Попитай Козметичката

• 81 587
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Йори,
 и аз се престраших да питам Simple Smile Можеш ли да ми препоръчаш нещо за измиване на тялото против пъпки. Разбирам, че са необходими процедури, но чувствам, че имам нужда от някакъв измиващ продукт-ежедневна грижа. Благодаря предварително  bouquet

# 421
Йори, искам да те попитам какво мога да ползвам, за да се спася от проблема с кожата на ръцете. Много ми се изсушава и напуква през зимата. Някой път чак до кръв. Много е неприятно.

здрасти.аз лично използвам крем на Eucerine за ръце,но мисля че не марката е основното в случая,а самият крем да бъде използван често и упорито и разбира се да изгражда защитен филм след нанасянето му:)

# 422
  И аз съм с въпросче. Simple Smile
   Д'арсонвала може ли да се прави на бременна жена?Дали няма някакво противопоказание в такава ситуация?
   Същото ме интересува и за ултразвуковото почистване.Не вреди ли на бременната или плода?
   Благодаря!  bouquet
и в двата случаят отговорът ми е че няма никаква опасност за теб или за бъдещото бебе.и двете процедури са напълно безопасни и не биха могли да въздействат по никакъв начин.

# 423
Здравей Йори, страхотна тема, много си отзивчива и това е чудесно  Heart Eyes
Искам да попитам, от къде мога  да си закупя дарсунвал и да си го ползвам самостоятелно в къщи?
  bouquet

препоръчвам ти да прегледаш в интернет различните фирми които предлагат козметична техника и да прецениш кое е по твоите финансови възможности.

# 424
Понеже и аз се интересувам от Дарсонвала - да си го купя за домашна употреба, може ли някой да каже горе долу от колко до колко вървят уредите Simple Smile?

# 425
Йори,
 и аз се престраших да питам Simple Smile Можеш ли да ми препоръчаш нещо за измиване на тялото против пъпки. Разбирам, че са необходими процедури, но чувствам, че имам нужда от някакъв измиващ продукт-ежедневна грижа. Благодаря предварително  bouquet

здрасти.препоръчвам ти продукти от медицинска козметика,да има в съдържанието си Zn и ексфолиращи частици.може да го използваш 3-4 пъти в седмицата за да не изсушиш много кожата.

# 426
Понеже и аз се интересувам от Дарсонвала - да си го купя за домашна употреба, може ли някой да каже горе долу от колко до колко вървят уредите Simple Smile?

ами не са евтини.
можеш да провериш в сайтовете на различните фирми които предлагат козметично оборудване.

# 427

ами не са евтини.
можеш да провериш в сайтовете на различните фирми които предлагат козметично оборудване.
   bouquet

# 428
  И аз съм с въпросче. Simple Smile
   Д'арсонвала може ли да се прави на бременна жена?Дали няма някакво противопоказание в такава ситуация?
   Същото ме интересува и за ултразвуковото почистване.Не вреди ли на бременната или плода?
   Благодаря!  bouquet
и в двата случаят отговорът ми е че няма никаква опасност за теб или за бъдещото бебе.и двете процедури са напълно безопасни и не биха могли да въздействат по никакъв начин.
   Mного благодаря за отговора!
   Хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 429
Здравей, Йори!
На 34 години съм, но имам назолабиални бръчки, козметичката ми каза, че още не са чак толкова фрапиращи за попълването им с филър, но мен лично адски ме дразнят. Искам да те попитам какъв серум и крем мога да ползвам за тези бръчки, защото козметичката ми много си пести думите и при всичките ми въпроси отговаря уклончливо.

# 430
  Не съм Йори,но да кажа ,че това не са бръчки,а гънки и според мен ефекта от крема или серума ще е минимален.
  Но нека специалиста се изкаже. Simple Smile Peace

# 431
може ли да кажете някой хубав ексфолиант за лице? някое хубаво кремче за лице? изобщо от кои продукти за лице сте доволни?

# 432
  • София
Йори, благодаря за предложението. Аз обаче имам себиума на Биодерма - лятото още си го купих - мнооого ми изсушава кожата - след 2-3 дни ползване направо ме боли лицето от пресушаване...

# 433
Здравейте и поздравявам Йори за инициативата.
Аз също имам няколко въпроса.Грижа се за лицето си,ползвам само хубава козметика,ходя всеки месец на козметик-кожата ми е чиста,обаче като бях по-малка полагах неправилни грижи,стисках се и сега имам червени петънца в т-зоната и попринцип кожата си ми е по-чувствителна и се зачервява там и затова винаги трябва да нося пудра или фдт.Ще те попитам за някакъв продукт или процедура за изравняване на тена.Знам че има избелващи маски в салоните,обаче те избелват ли тена като цяло,защото аз попринцип съм си много светла,а така още повече.А също и имам тъмни кръгове,кажи пак някое кремче или процедура,но да са ефикасни.Цените нямат значение,само да има резултат Simple Smile
И благодаря предварително и поздрави Simple Smile

# 434
Да попитам и аз. На 27 години съм и кожата ми е суха. През лятото може да не се мажа с нищо, но през зимата обезателно трябва да слагам крем. Най-проблемна е зоната около устата и бузите, а също и челото (понякога). Напоследък забелязвам, че се появяват и бръчки... (около очите и по челото.
Въпросътх ми е какви кремчета да си взема. Насочила съм се към среден клас козметика. Ако може направо и имената им, че се обърквам кое е за зряля кожа и кое не!
И много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт