Попитай Козметичката

• 81 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравей , Йори ! Имам няколко въпроса . От колко годишна възраст мога да започна да ползвам крем против бръчки ? Аз съм на 33 , но кожата ми е мазна и имам акне , бръчки нямам, но искам  колкото може да забавя появата има . Дано не прозвучи  глупаво, но има ли продукти  който да помогнат и за петната от пъпките и за бръчки едновременно . Нещо комбинирано . Всеки два месеца ходя на почистване на лицето и козметичката ми препоръча да ползвам избелващи продукти през деня , а  за през нощта да ползвам против бръчки . Какво е твоето мнение ? Може ли да ми препоръчаш  конкретни продукти ? Благодаря .

# 601
Здравей, Йори!
Първо искам да ти благодаря за помощта и полезните съвети в темата.
Много се заинтригувах от този апарат с фотоподмладяващ ултразвук.Прочетох доста в интернет и резултатите са впечатляващи!
Но това което намирам са доста големи уреди за професионална употреба.Ще пътувам лятото до САЩ и много съм навита да си взема такъв за домашно ползване.
Може ли да ми дадеш линк или име на такъв уред.Мерси предварително.  bouquet

# 602
Здравей - аз сам на 23год. и имам смесена кожа.В областта на брадичката е по-тъмна и се лющи на периоди.Изпозвах избелващ крем за пигментацията , който помогна но лющенето си остава.Много ще съм Ви благодарна ако ми предложите някакво кремче или процедура.
А също и още един проблем - имам една бенка по тялото ( голяма е колкото бобено зърно , не е издута и е тъмно кафява на цвят)- въпроса ми е болезнена ли е процедурата за премахване и какви изследвания трябва да си направя?
Благодаря предварително.

# 603
  • София
Нямам възможност да прочета цялата тема.Интересува ме някой ползвал ли е продуктите на Амрита.?

# 604
Нямам възможност да прочета цялата тема.Интересува ме някой ползвал ли е продуктите на Амрита.?
Купих си наскоро 2 маски на Амрита - едната е маска с морски соли против акне, а другата е дълбокопочистваща маска с активен въглен. Ползвала съм и маската с розмарин за мазна кожа против акне. Какво да ти кажа... не са лоши маските, но не са и нещо впечатляващо Rolling Eyes Най-много от всичките ми харесва маската с активен въглен, кожата става много мека след нея и като че ли поизбистря тена леко. Но общо взето нито една от тези маски не покрива напълно изискванията ми и това, заради което ги купих - не свиват порите, не усещам някакси да ми почистват кожата в дълбочина. От маската на Талодерма за мазна и проблемна кожа съм по-доволна. Забравих да кажа, че имам и коректора на Амрита за пъпки и никакъв резултат няма при мен, тествах го и върху мъжа ми Laughing и при него същата работа.

# 605
Здравей , Йори ! Имам няколко въпроса . От колко годишна възраст мога да започна да ползвам крем против бръчки ? Аз съм на 33 , но кожата ми е мазна и имам акне , бръчки нямам, но искам  колкото може да забавя появата има . Дано не прозвучи  глупаво, но има ли продукти  който да помогнат и за петната от пъпките и за бръчки едновременно . Нещо комбинирано . Всеки два месеца ходя на почистване на лицето и козметичката ми препоръча да ползвам избелващи продукти през деня , а  за през нощта да ползвам против бръчки . Какво е твоето мнение ? Може ли да ми препоръчаш  конкретни продукти ? Благодаря .

принципно след 25 годишна възраст вече може да се употребяват кремове с антибръчки ефект.проблема при теб обаче доколкото разбирам е акнето,а не бръчките.може да си вземеш крем за околоочният контур и кремове и серуми за акнето.като пример бих ти препоръчала биодерма като козметика имат серия за твоят тип кожа-sebium AKN e кремчето което бих ти препоръчала в съчетание със гел-а за измиване и sebium H2O като тоник след измиване преди крема.

# 606
Здравей - аз сам на 23год. и имам смесена кожа.В областта на брадичката е по-тъмна и се лющи на периоди.Изпозвах избелващ крем за пигментацията , който помогна но лющенето си остава.Много ще съм Ви благодарна ако ми предложите някакво кремче или процедура.
А също и още един проблем - имам една бенка по тялото ( голяма е колкото бобено зърно , не е издута и е тъмно кафява на цвят)- въпроса ми е болезнена ли е процедурата за премахване и какви изследвания трябва да си направя?
Благодаря предварително.

първо за бенката-трябва да отидеш при лекар и да се изследва бенката дали е доброкачествена или не.
относно лющенето на кожата би ли била по-конкретна в какви периоди се лющи-нещо поспецифично-например през определен сезон или при някакви други повтарящи се условия.

# 607
Като казахте лющене - При мен също има отгоре над веждите и в основата на носа, при ноздрите.  Като се мажа с овлажняващ крем се пооправя положението, но пак се появява след време, ако съм пропуснала примерно да се намажа.

# 608
както казах при всеки лющенето на кожата  в различните части на тялото и лицето в зависимост от местоположението, интензивността,периодичността,типа кожа и индивидуалните особености на човека(напр. някакво заболяване кожно или вътрешно) се обуславя и му се въздейства по различен  начин.винаги обаче е важен индивидуалният подход съобразен с индивидуалните особености и причинители на даденият козметичен а в случаят и дерматологичен недостатък.

# 609
йори много искам да те попитам би ли препоръчала някакви кремове или лосиони които да предизвикат белене на кожата?говоря специално за стрии.какво би препоръчала?благодаря ти предварително.  bouquet

# 610
  • София
Здравейте,
Това с лющенето ми се е случвало: според мен ако ексфолиране и хидратиране (без употреба на силни измиващи средства) не помага, възможно е това да са гъбички (от сорта на себорея) и може да опитате с Тридерм или Бетадерм да намадвате засегнаните места  Peace

# 611
йори много искам да те попитам би ли препоръчала някакви кремове или лосиони които да предизвикат белене на кожата?говоря специално за стрии.какво би препоръчала?благодаря ти предварително.  bouquet

ако трябва да сме честни единственият начин за 100 % премахване на стрии е пластичната операция,биха могли да се заличат частично със AIPL апаратура,при която има специална програма за лечение на стрии,но с кремове  съдържащи плодови киселини не мога да гарантирам до каква степен би могло да има заличаване.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 22:54 от Йори

# 612
Здравей, Йори!
Първо искам да ти благодаря за помощта и полезните съвети в темата.
Много се заинтригувах от този апарат с фотоподмладяващ ултразвук.Прочетох доста в интернет и резултатите са впечатляващи!
Но това което намирам са доста големи уреди за професионална употреба.Ще пътувам лятото до САЩ и много съм навита да си взема такъв за домашно ползване.
Може ли да ми дадеш линк или име на такъв уред.Мерси предварително.  bouquet

честно казано незнам дали има сайт,в който можеш да го видиш,защото аз си го купих от изложението в Лас Вегас,и не съм го търсила специално,просто там го презентираха и аз го купих на място.

# 613

да.за кой продукт точно се интересуваш?

# 614
  • София

да.за кой продукт точно се интересуваш?
Конкретно ме интересува хидратиращата маска "Червено вино"-имам много суха кожа и серумите за хидратация.Предварително ти благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт