Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 805
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
А, да, за първата страничка.
Изабела се роди на 17.12.2007, 2100 г, 45 см. Термина беше 23.01.2008

# 46
Тони -  Честитоооооооооооооо! От сърце ви желая много щастие и живот и здраве, като му дойде времето, да станете четирима!!!

Ани и аз стигнах до този извод и след Нова Година ще потърся жена Simple Smile.
Милва - благодаря, че разказа как е при вас   bouquet. С мъжа ми решихме да не даваме повече детето на ясла (поне засега). Причините са много, но една от тях е, че смятаме, че тази ясла не е подходяща за Сияна. Тя е много чувствителна, а директорката не е  съгласна родителите да са там, докато детето се адаптира (така е и в държавните ясли, за съжаление Sad, та затова адаптацията на децата в България е малък кошмар); освен това в групата са супер много деца и тя се чувства много "изгубена" и изплашена там.. Както можеш да се досетиш, при толкова много деца, персонала не може да и отдели много време, а това е много важно за нея, при положение, че досега е била само вкъщи при мама Simple Smile.

# 47
Момичета, моля Ви когато имате малко свободно време и ако имате желание да подкрепите Официалната Петиция на Зачатие
Благодаря Ви предварително!

# 48
Еми маи наистина си е свадба,малко съжалявам,за много то бъркотия покрай рожденя ден,но ве4е е прекалено късно да се отказвам,много главоболия създаде тоя рожден ден,ама да ми е живо и здраво детенцето,това  е наи важно Hugние още не ходим,даже я е страх да се пусне от мен,голяма мързелана е ,предпо4ита да си лази Simple Smile

# 49
Тонка, честито бракуване! Безоблачно, обичливо, пълно с деца и смях!

Милва, Изабела яде сама!?!?!?!  Shocked Shocked Shocked

# 50
Ами като и дадеш половин филийка си я изяжда, после още половин - и нея изяжда. Междувременно  парчета падат в чинията, извън чинията, по лигавника,  но тя си ги събира и си ги яде. Като и дам една бисквита, изяжда си я. Или като сме всичките на масата ние ядем, а тя си гризе сухар например, много е горда. Но не може да яде каша например, или ядене което се нуждае от прибори естествено. За това пък в кухнята ни е само паркет, да не се говори за килими.

# 51
Честит Първи Рожден Ден на Ема и Плами!
Честито на госпожа Стоянова! Много здраве, много щастие, много късмет, а от мен много  Hug Hug Hug

Milva2003, добре дошла при нас!  Hug Да ви е жива и здрава Изабела! Честит празник със закъснение!

Скорпи, и аз оставям Макс понякога да се храни сам. И докато той се "храни" сам, аз тикам по някоя лъжичка в устата му. После дрехите в пералнята, а ние с Максим в банята, щото и косата му е яла, и ушите са хапнали, но и в устата си слага. Вчера го теглихме и вече е 10,5кг и 76,5см, значи добре си хапва.
А Яна-сладурана не мога да й се нагледам.  Heart Eyes Нацелувай я от мен.

# 52
Хвалете ни, хвалете ни, за да ни пораснат още малко ушите, че хич не са големи ...  hahaha
Благодаря за милите думи Борянче и Дани! Hug
То и аз малко нахалничко изтипосах даже 2 снимки, ама Шишкова е виновна! От нея видях!  Flutter
Милва, Бори, то и Яна яде такива работи сама.. Една цяла бисквита е мечта за нас, но все пак яде! Най-много хляб...  Mr. Green
Едва ли ще си задържи тънката талия тънка...

# 53
  • Sofia
На една малка дама наречена ЕМА, с очи като планински езера и усмивка топла като слънчев лъч,пожелавам да бъде здрава, да слуша по малко мама и тате,те да я слушат повече, да я обичат и да й се радват!

ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН И НА ПЛАМИ! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА.....

явно съм станала доста отнесена,но да почерпя и аз днес,че моя батко има РД днес, а аз много,ама много си го обичам ...

