Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 811
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Скъпа Гери, честита ти рожденичка , желая ви от сърце да сте много здрави и много щастливи.
Яна, на теб лельо желая цялото щастие на света, порасни голяма ,умна и красива и преодолявай с лекота всички бариери в живота си.

Гери ,

Честит рожден ден и на Дани

# 226
Честит рожден ден на Яна и на Даниел! Пожелаваме им с Калина прекрасно детство и много щастие!

# 227
Скорпи,честит първи рожден ден на малкото-голямо Янче!
Върви по пътя на живота,
обсипан с рози и цветя
и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!!! Heart Eyes

За теб Скорпи!

Честит рожден ден и на Даниел!

# 228
  • Бургас
Иве, Макси, благодаря ви за милите думи. Hug

Честит рожден ден на Яна и Даниел! Да растат здрави, весели и игриви!

# 229
  • Толбухин
Благодаря ви много за топлите пожелания.

Честит рожден ден на Яна!!!
Усмивката да не слиза от детското и личице.

# 230
  • Габрово
Честит празник на малките рожденници Яна и Даниел! Да растат щастливи и палави деца, защото когато са палави това значи, че са здравички и кипят от енергия(слаб ми е нета и не ми излизат емотиконите за което се извинявам)

Благодаря ви за пожеланията!
Започвам да свиквам с мисълта, че пак ще стана мечка, а тъкмо повъзвърнах форма и замясах на нещо, но здраве да е...

Ето снимки и от нашето парти, което беше доста скромно ако сравнявам с това на Макси или малка мама, а ми се искаше нещо по-грандиозно, но то си трябва терен за тази цел, затова от догодина рожденните дни ще правим някъде навън по кръчмите.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202101&pid=9491409

Амадисче, честити ви крачета и дано повече няма подобни злополуки.

# 231
Честит рожден ден на Янчето и Дани. Пожелавам им страхотно детство, мама и тати много да им угаждат и да станат Човеци!

Честит рожден ден на патерици на вчерашните рожденници и именници!
Валка, много сте хубави.
Бисера , тя много порасла малката Стефи, да я нацелуваш!

# 232
  • Sofia
На малката кукла, с големите,красиви очи и нежната усмивка, на прекрасната пораснала Яна, желаем от все сърце да е здрава, да расте щастлива, весела,игрива, да стане голяма, да е гордост на мама и тате!

Честито Първи ден рожден и на Дани! с пожелания за едно безкрайно детство!
Бисера, сага се сетих,че май лятото съм те виждала поне 3-4 пъти в морската градина в Бургас или греша? Както и да е виждам,че добре сте изкарали празника,а Стефи е все усмихната!

Валка душко, пак ще отслабнеш, а и ти си от тез жени дет смянат визията и все изглеждат добре, така че не се съмнявай,че ще си пак секси мацка и то с две деца!

Амадис вече е зад гърба ви, честити ходещи крачета! На нас ни се случи подобно нещо, на 25ти вечерта си тръгнахме от поредното за деня гости при поредния си по ред дядо, карахме с не повече от 30-40км, нямаше коли, имаше много сняг и лед, Мария спеше в столчето, аз говорех по телефона на задната седалка, видях само как една кола прави пируети срещу нас и се удря във вратата на детето.... То така и не се събуди, удара беше лек, защото колата срещу нас караше бавно понеже завиваха ,а  друг идиот ги засекал, та така..... Но се стреснах като видях как удря от страната на детето,а аз нищо не мога да направя....  Това не ни попречи все пак да отидем до Бистрица и да се приберем към 2.
Както и да е ние продължаваме със скитнята, то не бяха роднини, гостита и тнт, аз едвам издържам, а Мария все едно нищо няма, тва дете е родено да скита и миткосва нон стоп!!! от тези 5 дни празници един ден не сме се прибрали по рано от 1-2.
За ужас на майка ми на 26ти се прибрахме в 5.30 и то пак с  Мария, уж бяхме в едни приятели да се видим за малко, те не стойте,стойте, айде на монополи,айде на карти ,айде на филми и гледам 5 часа сутринта, а приятели ни викат " Е за къде бързате,нали утре не сме на работа", обясних им,че моята "работа става в 7". А тя- Мария си спеше сладко, сладко в спалнята, увихме я с полареното одеяло, хоп в затоплената кола и така и не разбра, та подобрихме летния й рекорд по прибиране  Blush Не ми се мислеше как ще стана в 7, но явно купонджийката се смили над майка си и баща си и спа с нас до 11! Та купона продължава...

