Попитай Козметичката

• 81 420
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет, Йори  bouquet

Радвам се, че имаш желание да си в услуга с професионално мнение и съвет.  Peace
Преди да задам други въпроси нормално е  да попитам : какво образование имаш и колко години стаж имаш в областта?

Нищо лично, подобна информация ме интересува за всеки, който предлага консултация, позовавайки се на професионалната си квалификация  bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 10:05 от Myriad Canaan

# 31
здравейте, интересна тема  Laughing
голям проблем имам с кожата на лицето през зимата - много е суха / по принцип е смесена / - ползвам по мазен крем, не хидратиращ и пак нищо   Tired
препоръчай какво да ползвам  Peace

# 32
Привет, Йори  bouquet

Радвам се, че имаш желание да си в услуга с професионално мнение и съвет.  Peace
Преди да задам други въпроси нормално е  да попитам : какво образование имаш и колко години стаж имаш в областта?

Нищо лично, подобна информация ме интересува за всеки, който предлага консултация, позовавайки се на професионалната си квалификация  bouquet
от 4 години съм практикуващ козметик.с медицинско образование съм.

# 33
здравейте, интересна тема  Laughing
голям проблем имам с кожата на лицето през зимата - много е суха / по принцип е смесена / - ползвам по мазен крем, не хидратиращ и пак нищо   Tired
препоръчай какво да ползвам  Peace
отговорът ми относно това е следният-не само "по-мазният крем" е от определящо значение ,но и как и с какво друго миеш и поддържаш кожата.не трябва тоника или пяната с която се миеш да имат силно изсушаващ ефект или да са силни пилинг продукти.

# 34
лазерната епилация като цяло вече отстъпва място на по-новото явление-фотоепилация.при лазерната епилация се получават изгаряния,пигментации,а и се третират само тъмни и по-плътни косми.освен това вече има доказани случаи на рак на яйчниците в следствие на третиране на интимни части с лазерна епилация.
Сигурна ли си в това? Защо мисля, че лазерната е по-новото явление? Аз третирам горната устна. Каква опасност има в случая? Всъщност исках да попитам дали при положение че не забелязвам косъмчета (направила съм 5 процедури) трябва да отида. Тъй като ми казаха, че за тази зона трябва да се направят около 10 процедури, а сега е момента да отида за поредната. Но при положение, че няма още изникнали косъмчета дали трябва да спазя датата или да изчакам да се покажат.

Мда..И аз като правих лазерна бях без косми между процедурите и направих 8, точно както ми казаха само защото така трябваше. Иначе почти не виждах косми да растат. Но, след процедурите космите отново започнаха да си изникват и всъщнос в момента мишниците ми са същите, както и когато преди изобщо да си правя лазерна епилация  Laughing Абсолютно напразно си дадох парите, а още по-гадното в случая е болката, която търпях, а резултат няма НИКАКЪВ  Stop

Бръсначката и това е.....  Wink

# 35
Ако имаш милиум на лицето и не го третираш по никакъв начин, може ли да стане нещо?

# 36
аз лично казах че лазерната епилация е по-стар метод.всеки сам решава дали ще се подложи или не.между другото от 2-3 години масово се предлага и "фотоепилация".обаче не истинска фотоепилация,а само се използва терминологията.всъщност става въпрос за лазерна епилация,но под предтекст,че е фотоепилация и т.н. много хора се подвеждат така че внимавайте къде и какво ви се предлага Simple Smile

# 37
много полезна тема  Peace   за сега нямам въпроси , но се записвам  да я следя

# 38
  • Стара Загора
Здравей, Йори!  Simple Smile
Наистина чудесна тема!   bouquet
И мен ме интересува фотоепилацията.
Кажи ми моля те някаква ориентировъчна цена на процедурите? /интересува ме третиране на горната устна/
Идея си нямам колко струва една процедура?

# 39
Ако имаш милиум на лицето и не го третираш по никакъв начин, може ли да стане нещо?

единственото което ще стане е това,че милиумът ще нараства бавно,и ако е единичен и достатърно узрял ,и ако е повърхностен след като узрее ще се излющи сам,но ако е по-дълбок трябва да се отстрани от професионалист и то само след като е узрял,защото иначе ще се получи раничка и е възможно да остане белег.

# 40
цената на фотоепилацията зависи от това каква е апаратурата и дали се предлагат пакетни цени или се предлага на импулс,а също и от площта на импулса.принципно един импулс от 5 кв.см.(има се пред вид 5см на 1 см) варира от 4 до 10 лева.цената зависи и от това дали фотоепилацията се прилага на лице или на тяло,а и от цвета и дебелината на космите.

# 41
Здравей, Йори!  Simple Smile
Наистина чудесна тема!   bouquet
И мен ме интересува фотоепилацията.
Кажи ми моля те някаква ориентировъчна цена на процедурите? /интересува ме третиране на горната устна/
Идея си нямам колко струва една процедура?
третирането на горна устна варира  35-60 лева.

# 42
  • Стара Загора
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile
Каза че зависи от апарата, с който се прави фотоепилацията.
"Quantum HR tm" прозиводство на LUMENIS USA - добър ли е?

# 43
от 4 години съм практикуващ козметик.с медицинско образование съм.

Благодаря за информацията, ако имам някакви въпроси ще има предвид тази тема   bouquet

# 44
Благодаря за бързия отговор  Simple Smile
Каза че зависи от апарата, с който се прави фотоепилацията.
"Quantum HR tm" прозиводство на LUMENIS USA - добър ли е?
не бих казала че е много добър.при него се третират само тъмни косми:(аз лично препоръчвам апаратурата на PULSAR -при тази апаратура има накрайници с различен цвят от свтлинният спектър,което означава че се третират не само тъмни косми:)

Общи условия

Активация на акаунт