Кой ще Ви гледа, като остареете?

• 5 758
  • 142
  •   1
Отговори
# 105
Добре си възпитаваш децата,Марадона.Евала!Надявам се искрено да не се срещнат никъде с моите деца.Дъщеря ми е красива и таку виж,синът ти си паднал по нея.Божкеее,какво ще правя тогава!За сина си съм спокойна,не си пада по манекнки,предпочита приятелката му да е прочела поне 10 книги.За старините си не мисля много много,моля се да ги доживея.Ама това го решава онзи горе,нали?

Ама защо се молиш да не се срещне дъщеря ти със сина ми? Толкова ли е дащна и слабохарактерна? Те могата да си се срещнат, да пият по едно, че дори и да правят неангажиращ секс и после по живо по здраво...Нали?
Ти за моята дъщеря не се притеснявай.Аз на показ с цената няма да я сложа,както гледам си тръгнал ти да правиш с твоята дъщеря.Прибери си детето докато е време,да не ти каже някой дебеловрат след време"Гледай си работата,дъртак!20 години ти си я гледал,сега аз ще я е..а".
Леле,какви слова ooooh! Аз пък никъде не видях цена newsm78 Значи за да си опазим децата от безмозъчните дебеловрати отсега трябва да им наденем фереджета,и да им внушим предпочитания към пеньоара,така ли? 
Най-малкото не трябва да я пращаш във Визаж.Или от небето падаш?Да не би и твоята дъщеря да е манекенка там?Предпочитанията към партньора ги внушава автора на темата.Чети добре!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 12:20 от stefani6

# 106
  • София
Възрастния човек трябва да е благороден.Да раздава мъдрост и да разказва мили спомени.
Надявам се да не остана на ръцете на децата си за да не им преча.Надявам се да живея в хубав дом за стари хора и да наблюдавам както тук по форумите безумни спорове.Ще играя Бинго и ще говоря много по телефона, който ще плащат децата Mr. Green

# 107
надявам се да ме гледат квалифицирани медицински работници и друг обслужващ персонал, в чудесен дом за възрастни хора, където няма да имам грижа за пране, готвене, чистене и сметки за отопление и прочие, и към мен ще се отнасят с уважение като към клиент /а клиентът е бог/, а не със снизхождение, като към питомец... мечтая си, всъщност, но само онзи горе ще каже какво и кога ще се случи. щото имам син, а снахата най-вероятно само ще ме гледа, в прекия смисъл на думата, а може и това да не иска smile3506

# 108
  • София
Аз съм уредена вече.
Дъщеря ми става футболна съпруга, а на мен Монда ще ми резервира едно апартаментче с гледка към басейна и един масажист от латиноамерикански произход.
Ще ми трябва и компания, за да се възмущавам от зет си, ако случайно е забравил да подари на жена си нещо по-скромно от боинг за рождения и ден.

# 109
Никой няма да ме гледа, аз няма да съм за гледане. Ще се покрия с чаршаф, изрязвайки дупки за очите, и ще отговарям за мистериозното изчезване на разни работи от кухнята.

# 110
Стефаниш, що не Визаж? Я препоръчай нещо друго.
Или искаш да кажеш, че не възпитавам децата си правилно?
Аз нямам нищо против да станат адвокати, лекари, архитекти или и трите едновременно, но съдейки по баща им, това едва ли ще се случи. Така че по добре манекенка и футболист, от колкото некви чиновничета за по 1000 евро заплата на месец, 3 лизинга и 2 потребителски кредита.

# 111
  • София
Когато одъртея искам да имам къща на брега на морето и да си пиша романи и да се гледаме с Миуото.
Децата могат да идват да ме виждат със внуците, но само за малко.

# 112
Стефаниш, що не Визаж? Я препоръчай нещо друго.
Или искаш да кажеш, че не възпитавам децата си правилно?
Аз нямам нищо против да станат адвокати, лекари, архитекти или и трите едновременно, но съдейки по баща им, това едва ли ще се случи. Така че по добре манекенка и футболист, от колкото некви чиновничета за по 1000 евро заплата на месец, 3 лизинга и 2 потребителски кредита.
Симпатичен си ми,честно.Пожелавам ти наистина от сърце децата ти да постигнат нещо в този живот,но не ги прави чак толкова меркантилни.Научи ги и на други неща.Желая ти весели празници! Simple Smile

# 113
  • с/у ОколоМръсТното
огледалото.

# 114
 Joy Дъщеря ми манекенка във Визаж.Хо-Хо-Хо smile3532 Та тя няма 2годинки Crazy И да,от небето падам,що,лошо ли е? Очаквам да обясниш реакциите си с разумни аргументи,а не само да мяташ плюнки наляво и надясно.Ние да не сме на по 3години,че да ни манипулира някой мнението.Всеки сам решава кое е добро за децата му.Едни от най-напористите кандидат-любовници на баща ми имат всъщност изключително благородни професии Crazy И по мое мнение биха преспали с него само срещу няколко ракии.
И да добавя-присмял се хърбел на щърбел.Написала съм пеньоар,не партньор. hahaha

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 13:57 от Kатюнгелчева

# 115
Да отговоря-с мъжо ми ще се гледкаме самички в една караванка, и никога за повече от седмица на едно място  Mr. Green Така  хем свят ще видим, хем и от децата ще сме по-далеч... Crazy (разбирай-да не им се бъркаме в живота)  Flutter

# 116
Joy Дъщеря ми манекенка във Визаж.Хо-Хо-Хо smile3532 Та тя няма 2годинки Crazy И да,от небето падам,що,лошо ли е? Очаквам да обясниш реакциите си с разумни аргументи,а не само да мяташ плюнки наляво и надясно.Ние да не сме на по 3години,че да ни манипулира някой мнението.Всеки сам решава кое е добро за децата му.Едни от най-напористите кандидат-любовници на баща ми имат всъщност изключително благородни професии Crazy И по мое мнение биха преспали с него само срещу няколко ракии.
И да добавя-присмял се хърбел на щърбел.Написала съм пеньоар,не партньор. hahaha
Нищо няма да ти обяснявам ,Катюнгелчева,при толкова цветущ език като твоя,оставам безмълвна. Stop

# 117
  • София
Лелее, учудвам се, че някои взимат всяка една написана дума присърце!!! Явно някои дами имат повече от достатъчно свободно време, че са седнали да се дразнят и подскачат като ужилени  Mr. Green

# 118
 Shocked Оставаш безмълвна,просто защото няма какво да кажеш.Поне не инструктирам хората да четат,преди самата аз да съм прочела нечий пост.Или пък да започна да чета конско на някой,че не си възпитава правилно детето,просто защото е будно дете и е пожелало само да участва в конкурс.Каква "цена",какви пет лева Crazy bishop

# 119
Тонка, защо си си сменила аватара? Ти си по-красива от тази на снимката.

Кейт, моля те нека не намесваме "кОнкурса". Там сложихме точка.

И нека да не изпадаме в излишна сантименталност, а да мислим в евро!

Общи условия

Активация на акаунт