Попитай Козметичката

• 81 610
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
искам много да отида да ми оправят веждите ама има толкова много козметици в Бургас и не знам къде...

Скоро ходих на почистване на веждите с конец в салон Tea House в Славейков - доволна съм от резултата  Peace  Процедурата не е болезнена, уникалното на този метод е, че космите растат наистина много по-бавно Party
Ама постига ли се същия ефект newsm78 Защото мойте ми ги оправят с подстригване, кола маска, пинсета....пълни екстри  Mr. Green

Ехе супер Wink попаднала си на мн съвестен козметик Simple Smile Моите вежди ги почистват и оформят с конец и подстригват съвсем леко с ножичка. Резултата е по-добър според мен, защото следващото почистване е чак след месец, месец и нещо.  Party

# 376
здравейте момичета,ЧНГ на всички,пожелавам много здраве и усмивки Simple Smile
извинявайте за дългото ми отсъствие.Бях за 6 месеца и половина на специализация в Лас Вегас.Там на световното изложение за технологии попаднах на страхотен апарат,който в последствие беше представен и тук в България на изложението "Арена на красотата" през ноември миналата година.Става въпрос за мобилен козметичен апарат-казва се фотоподмладяващ ултразвук.Без да звучи пресилено това малко апаратче постига супер резултати.При него се използват ултразвукови вълни и 3 светлини-червена,зелена и синя.Всчка от нас знае,че ултразвук се използва в медицината и козметиката от дълги години,но тук неговото действие е съчетано с въздействието на светлините и цветовете.
Аз лично си взех един за вкъщи и така помогнах на брат ми.Той имаше много тежка форма на акне и белези от минали възпаления.Кожата му е много чувствителна и той самият е доста алергичен към повечето козметични и лечебни продукти използвани при лечението на акне,но с този апарат само за месец и половина кожата му се успокои,пъпките завяхнаха и изчезнаха,възпаленията също,а белезите от пшетна и неравности се заличиха почти напълно.
Тази апаратура я използвам и в практиката при клиенти.Резултатите,които наблюдавам са наистина забележителни-освен лечебнто въздействие при пъпки и бактериални и паразитни възпаления по кожата,при хора, които имат пигментации в следствие на бременност или от прекомерно излагане на слънце,петната постепенно изсветляват и изчезват,при жени които се наблюдават отпускане на кожата,повяхналост илипса на тонус в лицевата мускулатура,след приложение на апарата видимо още след първата процедура кожата се стяга,и подлежащата мускулатура се тонизира,кожата придобива блясък и жизненост.
Аз лично освен върху лицето си използвам апарата и когато сутрин и вечер нанасям антицелулитен гел по тялото.Така съставките навлизат в по-голяма дълбочина,а и самият апарат благодарение на финият масаж,който прави стимулира кръвообращението и помага да се справя с целулита и отпускането на бедрата и дупето.
Знам че ви звучи малко прехвалено това което ви  пиша,и аз така си мислех в началото,затова и си го взех,но след като го употребявам всекидневно и върху себе си и върху клиентите ми мога да гарантирам за резултатите и истинността им.

# 377
От време на време (най-вече около цикъл) ми излиза по някоя пъпка, която дори да не стискам след като мине ми остава неприятен червен белег. Искам да питам какво мога да направя, за да предотвратя оставането на подобни червени белези и по-бързото им минаване?

# 378
Ах откога търся нещо подобно PeaceВъпроса ми е:По време на бременността ми излезнаха петна под очите и под носа.Казаха,че с времето ще изчезнат,ама не.Бебето ми е вече на 8 мес. и си седят. ooooh!С какъв крем да се мажа???И друго-имам черни точки.С какво да третирам и тях?Изстисквам ги,но пак се появят. smile3525

# 379
  • Sofia, BG
Това с черните точки и на мен ми е голям проблем. Ще следя темата.

# 380
здравейте,
препоръчайте ми моля Ви някакво решение за врастнати косъмчета по краката  Praynig кола-маската гаранция ли е,че като няма корен косъмът при израстване няма да расте пак навътре? при бръснене и епилатор се появяват проблемите.
а някаква марка / интернет магазин за кола-маска вкъщи?
  bouquet

# 381
  • Пловдив
Да попитам -  с тук-там разширени пори съм по лицето, освен това има и белези от шарка, която съм изкарала като малка. Казаха ми, че ако употребявам крем с плодови киделини има възможност да се заличат белезите и да се свият порите. Препоръчайте ми  такъв крем?

