Партитата продължават, ДЕКЕМВРИйчетата на годинка стават!

• 13 815
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас

БГ-мама си има нов собственик:

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=602502

# 91

ЧРД на малката Иванина! Да е жива и здрава! Hug

# 92
Честит рожден ден на Иванина!!!

За общ рожден ден съм абсолютно ЗА, бройте ни и нас. Аз до колкото знам Проказка без край е доста голяма, патиланци и сега има открит някакъв нов Джулианс или нещо такова, но бил мнооог скъп- двойно на другите. То зависи и колко хора ще има разбита се Hug

# 93
Иве, ама Муни говори за януари месеца, май нещо четеш между редовете а Mr. Green?
... Shocked, хм...верно съм го пропуснала...сори Муни Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ИВАНИНА! Да расте здрава и щастлива, палава и игрива! Heart Eyes

За сега съм навита да дойдем когато й да решите, но зависим от времето, че ако са някои преспи хич и няма да мръднем. Rolling Eyes

# 94
Чести рожден ден на Иван и Лили и на днешната рожденничка Иванина!

# 95
  • София
Честит първи рожден ден на Иван, Лилия и Иванина! Щастливо детство и богати родители! Laughing

Пък аз съм чула, че собственик на Дарик радио щял да купува Бг-мама.

# 96
Честит рожден ден на Лилия,Иван и Иванина,да са живи и здрави,много да слушат мама и тати!

Тони,честито и на теб,пожелавам ви много години заедно,изпълнени с любов,щастие и сбъднати мечти!

Паломче,благодаря за инфото!

# 97
Честит рожден ден на малката Иванина! Да расте щастливо и весело детенце!

Катюша, да, явно нещо се е бъгнал сайтът. Аз си мислех, че е лично отношение към мен.

Бисера, много интересна статийка. Купили са ни значи  Laughing Перспективно, перспективно. Разсъждават хората...

И на двечките - Катюшка и Бисерка - благодарим за комплиментите  Hug

Дани, бе ти ли се притесняваше нещо за развитието на детенцето? Спокич, Лора не ходи, не говори и няма зъби. Не съм се запритеснявала нещо, само неудобството е, че като идем някъде, най-щателно обърсва пода, щото много се е разлазила напоследък.

За общото ЧРД - гледам насъбраха се бая ентусиасти, ама дайте да назначим организационен комитет. Има ли доброволци? Айде вдигайте ръцете, да не посочвам аз  Laughing

# 98
Честит Рожден Ден на Лили, Ванката и Иванина! Да са здрави, умерено палави Simple Smile и мноооооого усмихнати!
Честито и на техните мами!

Китче Лора е супер сладка  Heart Eyes! Да и нащипкаш бузките от мен!
Много ще се радвам да се съберем за общ рожден ден, така че мамите, които още не са се записали, веднага да го направят  Joy. Мен и двете дати ме устройват, за мястото също нямам претенции Simple Smile.

# 99
Честит рожден ден на Иванина , здраве, радост и весело детство желаем  Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

Айде и аз да се похваля с моето дете ... не правим разни номера , ама вече се изявяваме професионално  Grinning Харесаха го от една фирма за детски облекла и го снимаха за календара си и му платиха в натура със зимен комплект и от пролетната колекция ще получи един. Мама му е много горда  bowuu
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9493328

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 14:39 от Дарка Подробната

# 100
Честит рожден ден на Иванина!!!!!!!!!!!

Даре, как да не го харесат твоето слънчице, та той е роден модел!!!!!!!!!!! Много е сладък на снимката. Heart Eyes

Лорчето с тия пухкави бузки ми идва да я нащипя едно хубаво!!!! Heart Eyes

# 101
Честит Първи Рожден ден на Иванина! Да е здрава и послушна мамина отмяна!

Дарче, браво на малкия модел и честита му първа заплата, макар и в натура!  Hug

# 102
  • София
Честит рожден ден на Иванина!

Дари , манекен и половина, а както викаш - ходи му синьото наочине  Hug

Ако знаете какво преживях - побеляха ми косите. Нина досега само веднъж е била един ден хремава и не съм имала такива проблеми. Следобяд спа 3 часа. Стана лекозатоплена - като от сън,  хапна едно данонино - не повече от 5 мин дае било. Като я свалих от столчето и пареше. Премерих и Т то- 38,3. Докато се обадя на НИки вече пареше. Премерих отново 38,7 . Това за не повечче от 10 мин от ставането. Направо се разтреперих. Атя стана кисела и ревели - реве и само мама мама повтаря. Не можахме веднага да се свържем с педи и се облякохме за да отидем до спешния ц-р в Младост. Таман ан вратата звъни педи - даде напътствия и се разбрахме пак да се чуем. Със свещички и Нурофен точно за 30 мин имаше нормална Т.  Още треперя.  После си беше весела, закачлива, има си апетит, няма повръщане или разстройство. НИЩО. Как стана така и от какво беше? Според едни е вирус , според други от зъбите, но досега не е вдигала Т от зъби ( а доста трудноизбиха всичките ). Напарво не знам вече.

Да се оправят всички болни бебчовци и мами, че страшна работа    Praynig Praynig Praynig

# 103
Честит рожден ден на Валентин, Борис, Иван и Кристияна!!!!!!!
Пожелавам детството им да е един незабравим купон!!!!

Честит празник и на майките

Айде, дойде и нашия ред да ви черпим за първата ни годинка!!!!!

и за десерт от токущо собственоръчно приготвената торта (еее, не може да се сравни с произведението на МакситУ). Вещи, ще извиняваш, ама изплагиатствах ти идеята Hug

Заповядайте, да ви е сладко Hug Hug Hug

# 104
Кате, дано нищо сериозно й няма на малката кукличка Praynig
Стискам ви палци да се оправяте и всички други болни сладурковци да оздравяват! Heart Eyes

Ама Кате, честит рожден ден и на теб (много лесно ще ти запомня датата, защо ли newsm78)

Пожелавам ти много усмивки и весели моменти с бебка, а най-вече тя да се оправя, че да не се ритесняваш. Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 00:37 от y.shishkova

Общи условия

Активация на акаунт