Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 796
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА<САМО ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИ$КИ Hug

# 256
# 257
  • София
Когато снежинките тихичко падат в нощта,
когато декември изпраща последната вечер с тъга,
спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта
и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлива на света!

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести,
когато свещите трептят, а виното искри,
в таз нощ излез навън, небето звездно погледни
и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине,
с щастие и обич те дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

Послучай Новата година моя поздрав приеми
и нека радости големи ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

# 258
Весело посрещане на Новата Година и от нас с Криси! Здраве и благоденствие желаем на всички от сърце!

# 259
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС МОМИЧЕТА
Пожелаваме Ви - през Новата година да бъдете много здрави, щастливи и добри. Личните Ви върхове, от които ще погледнете света - да бъдат поне с един повече.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДАСИСЛАВА
Мъничка принцесо - Ти си имаш днес двоен празник - нека той ти носи само щастие, здраве и много много успехи - в игрите, в белите и живота.

Благодаря за поздравите на Клер, Валката, Макси, Малка мама и на поетичната КАтюша. Явно НИнка я е оставила да си почива и поеме дъх тези дни. Много красиви стихчета си написала Кате. Благодаря и на ВСИЧКИ, които в днешния готварски ден, изпълнен с ухания, нерви и много надежди, кроежи и мечти, ще намерят време да споделят с нас пожеланията си.
Валка - Ами, че това е много много хубаво - щом си имаш подкрепата и опорта на едно силно мъжко рамо. Щастлива да Ви е НОвата година.
Мамо Яни - като знам каква си майсторка - може ли после да споделиш този път какво творение на изкуството си направила.
Малка Мама - ние сме на кърма - така че не мога да ти кажа нищо за Миломила, но то важното е какво ще успееш да накараш Стефи да яде. Може би килцата са й малко малко, но пък лекарката ако не се притеснява - недей и ти. Нали уж постоянно повтаряме, че всички деца са различни. Чувала съм, че за разяждане на злояди деца датат Пчелно млечице, но как и колко, виж във форума на " Часът на мама " - с д-р Михайлов. И ако можеш накарай я да яде всеки ден някаква каша - поне там избора е голям.
Целувам Ви и Ви прегръщам - Весел и ползотворен ден - нали ни е последния за годината. Да си я изпратим с чест и уважение, за да посрещнем другата с Надежда и красиви планове.

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕСИСЛАВА!
Много здраве, щастие и весели игри! Радостно детство! Heart Eyes

за мама

Мили момичета, на всички ви желая от сърце една спокойна и слънчева 2009 година, която ще донесе на вас и вашите семейства здраве, много любов и благоденствие! Hug

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ!

# 261
  • София
Малка-мама, чувала съм, че Милумила е за по-злояди деца. Уж го хапвали повече, пък и май има добавена ванилия вътре, сигурно за да го хапват повече. И Анита не е от най-ящните, пробвах я по едно време с Милумил, ама нищо не признаваше тя, освен кърмата... Не се притеснявай толкова за килограмите, ако детенце иначе се чувства добре, много важно, че е 7500. И аз така се тръшках за мойта малката, после вече не ми пукаше, сега на годинка беше 8450 гр., което пак не е много, но децата са различни, споко!
Честит Рожден ден на Десислава! Всичко най-добро й желая!  Hug  bouquet

Искам да пожелая на всички ви весело посрещане на новата 2009 година!

Желая ви много здраве - то винаги е нужно,
много щастие - то никога не стига,
океан от любов и бряг,
на който винаги да ви чака някой!

# 262
Честит рожден ден на Десислава, бъди здравичка, щастлива и много добричка   bouquet 
Весело посрещане на Новата Година, 

# 263
Весело посрещане на Новата година!
А догодина само /горко му на сървара Mr. Green/:

# 264
Отчет: Навършени 12 месеца - 7300 гр., 73 см. Mr. Green

# 265
СкорпитУ , перфектни мерки има Яна!  Hug

Деси, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много да радваш мама и тати!

Честит празник и на всички мъничета, които съм пропуснала!

Весело посрещане на Новата 2009 година! Нека тя донесе много здраве и сбъднати мечти на всички хора по света!

# 266
Честит празник на Десислава!

Весело посрещане на новата година!

Палома направих торта,но по-скромна http://www.qnkaatanasova.snimka.bg/album.php?album_id=144711&pid=9677377!А за софрата довечера още готвя,но ще си е нещо традиционно.Няма да казвам,че имаме и бремени,да не ми се налага да ходя до Габрово и София заради едната манджа Laughing.

# 267
  • Бургас
Мили момичета, на вас и на семействата ви желая весело и незабравимо посрещане на Новата 2009 година!

Чуваш ли? Камбаната бие- един, два...
дванадесет пъти. Какво да ти пожелая
в тези паметни часове?...
Отиде си още една година, но в теб
тя не си е отишла, а е останала
в душата ти като един красив спомен,
като едно далечно пътуване.
Нека новата година ти донесе всичко,
което старата не успя!

ЧРД на Десислава! Да расте здрава и щастлива!

# 268
# 269
Честита нова година!

Общи условия

Активация на акаунт