# 382
# 383
От време на време (най-вече около цикъл) ми излиза по някоя пъпка, която дори да не стискам след като мине ми остава неприятен червен белег. Искам да питам какво мога да направя, за да предотвратя оставането на подобни червени белези и по-бързото им минаване?

Сетих се, че наскоро докато чаках в аптеката видях брошура на крем за рани Бионект с хиалуронова киселина. Дали няма да помага и за този случай? Някой да го е ползвал?
http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%82- … -pid30006963.html

# 384

аз лично ти препоръчвам като ти излезе пъпка-веднага да посетиш най-близкият козметик и да поискаш да ти направят д'арсонвал-и пъпката ще изчезне по-бързо и няма да имаш толкова траен белег след това,а и ще ти помогне за другите белези които вече имаш:)

# 385
Ах откога търся нещо подобно PeaceВъпроса ми е:По време на бременността ми излезнаха петна под очите и под носа.Казаха,че с времето ще изчезнат,ама не.Бебето ми е вече на 8 мес. и си седят. ooooh!С какъв крем да се мажа???И друго-имам черни точки.С какво да третирам и тях?Изстисквам ги,но пак се появят. smile3525
започвам с черните точки-знам че са гадна работа когато са ти по лицето,но като ги изстискваш пред огледалото винаги остава по малко в порите и не може да бъдат напълно почистени и освен това стискайки си лицето правиш кожата уязвима към бактериите които предизвикват пъпки по кожата.черните точки се отстраняват при козметик при почистване на лице-ръчно.

# 386
здравейте,
препоръчайте ми моля Ви някакво решение за врастнати косъмчета по краката  Praynig кола-маската гаранция ли е,че като няма корен косъмът при израстване няма да расте пак навътре? при бръснене и епилатор се появяват проблемите.
а някаква марка / интернет магазин за кола-маска вкъщи?
  bouquet
за съжаление трябва да бъдеш упорита при борбата с врастналите косми-поне в началото посещавай козметик, защото не съм сигурна че ще успееш сама да премахнеш космите от корените и няма да ги накъсаш:)))

# 387
започвам с черните точки-знам че са гадна работа когато са ти по лицето,но като ги изстискваш пред огледалото винаги остава по малко в порите и не може да бъдат напълно почистени и освен това стискайки си лицето правиш кожата уязвима към бактериите които предизвикват пъпки по кожата.черните точки се отстраняват при козметик при почистване на лице-ръчно.
Аз искам да попитам какво повече ще ми направи козметичката след като и тя ми почиства лицето ръчно след предварително напарване. Т.е почиства черните точки като ги истисква, нали?! Е, и аз правя същото вкъщи - напарвам си лицето, стискам ръчно, дори не с голи ръце, а с пръсти увити в чисти салфетки, после си правя свиваща порите почистваща маска. Та въпроса ми е какво повече ще ми направи козметичката в салона, което аз не мога да си направя сама вкъщи в домашни условия? С какво ще ме спечели да отида да и оставя 40-50лв, освен с това, че ще ми спести труда и евентуално малко време?

# 388
след напаряването ще ти изстиска порите-пъпките-НЕ!,и след това ще ти направи д'арсонвал,за да затвори порите и да премахне бактериите които биха предизвикали визпаления навлизайки в отворените след изстискване пори след това ще ти наложи подходяща терапия на лицето.при изстискването проблема е че когато човек е изправен порите не могат да бъдат 100% освободени от натрупаният в тях секрет,а в легнало положение резултатът е гарантиран-пак подчертавам ако козметикът е опитен и си разбира от работата.

# 389
след напаряването ще ти изстиска порите-пъпките-НЕ!,и след това ще ти направи д'арсонвал,за да затвори порите и да премахне бактериите които биха предизвикали визпаления навлизайки в отворените след изстискване пори след това ще ти наложи подходяща терапия на лицето.при изстискването проблема е че когато човек е изправен порите не могат да бъдат 100% освободени от натрупаният в тях секрет,а в легнало положение резултатът е гарантиран-пак подчертавам ако козметикът е опитен и си разбира от работата.
Ами аз пъпки нямам, така че няма какви пъпки да стискам Grinning. Почиствам черните точки, демек замърсените пори, пълни с мръсотия и от там станали на черни точки. Д'арсонвал не съм наясно какво е. Да, не отричам , че може и да има по-голям ефект ходенето при добър козметик, който професионално да почисти лицето, но ако ще ми прави само напарване, ръчно почистване на лицето и някаква почистваща свиваща порите маска без дарсонвали и др. работи, то това и аз сама вкъщи мога да си го направя.

Общи условия

Активация на акаунт