# 233
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МАЛКА, НЕЖНА ПРИНЦЕСО!!! ПОРАСТНИ ЕДНО ЗДРАВО, УМНО, КРАСИВО И ВИНАГИ УСМИХНАТО МОМИЧЕНЦЕ! 

ГЕРИ , ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС, МИЛА! НЕКА ЯНЧЕТО ВИ ДАРИ С МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ И БЕЗБРОЙ ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН  НА ДАНИ!

Честити рождени дни и на всички, които не успях да поздравя навреме!!!

П.П. Отивам да лепна някоя и друга снимка в албума, защото ще ни забравите  Naughty

# 234
Честит рожден ден на малката прекрасна Яна с най-прекрасните очи, бъди много здравичка и щастлива, винаги толкова усмихната и лъчезарна   bouquet
Честит рожден ден и на Дани  bouquet  

На мамите 

Амадис, ужасна случка, но важното е, че всичко е наред вече и сте добре  bouquet Честити ходещи крачета  bouquet

# 235
4РД и от мен на малките пораснали,Яна и  Дани ,да са много здрави,умни и да слушат много мама и тати. при нас няма нищо ново,Стефани,пак сря да се храни,явно излизат още зъб4ета,много се притеснявам за нея,защото е на годинка и е  7500.Мисля 4е не е хи4 нормално.Интересното е 4е горните съб4ета не са поникнали тези наи отгоре,а тези до ку4ешкия newsm78 за пръв път виждам newsm47 много я мъ4ат тези зъбки,дано да са здрави и бели Confused

# 236

Мило малко Янче - слънчице красиво - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелаваме ти да имаш незабравимо детство, да го ужулиш поне веднъж това малко носле, за да можеш после само да си спомняш колко хубави и палави са били детските ти бели. Играй и се радвай от сърце на детството си - Порастни умна, красива, силна и многооо добра жена. Дарявай с усмивка и топлота и нека нищо никога не помрачи блясъка и очарованието на милите ти очички

Скорпс - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК - Пожелаваме ти поне още едно такова цвете в твоя букет от цветя.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДАНИЕЛ
Мило - момче - порастни с голямо, добро сърце. Мъжете също плачат и обичат - никога не се срамувай от това.

# 237
  • София
С мъъъничко закъснение, но пък с много любов - специялни поздравления на садкото Янче. Скорпи, да ти е жива и здрава принцесата   bouquet

Честит рожден ден и на Даниел!

# 238
Момичета, огромно благодаря за пожеланията и милите думи! Hug
Ето малко снимки от рождения ден, качването на които ме изнерви максимално! Не ми работи мултиприкачването и съм качвала една по една.. Може и да се повтарят някои, за което се извинявам, но моля да справка да обърнете внимание на часа!!!  Mr. Green

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9636363

Яна беше ето така цял ден:

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 05:09 от СкорпитУ

# 239
Рожденичките са страхотни - и Алекс и Стефи и Яна
Да са Ви живи и здрави.
Валка - тортата Ви е много хубава, но не може да засенчи рожденичката. Я кажи на мене Клюкарката - ти хубаво вече свикваш с мисълта за малкото щастие, но как реагира таткото.
Скорпс - Хич да не ти пука - снимките са си наред. Яна е прекрасна и явно много щастлива - все да е така. Фермата гледам е одобрена от сладураната. Всички изглеждате не по - малко весели и доволни. Я кажи моля те, че не е излязло много добре - какви са тези пингвини. А й доколкото си спомням нищо не каза за Бъдни вечер - направили баница.

А на Амадис и Муни ще им пожелая - Каквото било, било - никога да не Ви се случва отново.

Общи условия

Активация на акаунт