и ми омръзна да ме питат, какви са ми тези бели неща по очите Stop
Майка ми също имаше преди, но с годините сякаш спяраха да й излизат, а и забелязах, че на 7 годишната ми дъщеря също се е появил един. Има ли някаква наследственост при тях?
Милиумите са козметичен дефект ,има генетичен фактор!Премахват се  в козметични салони с помоща на стерилна игла или с електрокоагулация(точков лазер)

# 316
Diil, има ли нещо бързо и ефикасно за премахване на мънички светлокафеви петънца, наследство от лятото? Евентуални противопоказания?

# 317
  • Кюстендил
Искам да попитам има ли някакъв начин милиумите да спрат да се появяват? Имам ги от дете още. Почиствам редовно, тези които са узрели и винаги си се появяват нови. Имам и на горните клепачи и никоя козметичка не се наема да ги маха там. Когато е вече добре узрял само леко да го закача с нокът и се маха, но си ги нося с години вече и ми омръзна да ме питат, какви са ми тези бели неща по очите Stop
Майка ми също имаше преди, но с годините сякаш спяраха да й излизат, а и забелязах, че на 7 годишната ми дъщеря също се е появил един. Има ли някаква наследственост при тях?
Милиумите са козметичен дефект ,има генетичен фактор!Премахват се  в козметични салони с помоща на стерилна игла или с електрокоагулация(точков лазер)

Значи и щерката ще си страда от тях. Редовно ходя да ми ги махат и все се пявяват нови и нови и за това попитах дали има нщо, което да се направи, за да не излизат повече?

# 318
Здравей Йори!

Много хубава темичка, поздравления за което. Искам да попитам относно BDR процедурите. Аз съм на 30 години и днес си направих първата процедура за изглаждане на финните бръчици. Искам да попитам колко процедури са необходими за напълно изглаждане на бръчките? Имали по-добра процедура от BDR за постигане на по-голям ефект? Благодаря предварително!

# 319
записвам да следя, въпреки че никой не е писал отдавна  Rolling Eyes

# 320
Досега никога не съм ходила на козметичка за кола маска. Искам да питам вас, за да не изпадам в неловка ситуация. Трябва да ми направи триъгълника и всичко надолу, без бельо ли трябва да бъда Blush Blush?

# 321
  • Бургас
Досега никога не съм ходила на козметичка за кола маска. Искам да питам вас, за да не изпадам в неловка ситуация. Трябва да ми направи триъгълника и всичко надолу, без бельо ли трябва да бъда Blush Blush?
Аз като ходех си бях без бельо.За първи път тук прочетох ,че можело и с бельо да си повреме на кола маската. Rolling Eyes
Интересно ми е вече дали и на гинеколог може с бельо  Thinking Crazy

# 322
Йори, защо не пишеш вече???
Нужни са ни твоите съвети....

Ето аз имам проблем в момента, и не знам как да го реша, като в провинцията едва ли мога да разчитам на 100% истинност...  Tired
Предлагат ми химичен пилинг, а аз от както родих - изпитвам 2 пъти повече болка от колкото по принцип....  Crossing Arms
а имам страхотни белези от акне - широки и дълбоки "дупки"..... + онези малки бели пъпчици (не знам дали си имат спец име), които ми излизат постоянно...

моля за съвет....

# 323
  • София
Йори,къде се загуби?
Моля те препоръчай някакви продукти за мн суха и чувствителна кожа.
С какво най-бързо мога да успокоя зачервяванията?
Благодаря предварително

# 324
Йори,къде се загуби?
Благодаря предварително
Не съм Йори, но на мен много ми помогна Нахткерцен на Д-р Тайс Peace

# 325
Аз тъкмо щях да кажа здравей на колежката и тя я няма Simple Smile ауу

Сряда, 11 Март 2009, 07:06

ясно Simple Smile

# 326
аз също съм козметик и по-нагоре прочетох за обтриване на лицето със спирт Shocked това е пълна отживелица и противопоказно.

А ако спирта е единственото нещо от което не ми излизат пъпки????

# 327
  • София
Йори,къде се загуби?
Благодаря предварително
Не съм Йори, но на мен много ми помогна Нахткерцен на Д-р Тайс Peace
Благодаря ти,само това не съм пробвала.Забелязах,че като не пуша зачервяванията намаляват.Обаче все още не мога да се преборя с този ужасен навик Embarassed

# 328
В нормалните салони дават гащички за еднократна употреба,Еко. Wink
А на Полинита ще и кажа,че химичният пилинг трябва да се прави много
внимателно,защото може да стане още по-лошо положението.Ако
козметичката е добра,може да рискуваш,но преди това поразпитай.

# 329
Туити , благодаря  Peace
реално химичния пилинг ми го предложи доктор-дерматолог, който всъщност е притежател на салона, където ще го правя. По-слабите пилинги ги правят козметичките (минали са обучение), а по-силните - докторката. Но аз имам лееееко съмнение, че ме кара, заради паричния еквивалент на по-силния пилинг...  Thinking
ще видим....ако не - 7 години вече съм така, ще издържа още 70....  Tired

Общи условия

Активация на акаунт