Да живеем в хармония със себе си - дискусия - 2

• 35 087
  • 465
  •   1
Отговори
# 165
Калида, пропуснах да пиша за хомеопатията - от раждането до сега сме сменили 4 лекарства, включително арниката за след раждането и някоя и друга по-лека травма и конституционалното му лекарство. Не давам лекарство всеки ден, а само когато има нужда. През 3-4 дена се чуваме с хомеопата да му кажа каква е картината, когато имаме проблем и той препоръчва колко често да давам лекарство.
Спомням си, че ти имаше много внимателно отношение към хомеопатията за бебета и бременни; би ли споделила повече  bouquet

Това че Баховите есенции и постенето могат да действат и взимани за друг не ме учудва много. Тук в съседство е тамата за ТЕС - може да се прави ТЕС и за друг човек (като прокси) и пак работи. Иван го е правил за дъщеря си от 500 км разстояние (не че физическото разстояние има някакво значение Laughing)

# 166
Честита Коледа  на всички пожелавам от сърце

Спокойствие,мир ,топлина и хармония в домовете ви!

# 167
Хайде и аз да се наредя за ЛС с идеи за захранването, звездичке, Мег?

Иначе, нашето захранване върви ето така http://www.youtube.com/watch?v=czQ16_aVoKY.

Калида
, мисля, че успяхме добре да запознаем Диди с Коледните традиции. Свеки много държи на тях. В интерес на истината, аз съм възпитавана доста атеистично и Нова Година е бил големият празник за нашето семейство Party.

Най-любимата ми храна от Бъдни вечер са: пълнените чушки и сушените плодове, както и царевицата. Май всичко ми харесва Blush. От Коледната трапеза: баницата. От Нова Година: баницата с късмети Laughing

ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Много любов и топлина в душите ви! Здраве и щастие в семействата ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Весела Коледа! Здраве, щастие и благодат.

Може ли и за мен идеите за захранването? Praynig

# 169
Всички, които се интересуват от метода на захранване на Зваздичка (който мен ме очарова  Heart Eyes) да ми пуснат имейл на лични, защото няма как иначе да им пратя връзка...

Редактирам се, за да споделя за всички, които живеят в София и Плиска им е що-годе удобно място, че от средата на януари Роси ще започне нов курс по йога, насочен специално към майки с малки деца. При записване на 5-6 желаещи, ще стартира. Който се интересува, да й пише на мейла. Занятията ще се провеждат през деня, през работната седмица.

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 17:30 от Meg1

# 170
Meg1
пусни и на мен Crazy... въобще не се сещам за какво говориш Blush

# 171
Такаа... Сега да се извиня, че забърках тази каша...
Най-вече на звездичка!
Понеже никът в друия форум е същият (само че на латиница), съм се заблудила, че и човекът е същият...
Обаче, темата там е все така интересна  Hug

# 172
  • Linz
Записвам се да следя темата. Сега чета първата, имам още доста. Но междувременно искам да питам нещо...
Аз съм вегетарианка вече 18-19 год. Не съм суровояедец, въпреки, че не обичам манджи- от малка не мога да ям термично преработени зеленчуци и плодове (освен чушки и картофи). Съответно имам нужда от пречистване- най-вече защото страдам от ужасно главоболие и почти ежедневно изпивам по няколко болкоуспокояващи (днес до момента са 2 аналгина, 1 панадол и 1 упсарин). Големият ми проблем е, че хапчетата спират да ми дейтват. Сега търся съвет по какъв начин да си пречистя тялото. Мисля след това да продължа с по-здравословно хранене и по-активен живот.
За моя голяма изненада мъжът ми също реши да се подложи на пречистване. Той се храни безобразно, което се отразява на килограмите му и най-после реши да се вземе в ръце. Та ще се пречистваме заедно. По Коледа прекалихме с яденето и пиенето, но на Нова година ще си спестим това "удоволствие". Убедих го да изкара една седмица на ябълки и днес започва Simple Smile

Ето това ме заинтригува:
Цитат
А плодовете трябва да се ядат само цели.
Защо? Аз децата ми не мога да ги накарам да ядат цели плодове и задължително им ги нарязвам.

# 173
Рени, добре дошла! Simple Smile
За пречистването можеш да пробваш по метода на Л. Кавачева, ако ти допада. Това може да ти реши проблема с главоболието. А може и с класическа хомеопатия - със сигурност ще го реши.

Ескориал, имаш ли дехидрататор? Изощо как сушиш плодове и зеленечуци в достатъчно количество за цялото семейство? Аз имам минифурна с ниски градуси, но без вентилатор и не знам дали ще се получи добре, пък се притеснявам да не глътне много ток - едно стандартоно сушение е между 3 и 6 часа...

# 174
  • Linz
Рени, добре дошла! Simple Smile
За пречистването можеш да пробваш по метода на Л. Кавачева, ако ти допада. Това може да ти реши проблема с главоболието. А може и с класическа хомеопатия - със сигурност ще го реши.
Мерси Hug А класически хомеопат къде мога да намеря, някаква идея? Преди време говорих с един, който изписваше Боарон, та той ми каза, че не знае дали на моята мигрена би подействала хомеопатията Rolling Eyes
Л. Ковачева не препоръчва ли глад? Защото ако е това- не е за мен, пада ми кръвната захар.

# 175
Здравейте! Hug
Как съм я пропуснала, тази хубава тема ooooh!!

# 176
Meg1
няма за какво да се извиняваш Hug Hug Hug

РЕНИ
аз имаХ ужасна мигрена -  като ме хвани все едно че с чук ме удрят по главата -  едвам се изправях на крака. отгоре на всичко никакви хапчета не ми помагаха , освен аулин ooooh!
на мен ми помогна хармонизиране - и чрез Рейки Peace

пречистване не съм правила Peace и близо година , че и малко повече от 6 месеца мигрена не ме е споходила Party Party Party а преди бях абонирана почти всеки месец Tired

# 177
  • Linz
звездичка, дай инфо- какво е това хармонизиране?

Чета първата тема и много се чудя как се засищате с тия нискокалорични храни? newsm78 Аз ако не изям няколко филии хляб си оставам гладна и след час-два пак посягам към храната Embarassed

# 178
звездичка, дай инфо- какво е това хармонизиране?

Чета първата тема и много се чудя как се засищате с тия нискокалорични храни? newsm78 Аз ако не изям няколко филии хляб си оставам гладна и след час-два пак посягам към храната Embarassed
за насищането е въпрос на свикване това е факт Crazy

Хармонизира имам предвид чакрите... мисля си,ч е е възможно поради стрес или всякакви други емоционални изживявания да си я  водиш за ръка мигрената( поне при мен беше това) -  а всеки един физически проблем се дължи на дисхармонизация Peace

дали обясних ясно Thinking

# 179
  • Linz
звездичка, а къде мога да прочета повече за това? Книга или сайт можеш ли да ми препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт