Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 803
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Муно, ти питай свекърва си кога ще се научи как се борави с оръжие и най-вече да се упражнява на себе си! Или да ходи да се гръмне направо! На 1 годинка стихотворение..  ooooh!
Аййййййй, не на нас тия! Naughty

# 16
свекърви чули-недочули...и все техните синове са най-можещи са били навремето и най-разбиращите...
по този случай моята свеки каза на РДто на Мария,че навремето сина й проходил на 8 месеца, а на тортата с 1 свещичка казал стихотворение на руски!?!?!? дори ми го каза ама не го запомних, беше не по дълго от 3-4 ИЗРЕЧЕНИЯ!!! На което аз отвърнах АМИ ДА то тези деца са така, а после спират развитието си!  Mr. Green После тактично попитах да не би да го е казал на 2 години,нооооо тя е категорична!

hahaha Joy Joy Joy
Мале-Мале..... мамините
еми, ние , с тези наши глупави дечица ще си траем smile3518
Виктория нито распознава животните, нито казва кой какво прави, освен кучето. Но пък като я питаш "Как прави котето/кончето...", тя на всичко казва "Бау-бау".
А сега сме седнали да учим едно стихче, ама на немски(щот руските са ни елементарни), тъкмо за рождения ден ще го знаем. smile3508 smile3534

Мун, да я нацелуваш "глупавата" Мария от нас (мале, колко грозно звучи)
И на мен не ми се отваря линка Sad А така ми се искаше да видя малката Муни...

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 19:11 от y.shishkova

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ,ДЖОРДЖИ И МАРТИН!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 18
Здравейте мили мами и сладки малчугани.
И аз съм от тези несериозните,които не са писали доста време  Embarassed.
Първо искам да честитя рожденните дни на всички дечица-да са живи и здрави и да изжевеят едно щастливо и безгрижно детство.И нека винаги бъдат гордост за мама и тати.
Ние сме добре.Малката маймунка вече върви.Обикаля цялата къща и наскоро установи,колко е интерсено да бърника в шкафовете и да вади всичко възможно от тях.Оставам безсилна да вървя постоянно след нея и да следя всяко нейно движение.Но това са децата-всичко им е интерсно и искат да знаят какво представлява и да  го докоснат.Наскоро се преместихме в новата къща и тя вече си спи в самостоятелна стая.В началото и беше терсене докато свикне,но сега вече всичко си е нормално.Е....не броя ставанията вечер при които не иска нищо друго освен цицата на мама.Да все още се кърмеме.
Пожелавам весело изкарване на празниците .
Мамо Яни-много са ти пораснали дечицата и големи са сладури.Много съжалявам за загубата на баща ти Sad.И аз съм минала по този път и болката е неописуема и вечна.

# 19
Добър вечер, добре дошла Милва 2003  bouquet , да ти е жива и здрава малката красавица!
Да си кажа и аз за мойто чавенце, няма да казвам по ред какво казва и какво не, но забелязвам,че сам решава кога да кажа нещо на което съм го учила, виждам, че ме разбира за почти всичко което искам от него и не мисля да се връзвам на свекървенски номера. За протокола само да кажа, че и мойта реши да учи детето понеже майка му не го прави Mr. Green  Whistling така е, ние сме недостатъчно добри за синчетата и децата им Crossing Arms
Ама много ме развеселихте да знаЙте  bouquet
Ивенце по много   bouquet Hug, за теб, имам една питанка, не е ли време да си сменим аватарите на първа страничка, от миналата година са, гор-долу по това време Thinking
Лека нощ на всички

# 20
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ! Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ-ТАТА! ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО С ГОРДОСТ И СВ. ДАНАИЛ ДА ИМ ПОМАГА ВИНАГИ!  bouquet
Относно това за какво знаят децата... почвам да се отчайвам... ми много ми е глупава Мартата! Ама да се надяваме, че ще стане хубава и няма да й трябва много акъл Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ми тя почти нищо не знае! Като я помоля да ми даде нещо, което е хванала, идва и ми го носи, ама да тръгне да си рови из играчките.... нееее... Дава ми от устата си да ям,а като й кажа: "дай на тати да си хапне" и бърка в устата и вади и подава с една лукава усмивка на баща си Simple Smile Кара разни играчки с колелца из къщи и вика бууууууууу. Разбира какво е НЕ и като го чуе си свъсва нослето и се кара с едното пръстче! Обаче това животни... неееее... а, само патето казва па-па и ми го дава като е във ваната, ама то там има избор само от 3 неща за подаване Sunglasses Ох, ами това е... Няма друго... май трябва повече да се занимавам с нея. Постоянно й говоря, като готвя, чистя, пускаме пералнята двете и обяснявам, обяснявам, ама май ще трябва да взема книжка с животинки и да почваме, че сме много назад. Rolling Eyes
Целувки на бебоците!
Хихи, къде се загуби?! А я си кажи как успяхте да изолирате бебка в отделна стая като се кърмите нощем? И ние сме с 3-4 кърмения на нощ и незнам как бих могла да я отделя newsm78 Много трудно ми се струва да ставам, да ходя в друга стая, да я кърмя там, посля да се връшам да си лягам... Сподели опит, моля те! Praynig

# 21

Мамо Яни-много са ти пораснали дечицата и големи са сладури.Много съжалявам за загубата на баща ти Sad.И аз съм минала по този път и болката е неописуема и вечна.

