Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 803
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Нонич, честита ти рожденничка!!!
Да ви радва много , здрава да е и щастлива!!!

А за една прекрасна мама...

# 31
Честит рожден ден на Ема и Пламена,да растат здрави,весели и чаровни госпожици!

Малее,Муни,разби ме твоята свеки,чак стихотворение!Брех,тия мамини момчета,какви вундеркиндчета са били! Mr. Green

Скорпи,и аз искам календар на Боряна да направя,мисля в някое фото,но май няма кой знае какъв избор.Все се каня да ти кажа,че Яна е голяма чаровница,да и нацелуваш дупето от мен!  love001

# 32
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Ема и на Пламена!Да са здрави и много щастливи!

За мамите

Момичета пак Ви благодаря за поздравите и пожеланията! Hug
При нас купона вчера беше много скромен с роднините на мъжа ми.Но се посмяхме със свещичката дето се замозапалваше много пъти. Сложихме обикновена свещичка от тези от едно време цветните в кутия.Просто избрахме синя.И после тя се пали,децата духат,тя пак се пали..... JoyА рождения ден с приятели ще бъде в събота.
И малко да се отчета...Марти тежи 10,500 кг и е висок вече 77 см.Чудя се въобще как е сложил тия грамчета отгоре.Постоянно е в движение дори и  когато спи.
Сега е хремав и го прегледаха.Червено гърло и секрета от носа.Лекуваме се с хомеопатични лекарства в момента.
Желая ви хубав слънчев ден момичета!    bouquet
Мамо Яни  Heart Eyes Hug

# 33
Честит рожден ден на Ема и Пламенада са много щастливи деца с много подаръци

# 34
Благодаря на всички мами за посрещането и пожеланията. И честит рожден ден на Ема и Пламена.
Dive  newsm62 хайде да не се състезаваме за най не знаещо бебе щото аз печеля. Печеля също и по не учене на бебока на каквото и да било т.е. горкото сигурно ще кара всяка година в яслата по 2 пъти. Яслата обаче е голяма работа. Изабела ходи там вече месец и половина и там я научиха да яде сама филия с пастет  Laughing много съм горда.

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА!ДА СИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ДА РАСТЕШ И ХУБАВЕЕШ И ДА НОСИШ РОДОСТ НА МАМА И ТАТИ от другата рожденничка ПЛАМИ!                                                                                                                                                                         Благодаря ви много за пожеланията мили мами!да сте здрави вие и вашите дечица         

# 36
Честит Рожден Ден на Ема, Плами и на вчерашната ни рожденичка Изабела! От сърце им желая да пораснат много красиви и умни госпожици за радост на мама и тати Simple Smile!
За Нони, Нини_Пами и Милва

Милва - добре дошла в отбора Simple Smile! Кажи моля те, в коя ясла ходи Изабела и бързо ли се адаптира в обстановката? Преди 10 дни аз пуснах Сияна в една частна забавачка в квартала. Тя ходи само 4 дни и се разболя Sad, та сега още я лекувам. Това, което повече ме притеснява, обаче, е че за тези 4 дни страшно много се промени - много плачеше и беше супер изплашена от всичко.. вечер като си я взимахме беше направо неадекватна (а обикновено е пълна с енергия и само търчи из къщи), свираше се в някой ъгъл и седеше там без да мърда Sad.. абе, въобще не беше нашето дете.. Та ще ти бъда благодарна ако споделиш как се справя Изабела Simple Smile.

# 37
  • София
Поли, ами тя мамата пише, че живее в Норвегия...

Сега да честитя рожденния ден на прекрасната синеочка Ема! Да е жива и здрава, да слушка много мама и тати, да расте все така усмихната и палава! Heart Eyes  Hug Нещо ми се бъгва нета и за съжаление не мога да сложа подобаващи картинки към поста си...

Честит рожден ден и на Плами, и на Изабела - на патеричка! Желая им всичко най, най-добро!  bouquet Simple Smile

# 38
Гери, благодаря за уточнението   bouquet! Сега разбирам защо и харесва  Joy

# 39
Милве, що съм пропуснала кога си се представила newsm78 хм...Добре си ни дошла! Hug
Дай инфо за първа страничка...значи живееш в Норвегия? Ей, нашето семейство е голям фен на норвежкия отбор по биатлон Crazy и поради тази причина чувствам Норвегия като втора родина Mr. Green. Дори сега ги гледам...
Как я карате там...я  нещо интересно разкажи за себе си  Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:17 от ivalinai

# 40
  • София

Честито на прекрасната Ема с небесни очи и Пламена, много радост в живота им, щастие и обич!!!

За мамите

П.П. Поли, а защо не потърсиш жена? Все си мисля, че е по-добре, отколкото в ясла. Confused

# 41
  • Варна
Честит пъри рожден ден на Александра, Калин, Анита, Пламена, Златин, Александър, Джорди, Мартин, Виктория, Изабела, Ема и Пламена! Мили дечица растете щастливи и обичани!

И моето момченце не познава животните и не ги имитира, май ще трябва да купувам книжки и да почваме да се образоваме.

Момичета, да ви почерпя  newsm64  party023 beer beer2 Popcorn, че вчера се бракувах и станах г-жа Стоянова.

# 42
Честито Тони Hug Безоблачен и щастлив семеен живот!  bouquet

# 43
ivalinai, представих се още на първата страничка, виж там в началото на темата, за да не се повтарям. Аз също гледам биатлона, но само жените, защото има(ше) и бг отбор на ниво и ми е по интересно. Доста добри бяха нашите момичета и много ме кефеше като биеха норвежците, те горките нали хич не могат да стрелят, но нещо последните 2-3 години хич не ми харесват, много се излагат и спрях да ги гледам. Сега съм на кърлинг.
poctor, желая леко оздравяване на малката мишка. А аз Изабела я пратих на ясла, само и единствено защото тук няма какво да се прави. Дъждовете и студът започват от септември и единственото ни раздвижване е търговския център, а дори и с 120 магазина ти писвааа до плач. Аз бях заедно с нея 3 дена. Сега я водя след закуска към 9 и я вземам в 12 след обяда, така че тя е там само тия 3 часа, за да играе с децата навън и вътре и да и се случва нещо в живота  Mr. Green Предполагам, че на Сияна и е прекалено много времето в забавачницата. Много са малки дечицата и им трудно толкова много часове още от първия ден. опитай само по половин ден, докато свикне. Изабела плачеше първите дни, но това е само половин минута. След това децата се заиграват с нея и тя забравя. Като отида да я взема на обяд, гледам я седи, яде (сама, много съм горда), закача се с децата, дърпа ръкава на учителката, бърбори си, като ме види и започва да плаче, щото О, майка ми, много ми е тъжно, че я няма. 5 сек. по късно - голям смях. Ако е от значение - не знам как е там, но тук са 9 деца в група с 3ма възрастни.
Тони, честито г-жо Илиева. Желая всичко най-добро и прекрасно бъдеще

# 44
Честито госпожо Стоянова!

Честити рожденни дни на синеоката Ема и на Пламена! 
http://www.zazz.bg/play:085a5461

За мамите

Общи условия

Активация на акаунт