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 18:27 от munieca

# 54
Малко късно, но все пак е още днес, честито на малките прекрасни госпожици Ема и Плами
За щастливите мами

Тони, честито, бъдете много щастливи и много се обичайте

# 55
  • Ilkeston
Здравейте!
Честити рождени дни на всички рожденичета ,на които не съм честитила. Пожелавам им най-вече здраве,за другото знам,че родителите им ще се погрижат по най-добрия начин!
Аз не съм се вясвала отдавна-събирам багажи за карго,утре трябва да го пускаме и сл малко разкачваме компа. Аз съм пред нервна криза,защото и подготовката за партито трябва да се направи утре(в събота ще се съберем с приятели). Направо ми пуши главата. Надявам се да се видим живи и здрави в БГ и също мн ми липсвате(не съм чела от месец и нещо сигурно).
Ето малка почерпка за утре:
 Wine Glass newsm38  party023 Misc Baby Bottle  party006 cook

# 56
  • София
Привет.
Ужасно много хубаво ми стана да прочета толкова много пожелания, да получа толкова букети и мили думи за мойто дете.
Аз съм в ужасно настроение, дори нямам сили да почерпя, обещавам да го направя на по-късен етап. Ема снощи спа много неспокойно, и аз реших че се вълнува от престоящия й рожден ден   Mr. Green, съответно й се ядосах, че не иска да спи и мрънка, станахме сутринта - весела нахилена, и на обед баба й ми се обажда - 38,5 температура вдигнало детето. Та лекари та лекарства и сега настроението ми е на нула.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.
Моля също да ме извините, че не съм от най-активните на последък и не честитя празниците на децата ви, но наистина времето ми е малко  Embarassed Embarassed Embarassed. Но пък ви обичам и често ви чета  Hug  bouquet.
Лека и спокойна вечер на всички и весели купони.

# 57
  • Sofia
Нониии имаш една голямаааааа прегръдка от нас.....

Тони,мила това е за теб....
Ако мислите, че до сега сте били щастливи,
то от тук нататък бъдете истински щастливи
сто пъти повече!
Ако до сега сте се чувствали обичани,
то от тук нататък бъдете обожавани,
чувствайте се и бъдете желани,
неповторими и единствени!
Ако до сега сте мислили,
че сте опознали любовта,
то пожелавам Ви от тук нататък
да я видите в целият и блясък!

# 58
  • София
Ако някой срещне някой в цъфналата ръж
и целуне този някой - някога, веднъж,
никой няма да научи где, кога, веднъж,
някой е целунал някой в цъфналата ръж...

Но ако някой срещне някой в живота си веднъж
и обича този някой както земята дъжд,
всеки може да научи где, кога, веднъж,
Тя негова жена ще стане, а Той пък неин мъж!

Желая Ви цялото щастие на света Hug!

# 59
о, честито на малката ема и да се оправя бързо, да е все игрива и здрава
също и на плами, много безгрижни дни

никола пък не говори, казва там мама, баба, деде ама не по същество. той баби не беше виждал до преди няколко дни, ама нещо все си бабосваше. познава някои играчки, ама той има толкова много, че горкия не може да се ориентира Simple Smile
то и аз само вечер и уикендите се занимавам де и май наблягам на други неща. подареждаме едни рингчета на пилон, едни фигурки пускаме по дупки, изправя се ако случайно падне, без да се държи за нещо и от 2 дни се храни сам с лъжицата. но само ако е кисело мляко, кашата нещо не му намига. ако беше супа, гладен щеше да остане, ама 100грама мляко яде. е, естествено, че не остава чист, но след вечеря е време за баня
та явно всяко дете си е различно и се развива в своя си посока и различни неща се насърчават от родителите. не трябва да се съсредоточаваме в сравняване, щото ще луднем Simple Smile

аз от почти месец храня никола от шише вечер, къде кърма, къде АМ, трябваше да пътувам и се наложи да дам на някой друг възможността да го приспива. нямаше драми. надявам се след нова година и с другите хранения да се справя така. само да приготвям АМ в 5 през нощта ми се вижда болезнено, ама дано го поизмести това хранене

Общи условия

Активация на акаунт