Милва2003 и от мен добре дошла!

Хихи Hug.Много отдавна не си писала.
Верно такова нещо трудно се приживява,все още не осъзнавам напълно какво се е случило.Все имам чувството,че ще го видя отново Cry.Още повече с наближаването на Коледа освен празника и децата,в мен има и болка,защото миналата Коледа,бог ми даде един Наско,тази година(на Димитровден) ми отне друг Наско.

Ивето сигурно също е много пораснала.

Аз съм в период на отбиване на Наско,вече се научи да заспива с беберона с млякото.

# 22
Ами какво да ти казвам ДАйв-поне 2 пъти ставам вечер като съм постоянно на стенд бай.Локи токито е постоянно включено и само като се разбуди аз съм веднага при нея и за 2 минутки се е нахранила,аз през това време си държа затворени очите и след като се храни  се отпрашвам към брачното ложе и продължавам да си похърквам блажено.Нощната лампа е постоянно включена и и давам едно плюшено зайче,което си го гушка и така не се чувства самотна.
Мамо Яни,ние не искаме биберон.Опитвам,но то упорито диването не иска и не иска.Ама,те тези адаптирани млека много на гадно мирияат и много гаден вкус имат.И аз да съм и аз няма да искам да ги пия.Аз мисля да я отбивам на пролет.но до тогава има време и ще видим какво ще покаже времето.Ще пусна някоя нова снимка в албумчето.

# 23
Аз ти видях снимките в подписа и затова изтрих изречението в което писах да покажеш някоя снимка на Ивето.
Наско и той не искаше АМ отначало,търсеше си циците,но няколко дни мъжът ми се зае със приспиването на бебето и нощните ставания.Две,три безсънни нощи в които не ревеше,а само се будеше и хленчеше.Свикна.Тази вечер реших,че ще му дам да сукне,че нещо си усещам гърдите препълнени,а малкия не ги иска реве и посяга към шишето-направо се изумих.
И аз мислех напролет да отбивам,но по здравословни причини трябва да отбия още сега.

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ЕМА И ПЛАМЕНА!
Макар и тривиално, но желая здраве, безгрижно детство и много обич! Heart Eyes

За милите мами, с пожелание за весело изкарване и щур купон!

Алексче, нали знаеш, че проблема е никакъв...просто трябва да си направите нови аватарчета и да ми пратите линка и ще ги подменим! Peace

# 25
Честит рожден ден на малките госпожици Ема и Пламена!!!!!

За щастливите майки

# 26

Честито на Ема и Пламена! Да са живи и здрави послушни непослушани, малки калпазани, големи хубавани!

За мамичките им:

Момичета, смилете се над мен и ми припомнете къде поръчвате календари на децата, защото не ми се рови из темите!  Praynig

# 27
  • София
Привет и от мен на новата мама   bouquet. Добре дошла при нас.

Честито и на рожденниците от тези дни.  bdbaloni . Вече ако седна за 10 мин е цяло чудо. Правя бър тигел на чата и ставам , че обикновенно някой ме дърпа за ръката да ходим .

Виктория нито распознава животните, нито казва кой какво прави, освен кучето. Но пък като я питаш "Как прави котето/кончето...", тя на всичко казва "Бау-бау".
А сега сме седнали да учим едно стихче, ама на немски(щот руските са ни елементарни), тъкмо за рождения ден ще го знаем. smile3508 smile3534

Янче, ние грам животно не познаваме, не кудкодякаме, не мучим и не казваме стихчета, да не говорим за стихотворения. Е пишем перфектно по десетопръстната система на лаптопа, ама то за нашата възраст е нормано.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green / ей тия се раждат вече копютърно грамотни /

ПС Нещо не съм се публикувала като хората вчера. Така, че сега се пускам пак. А добро утро  Laughing .

Честит рожден ден на малките госпожици Ема и Пламена!!!!!

# 28
Честит рожден ден на Ема , Нони да ви е жива и здрава и много весело детство и желаем с Фил.
Честит рожден ден и на Плами.

Нони, Нини

# 29
Честит първи рожден ден на порасналите госпожици Ема и Пламена! Да са здрави, щастливи и много обичани!

И за мамите

Общи условия

Активация на акаунт