Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 800
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Никола и Мерт, да са здрави и щастливи  newsm59  Gift newsm38

Честит празник и на техните мами   bouquet

Скорп, много сте хубави, Яна направо грее  Heart Eyes

# 241
  • София
Скорпи, Яната е невероятна просто! И е пораснала, ша знайш!  Heart Eyes Много сладки снимки! Hug А пък на онез пингвини и аз им метнах око!  Wink

Валка, и вашите снимки разгледах! Много ти е сладка щерката и на теб си прилича май... Хм, аз май не съм ти честитила двете чертички - стискам палци всичко да е наред и наесен още едно сладко детенце да се гушне до вас с Алекс! Това е много хубава новина, поздравявам те! Hug

Честит празник и на днешните рожденници! Всичко най-най-добро им желая!  nbirthday  newsm38  Gift   ura

# 242
Мили момичета, искам да ви пожелая весели празници и да честитя рожденните дни на всички шушуляци, които са празнували тези дни! Напоследък не мога да публикувам, даже и като гост не ме пуска и много се ядосвам. Писах на администраторите, ама засега няма резултат. Много ме е яд, точно за рожденните дни на толкова дечица не мога да пиша, веднъж на няколко дни успявам нещо да публикувам и то се получи един списък като телефонен указател, е как човек да се почувства персонално поздравен! Както и да е...

Разглеждам всички снимчици, които сте качили, и тях не мога да изкоментирам отделно, ама ще ми простите. Всички бебишори са супер сладки!

Уф, сега за случая и Лората се събуди. Целувки на всички!

# 243
Честит рожден ден  на малките порастнали дечица,да са много здравички   bouquet
Снимките са страхотни, дечицата направо греят, толкова са сладички Heart Eyes

Аз имам едно питане, понеже не сме имали такъв проблем - значи на моя приятелка бебчето има много упорита млечница, и кърмата и е намаляла адски много,тя се притеснява, че малкия ще се отбие и е в стрес от това, та някои ако е имал такъв проблем моля да сподели  Hug(ползва Дактарин, но не помага) Благодаря ви предварително   bouquet

# 244
  • Бургас
Честит рожден ден на днешници малки палавници - Никола и Мерт! Да растат здрави и щастливи!

Скорпи, Яна е невероятно чаровна и изглежда страхотно. Не, че вие не сте 'убави, ама тя ви засенчва. Wink

Днес бяхме на консултация - Стефи тежи 9400 и е 78 см. Цвети, и на мен през последната седмица Стефи ми се виждаше доста пораснала, ама нали е вече годиначе, та затова сигурно. Laughing Сега просто от любопитство отворих дневника на кака й, която на 1 година е била 10 кг и 78 см. Нали са сестри, приличат си. Laughing

Муни, сигурно сме се виждали по бургаските улици, ние лятото и без това почти не се прибираме вкъщи. Другият път като ни видиш, обади се. Wink Веднъж получих 1 съобщение от теб, но в началото не разбрах от кого е, защото бях си записала номера ти в другия ми тел. Надявам се да се видим, като дойдете в Бс. Hug

Китче, много неприятно това с недопускането ти във форума. Дано се разреши бързо, та да пишеш редовно. Целувки на Лората. Hug

Алекс, най-добре питай в кърмаческия, може да се консултираш и с Хедра или Бу, например в блоговете им.
Блогът на Хедра
Блогът на Бу

Приятен ден на всички!

П.П. Вече обхвана ли ви предновогодишната треска? Къде ще празнувате, ако не е тайна? Wink Ние ще сме вкъщи с приятели и деца, разбира се. Нещо не мога да измисля основното ястие. В смисъл, иска ми се нещо по-различно от традиционните пържоли, например. Давайте идеи, плс. Hug

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 14:35 от bissera

# 245
Аз днес ритуално ще се самообесвам, не мога да си простя, че не съм влязла във форума вчера и съм пропуснала празника на най-прекрасната ЯНА. Но преди това Гери, да ви е живо и здраво слънчицето златно, с чаровна усмивка да пленява всички около себе си, а нежните й крачета да я водят смело само напред и нагоре! Heart Eyes

Честит Рожден ден на Даниел, Никола и Мерт! Честито и на сладурите, които съм пропуснала да поздравя на техния ден!

