Австралийско-Новозеландска Коледа (2-ра поред тема)

• 25 165
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Алфи, аз бих кърмила на твое място Wink Това лекарство най-вероятно действа като Церукала на нивото на пролактина. Повишава го. Кърми на поискване. Според мен това ще те спаси от изцеждане. То така или иначе трябва увеличената лактация да се поддържа за да може да си остане увеличена Wink Ако видиш зор с пълни гърди можеш да изцеждаш и то на ръка по-малко колкото да усетиш изчезване на напрежението в гърдите, не се изцежда никога до дупка че това би увеличило още лактацията  Thinking

Кантара е добра идея, защото едната от причините за ниската лактация е стреса. Ако купиш кантар и видиш че наддава ще спреш да се стресираш и ако видиш че наддава малко ще можеш да реагираш със съответни мерки. При вас няма ли Ла Лече Лига  newsm78

Рик, ех как искам да съм на твое място Simple Smile Трето трето, за четвърто ще мисля като родя третото Simple Smile

Целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
мерси мами, ще взема да пробвам тия хапчета, като съм се хванала на хорото ще си го играя до край  Crazy
Това с кантарчето наистина е добра идея, трябва да видя къде ги продават и да си купя.
Ritka, какво е това Ла Лече Лига? Може и да има, ама не съм чувала за такова нещо.

# 122
# 123
# 124

ALFI, погледни и http://www.breastfeeding.asn.au/. Трябва да има и телефонен съпорт, освен това организират курсове.

# 125
Ritka, какво е това Ла Лече Лига? Може и да има, ама не съм чувала за такова нещо.

Това и тук го има  bowuu

Рик, тати няколко дни поред беше доста неразположен, с болки в гърдите, отпадналост и т.н. Вечерта в неделя болките бяха доста силни и ходи на Имърджънсито. Там веднага на легло, кардиограми, кръв и т.н. изслвдвания. Държаха го доста. На другия ден - Хрей, рентген де. Пратиха си го по живо по здраво да си ходи, нищо му няма. А той става по-зле. Във вторник, вече с темпратура и болки + сърбеж, му изби гаден обрив по гърдите. Херпес Зостер било.

# 126

Това и тук го има  bowuu

Рик, тати няколко дни поред беше доста неразположен, с болки в гърдите, отпадналост и т.н. Вечерта в неделя болките бяха доста силни и ходи на Имърджънсито. Там веднага на легло, кардиограми, кръв и т.н. изслвдвания. Държаха го доста. На другия ден - Хрей, рентген де. Пратиха си го по живо по здраво да си ходи, нищо му няма. А той става по-зле. Във вторник, вече с темпратура и болки + сърбеж, му изби гаден обрив по гърдите. Херпес Зостер било.

Ау, това хич не е добре. Как се лекува това нещо?  newsm78

# 127
МАЙКА, много неприятно звучи това нещо. Какво лечение предписаха сега? В къщи ли ще се лекувате?

АЛФИ, имаш ли някакво подобрение? Онази страница с телефонните мисля че имаше и телефон за помощ за кърмачки.

рикк, ти как си? Пак ли стана жега при вас?

# 128
Аз почти всеки ден говоря със специалистката по кърмене от болницата, в която раждах, ама за сега не виждам никакъв резултат. Утре ще си взема хапчетата и ще ги пия точно един месец и каквото стане стане. При някои жени млякото пак намалявало като спрат хапчетата, та ако аз съм от тях край с кърменето. Нямам намерение да ги пия тия хапчета половин една година.  Twisted Evil То и без това като прочетох какви странични ефекти могат да се появят от тия хапчета и направо страх ме хвана.  ooooh!

Ритка,   баща ми преди година някъде го кара тоя херпес зостер, от него знам, че е много болезнено. Той като почна да се маже с лекарството (мисля, че зовиракс беше, ама може и да бъркам) и много го облекчи и сравнително бързо мина. Стискам палци и вашия татко бързо да оздравява.

# 129
Днес беше жега, и на мен ми стана зле. За първи път както си ходех и трябваше да спра и имах чувството, че не мога да дишам. Бързо се освестих, де, ама си беше кофти. Трябва да мисля план за спасение за уикенда.  #Cussing out

ALFI, нещо си се пренапрегнала ми се струва и затова са проблемите с кърменето. Порзагледай подфорума за кърмене, може да ти дойде някоя идея  Heart Eyes

Аз всъщност не разбрах в крайна сметка какъв е проблемът - бебето не наддава или какво?

# 130
Рикк, умната накрая! Сядай, лягай, почивай.. и без това скоро само ще си мечтаеш за това. Аз викам басейна да пълните за уикенда:)

АЛФИ, права е рикк, че може да е от недостатъчна почивка, недоспиване, избщо всякакво физическо или психическо натоварване. Като прибавиш и притесненията за бебо.. Знам, че не е лесно. Дано все пак хапчетата подействат и ти самата се поуспокоиш.  Hug

# 131
Здравейте и поздрави от България!
Нахлувам така във вашата тема да моля за помощ.
С мъжа ме решихме да емигрираме в Австралия.Още в самото начало сме.Основно информация черпим от сайта на Australian Government - Dept. of immigration and citizenship, обече сме адски объркани.Честно казано нищо не ми е ясно.Четем и из други форуми, но информацията е стара и това още повече ни обърква.
Ще бъда благодарна, ако има из между вас някой който е минал по този път и може да ми помогне.

Благодаря ви предварително!  bouquet

# 132
Чети там, където четеш, това е мястото с най-пълна и най-точна информация. Все пак ако зададеш конкретен въпрос, има по-голям шанс да получиш конкретен отговор. Иначе такива теми се дискурат доста във форума на ide.li, в подфорума за Австралия. Успех! Simple Smile

# 133
Момичета, наш тати с пооправи. Обрива завяхва. Няма болки, само сърбеж. Темпратура не е вдигал от четвъртък. Продължавам да го мажа с разни разтвори.
Да ви разкажа какво стана вчера в моя офис. една брмнна колжка тръгнала да ражда в офиса. Аз закъснях малко за работа, а колгата ми каза, че няма кой да забележи закъснението ми, защото всички са заети и шашнати. Моята тийм лидерка и мниджърката на отдела (забележете и двете са нераждали жени) били в засдателната зала с тази колежка и екип на Бърза помощ. Това й е 4-то дете. Първит три и те са идвали преждевременно. В крайна смтка я поведоха на легло с колелца и системи. Бяха й сложили и маска с газ, заради болките. Шефките, които никога не са раждали, казаха 4е може да е falsе labour.

Ива78, аз н съм в Австралия, но и на мен често ми задават въпроси от рода на "Кажи как да емигрирам при вас?". Ами сложен е отговора на този въпрос. Точковата система и емиграционната политика са  нещо доста динамично. Това как съм дошла аз тук, преди 7 години, няма много да помогне на някой, който сега започва процедурата. Рикк  права. Ако зададеш конкретен въпрос, по-лесно  да ти се отговори. Успех!

Извинете странните ми постинги, но клавиатурата ни е за смяна и н иска да пчата буквата "е" понякога.

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 21:06 от МАЙКА

# 134
Рикк, кротни се малко де!!!  Hug Малко остана, а и щом са такива жеги, лягай (сядай) някъде на хлад и почивай. Излизай по хладното само - рано сутрин или привечер.

Общи условия

Активация на акаунт