Попитай Козметичката

• 81 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Йори, и аз ще попитам нещо.
Какви процедури ще поръчаш за "уморена" кожа? На 28 години съм, но напоследък имам доста уморен външен вид характеризиращ се с жълтеникъв тен на лицето и подпухнали очи. Мислех си да си направя терапии с апарта Аluma-подходящо ли е за мен?Ако започна да пия витамин С ще ми помогне ли това по някакъв начин?

# 151
Чак сега откривам темата.
Искам да попитам какъв тип кремове да подходящи за следния пит кожа - сутрин усещам кожата си опъната и ако не сложа крем не мога да излезна навън.В същото време на бузите имам участъци в който редовно ми излизат пъпки (комедони).
Правила съм тест със суха салфетка на чисто лице.След престояване на салфетката на лицето по нея няма мазни участъци, което ме навежда на мисълта че по скоро кожата ми е суха към нормална.Повечето консултантки в аптеките обаче я определят като нормална към мазна, но тази сухота от какво се получава newsm78
Ще се радвам ако Йори ми отговори Hug

# 152
Йори, и аз ще попитам нещо.
Какви процедури ще поръчаш за "уморена" кожа? На 28 години съм, но напоследък имам доста уморен външен вид характеризиращ се с жълтеникъв тен на лицето и подпухнали очи. Мислех си да си направя терапии с апарта Аluma-подходящо ли е за мен?Ако започна да пия витамин С ще ми помогне ли това по някакъв начин?
ако нямаш проблеми с бъбреците (на това ме навеждат подпухналите очи и жълтеникавия цвят на лицето)би могла да се възползваш от козметичният масаж-леци,шия,деколте,който съчетан с освежаваща терапия ще възвърне свежестта,но разбира се трябва и имаш пред вид това,че при преумора (ако има такава) единственият лек е сънят.терапии с апаратурата Aluma не смятам че би имала нужда да правиш-поне не на този етап.относно витамин С-той има добри тонизиращи качества Simple Smile

# 153
Чак сега откривам темата.
Искам да попитам какъв тип кремове да подходящи за следния пит кожа - сутрин усещам кожата си опъната и ако не сложа крем не мога да излезна навън.В същото време на бузите имам участъци в който редовно ми излизат пъпки (комедони).
Правила съм тест със суха салфетка на чисто лице.След престояване на салфетката на лицето по нея няма мазни участъци, което ме навежда на мисълта че по скоро кожата ми е суха към нормална.Повечето консултантки в аптеките обаче я определят като нормална към мазна, но тази сухота от какво се получава newsm78
Ще се радвам ако Йори ми отговори Hug
имам няколко въпроса-с какво миеш лицето,вечер как го третираш,и по бузите пъпки или комедони имаш?

# 154
Мия лицето с бебешки сапун сутрин.Вечер с тоялетно мляко.
По бузите не знам как да определя  newsm78 по скоро пъпки с връх Rolling Eyes
В момента използвам хидратиращ крем.Май съм в голяма грешка newsm78

# 155
Хайде и аз да се наредя за съвет.
С 3 тип кожа съм, по теста на Клиник. Имам разширени пори на носа, бузите и брадичката по-видими и на челото, само като се вгледам. Излизат ми пъпки и имам вътрешни. Мн се чудя за химичнич пилинг. Ако си направя дали положението на кожата ми ще се подобри?

# 156
 Честита Коледа на всички !
Здравей Йори, бих искала да те попитам, знам ,че много често се обсъжда темата за стрии. Знам, че не се лекуват, но кажи ми нещо с което да намаля размера и да ги позалича. Стари са !
Благодаря ти !

# 157
Милица, моята козметичка има някакъв апарат, не съм запозната, защото не ми се е налагало да махам стрии, но клиентките и са много доволни, а и тя казва, че успява да ги заличи. Със старите е доста по-трудно, но се свиват поне.
Ако искаш мога да ти дам телефон да се консултираш с нея, ако си от София де.

# 158
# 159
  • при моите деца .....
Много полезна тема!
Имам следното питане - какви маски може да ми препоръчаш за домашна употреба за подхранване на кожата?

# 160
Имам въпрос- следствие на много работа с компютъра започнаха да ми се преуморяват очите и от там да са ми леко подпухнали долните клепачи. Какво следва освен, че слагам капки и използвам крем за околоочният контур?

# 161
Имам въпрос- следствие на много работа с компютъра започнаха да ми се преуморяват очите и от там да са ми леко подпухнали долните клепачи. Какво следва освен, че слагам капки и използвам крем за околоочният контур?
Не съм козметичка,нито очен лекар,но мога да ти препоръчам очилата,които са специално за работа пред компютър.

# 162
Имам-антирефлексни ги водят, стъклата са италиански...ефект няма Rolling Eyes

# 163
newsm09 Няма ефект?

# 164
Моите са със стъкла на Цайс и ефект ОПРЕДЕЛЕНО има!

Общи условия

Активация на акаунт