Валка, Честито и на теб, мила! Леко бременеене!

# 246
Честит рожден ден на Никола и на Мерт, да са живи и здрави и пораснат прекрасни мъже за гордост на родителите си!

# 247

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА и МЕРТ
Пожелаваме им да имат незабравимо детство, много здраве и успехи. Да извървят пътя си все нагоре и напред без да се препъват в препятствия и проблеми.

Честит празник и на вашите мили майки - да си ги обичате и уважавате винаги.

# 248
Честит рожден ден на Даниела, Калина, Невенка, Стефи, Сами, Яна, Никола и Мерт!
Да растат щастливи и здрави дечица в прекрасни, задружни семейства! Целувки за всички!
Бисера, Скорпи, страхотни снимки със страхотни хлапета на тях  Grinning. Анастасия е голяма хубавица  Wink.
Амадис, добре че с това ви се е разминало. Прегръщаме ви силно.
Честито на новите крачета. Вещи, и Калина много внимава да не направи някоя крачка и бърза да си седне на дупето  Laughing.

# 249
  • София
Момичета, отбивам се само, за да ви честитя Коледа и да ви пожелая щастлива и успешна Нова година.
Празниците ми минават кошмарно - децата боледуват, ние -също. Дано се оправят. И ще се опитам да пиша по- редовно през 2009 -те.
Весело изкарване! Hug

# 250
  • Габрово
Весело изкарване на новогодишните празници и от мен!  Hug
Измина една хубава година в която се радвахме на своите рожби, които като гъбки израстнаха пред очите ни и въпреки многото перипетии през които поне аз минах, отчитам тази година като една от най-щастливите и съдбоносните в живота ми
Нека следващата  донесе още повече щастие на нас и близките ни и още много прекрасни моменти с децата ни, които ще стават все по-интересни и забавни, откривайки малко по малко света около себе си Heart Eyes

Ние заминаваме за три дни на една вила и естествено и Александра като гербова марка ще е с нас, защото все още не съм обучила никой да я гледа и тя глезаната без мама не може...
паломче, за да задоволя любопитството ти ще ти кажа, че таткото е много щастлив, че ще става баща, понеже досега не е имал деца, а е вече на 34 и явно си му е време и е абсолютно готов за тази отговорност. Поне съм спокойна, че много ще помага, понеже е универсален и няма нещо да не умее- абе ударих джакпота аз, иначе не бих се навила толкова бързо да родя на кой да е Wink

Благодаря още веднъж за поздравите Hug

# 251
Хехе, видях, че си от Габрово. И аз също.
Ние ще караме новогодишната нощ с приятели и с деца. 3 семейства с 3 деца на по 1 година  Simple Smile
Уууффф, ужас. Голяма сме организация, аз чета форум, Изабелата обикаля с паяка и събори една купа с ядки, фъстъци, лешници, орехи, такива разни неща. Просто чудесно.
Сега пък дистанционното.

# 252
Честит празник с малко закъснение на рожденници Яна, Даниел, Никола и Мерт! Мили дечица растете здрави, палави и щастливи и радвайте мама и тати!

# 253
Честит рожден ден на Никола и Мерт!!!!!!!!!!!!!!!

Отсега свих едни сърмички и заформих новогодишната торта,а утре ще е денят на голямото готвене  chef.

# 254
4естит рожден ден и от нас на малките рожденници Никола и Мерт !!!!!!!!ДА са живи и здрави,и много да слушат мама  тати.        Аз имам един въпрос,някоя от вас да е давала на детенце АМ Милумил.Попитах в един друг 4ат,и ми го препоръ4аха,вие да знаете нещо по въпроса,моята Стефани не се храни изобщо,явно е от зъбките,но аз се притеснявам,казаха ми 4е ако изяжда по 180 гр.три пъти на ден щяла да се пооправи малко newsm78 ,но трябва и да се храни през останалото време,което ми се срува невъзможно.Вие как мислите,кво да го правя тва' дете Thinking по цял ден нищо не хапва.ве4е сме на годинка и е 7500кг......................... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт