Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 813
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
амадис слава богу 4е сте живи и здрави Praynig

# 211
Скъпи момичета,
Благодаря Ви от сърце  за пожеланията и поздравите за първия рожден ден на нашето момиченце Hug

Празника ни беше чудесен, обещавам снимки от партито, защото отдавна не съм ви показвала Невенка, а тя сякаш расте с часове.
Да се отчета за годинката - тежим 9 600 гр. , висока е 73 см, върви самостоятелно, освен обичайните наименования на роднините казва и "бебе" и 'кука' - кукла. Ами то не е много, но като знам какво вързопче си донесохме преди година у дома, а сега какво е детенце сладко, както и всички малки мушмороци, които гледам в албумчето ни и ми иде да ги схрускам.
Поздравявам и малките Стефи и Сами за рождения им ден и им пожелавам весело и безгрижно детство.
На всички дечица, които сме пропуснали да поздравим за първата годинка, пожелаваме здраве, слънчеви усмивки, радост в очите  и много приятели в игрите!
Амадис, слава Богу, че ти и Марина сте живи и здрави. Надявам се , че бързо ще се отърсиш от шока и ще преодолеете уплахата. Целуни децата си и запали по една свещ за здраве и благополучие -днес е Св.Стефан и третия ден след Рождество. Честито и на именниците!

# 212
Момичета  Hug Имах нужда!
И понеже обещах на Льони от тук нататък само добри новини - ето една. Алекс направи първите си крачки днес вечерта. Поне деня няма да завърши кофти.

# 213
  • София

Честито на вчерашните и днешните рожденици Даниела, Калина, Невена, Стефи и Самюел! Много щастие, здраве и късмет на сладурковците, винаги да имате около себе си добри и верни приятели   Hug

За мамите

Честит имен ден на днешните именяци с пожелания името да ги пази
Hug

Амадисче, да запалиш свещичка утре  bouquet Добре, че сте живи и здрави  bouquet И честито за проходилите крачета Hug

Моя мързяк нИ ще още -  пази си задника, мамино синче такова Grinning

# 214
Честит рожден ден на днешните рожденници Hug

За майките

Amadis сигурна бях че трябва да се случи и нещо хубаво...Ти ли беше тази която ми обснява как Алекс не ходи,аааааааааааааа???
Да я нацелуваш от мен, а пролетта лошо и се пише...само да ми даде как ще я намачкам.
Плами това от мен за теб

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 21:57 от lionkata

# 215
  • Бургас
Благодарим за пожеланията, момичета!  Hug Партито мина чудесно, винаги е така, когато сме заобградени от хора, които обичаме и ни обичат.
Ето малко снимки

Рожден, че и имен ден не може да мине без почерпка. Затова, заповядайте!

Честито и на другите малки рожденици днес - Невена и Самюел! Да растат здрави, весели игриви и много да радват всички около тях!

Амадис, честито за проходилите крачета и нека лошото да е зад вас. Hug

Стефи ходи, но още не много стабилно, пускала се е само 2-3 пъти сама, трябва да има голям стимул, иначе за ръчичка изминава "огромни" разстояния, на майка й кръста само да издържи. Laughing

Честит имен ден и на Стефи на малка мама! Да расте здрава, обичана и щастливаHug

# 216
Днес е наш ред да почерпим!
Да ви е сладко!

# 217
Скорпионитке, Да е живо и здраво малкото сладко Янче!
Да и е честит Рождения ден !
Пожелавам и безгрижно изпълнено с приятни приключения детство ,безброй усмивки и много радост Heart Eyes

Весело изкарване днес , сигурна съм , че купона ще е на 6 .
Днес случайно мернах таткото на Яна ето тук , каза , че си го пратила да напазарува за партито...както винаги ме изненадваш с решенията си Thinking

Поздравявам и всички малки и големи рожденици , които съм пропуснала , както и именяците и всички имали поводи да празнуват

бисера, малката рожденичка е голяма кукла, толкова миличка и нежна ... Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 02:04 от Mаxi

# 218
Честит рожден ден на прекрасната Яна!!!
Скорпи, да ви е здрава и мноого щастлива прекрасната рожденничка!!!

Честит рожден ден и на Даниел!

За мамите по

# 219
Скорпи,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИША, НАРЕЧЕН ЯНА! МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ НА ТАЗИ МАЛКА ЧАРОВНИЦА, А ВИЕ ВСИЧКИ МНОГО ДА Я СЛУШАТЕ И ОБИЧАТЕ!

Скорпи, за теб

Марги, малкото човече Стефи е станала един малък сладък бонбон...да я нацелуваш от нас! Hug Heart Eyes

# 220
  • София
Честит рожден ден на прекрасната Яна! Нека винаги остава толкова нежна, фина и хубава, а мамка и татко и да се погрижат да не и липсва нищо в живота! Нека винаги я заобикалят любящи хора и верни приятели, готови да помогнат при нужда! Бъди щастлива, малка красавица! Hug

За мама

Честит рожденик и на Павлетутка, да и е жив и здрав и много щастлив!

# 221
Честит празник и на днешните рожденници Яна и Даниел!

Щастливо детство, много игри и веселие, а за майките:

Отново благодаря за подкрепата. Днес ще минем през църква - дано бързо се отърсим от стреса.

# 222
Честит Рожден Ден на милото Янче  Hug! От сърце и желая да расте все така добричка, да е много здрава и да стане една много красива госпожица  Heart Eyes!
Геринце -
Честит Рожден Ден и на Наско, Ивелина, Даниела, Калина, Невенка, Стефи и Самюел и Даниел   bigdance2! Мили дечица от сърце ви желая много здраве , много щастие и много късмет!

Валка - Честито!!! Желая ти лека бременост и едно много сладко бебче на финала   bouquet!
Амадис - Дано отсега нататък никога повече не ти се случват такива неща!

# 223
Честит рожден ден на всички рожденници които съм пропуснала/минали и настоящи/! Желая им най-прекрасното детство и много успехи!

Скорпи специални целувки за Янчето!
за мамите!

# 224
Честит рожден ден на Яна!Нека расте здрава,щастлива,заобиколена от грижите на любящите мама и татко!Скорпи,прекрасно ти е детето,да е жива и здрава,нека винаги така горят с любов към вас и света тези невероятни очи!

Честито и на всички останали рожденици и именици,които пропуснах тия дни!Да са живи и здрави!

Валка,радвам се за теб,и ти пожелавам лека бременност и сладко здраво бебче през лятото!

Амадис,представям си какъв шок сте изживели,Бог е бил с вас,добре,че сте живи и здрави!

Момичета,ние сега заминаваме при другите баба и дядо,направо от събиране на багажи вече...Там нямам нет,затова ви пожелавам весело посрещане на Новата година,много хубави емоции!Чао от нас!

Общи условия

Активация на акаунт