Димитровград,тема шеста!

• 18 335
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Хайманите излизат редовно, сега Борис си е в къщи и нямам много време за форума.

Вени повечето го описват като бебешки пубертет и се свързва с осъзнаване на Аз-а - аз мога сам, аз мога това, аз еди какво си. С Борис постоянно сме в някакви периоди, постоянно се променя. Има доста книжки за пазара , аз си бях купила една , трябва да я потърся да видя каква точно беше. Невероятно за някои хора че деца не се възпитават с Интернет и четене на такива книги, но аз намирам много ценни съвети.
До някъде съм намерила начина -това за мен са разговори, повтаряне и най вече личния пример. Пошляпвала съм го няма да си кривя душата, но това за мен не е начина. Май последно време доста често избухвам, ама при такава навалица  Wink

Може много да се говори по темата, но нека се изкажат и другите.

Горе написаното важи не само за момчета.

Хайде че се събудиха всички.

# 241
  • на правилното място, в точното време
Марианка е права. Не важи само за момчета. Вени, добре дошла в клуба  Hug  Ще свикнеш Mr. Green  На моменти помагат разговорите, на моменти се пошляпваме, или просто я оставям да си развива дробовете, т.е. да си пореве .  Няма универсално решение.

# 242
и ние се заехме с великденските творения

# 243
Марианка и аз съм залегнала над книгите с такава тематика, ама се надявах някакви по обнадеждаващи отговори от потърпевши да чуя.
dreamtex браво на вас!

# 244
Вени,Марианка и Наталия са много прави.Един съвет и от мен сега е момента да разговаряш с Коко като голям човек.При мен доста често помага "ако ти направиш това... и аз ще направя онова....", оставяй го сам да върши това което иска стига да не е опасно за него. Аз бях (и все още съм) като орлица над Иво, това е много голяма грешка.Обсебваща майка съм Mr. Green Лекарите в Испания много ми се карат за това, а като казах,че още спи при нас много ми се смяха Laughing. Сега е на отделно легло, но все още в нашата стая Embarassed.
С две думи и този период ще отмине,но трябва търпение Peace

# 245
Привет Вили! Как сте? Ще си идвате ли?

# 246
Да в края на месеца да излезе във ваканция Иво

# 247
Какви са тия испански ваканции по никоето време?

# 248
 Laughingза нас ваканция за тях фиести.Хората знаят как да се забавляват.Така сме го решили,но нямаме билети все още.Аз нямам търпение вече.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 00:30 от betz

# 249
 Simple Smile А Ивко как е, иска ли да си идва?

# 250
Да сме отишли на България да си вземем баба Ваня и дядо Жоро и обратно със самолета LaughingМного му е добре на училище само за него съжаляваме, нищо друго не ни задържа в Испания.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 00:25 от betz

# 251
 Laughing Симпатяга!
 И нашия Коки е привързан много към "мойта си баба Кинка и деди Тефан" Grinning

# 252
  • Димитровград
Хилоу!
Много сте се разписали.
Вени,никакви пубертети не ми играят на мен.Спокойствие и само спокойствие.
Много са ни добри децата.Аз винаги така казвам."Ти си най-послушното дете и т.н."Осъзнае ли си грешката сама,втори път не повтаря.И има неща,които ги повтаряме постоянно.Едни и същи магарии си ги прави от време на време.Не пляскам,освен ако живота и здравето не е застрашено.Наказвам чат-пат.И това помага малко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194769  Тук има интересни неща.

# 253
  • на правилното място, в точното време
Момичета- среща?  Кога? Да се напием преди бай Трифон  Wine Glass

# 254
Момичета- среща?  Кога? Да се напием преди бай Трифон  Wine Glass
Казал немия на глухия! Самоделке, ти ли са най-голямата алкохоличка в групата?  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт