Паническо разстройство-част 2

• 197 306
  • 912
  •   1
Отговори
# 120
момичета, искам да споделя с всички обсебени от този проблем, че разрешение има.Аз страдах от такива кризи 6-7 години, мислех че умирам, стоях си в къщи ,получавах сърцебиене, вдигах кръвно-и всичко от страх, .Оказа се , че имам нарушения в биохимията-липсва ми СЕРОТОНИНА-елемент ,отговарящ за спокойствието.Зпочнах да вземам сероксат заедно с ривотрил-за по-бързо действие, постепенно спрях ривотрила и останах със сероксата, който пия под минималната доза.Спрях и него ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА.Приела съм факта, че бързо изчерпвам серотонина и че имам нужда от сероксатата, който се продава без рецепта в аптеките.и си промених начина на мислене-живея за деня, казвам си , че няма нищо фатално, радвам се на времето .........и така

Интересно как лесно Ви убедиха психиатрите, че имате намален серотонин... Това са го установили само при плъхове, защото при човека няма начин...и дават АД, които са като светената вода - ако не помогнат, няма да навредят.

# 121
Момичета,нашата Петя(petia0805) утре лети за Германия.Много добре знаете какво и е стисккайте палци всичко да е ок Peace Я дайте да се преброим колко от нас прадпочитат да са сами заради ПА и колко в този момент искат да има човек с тях.Аз съм N1 по време на ПА искам да съм сама. Давайте..

# 122
мили ми невен далеч съм от мисълта да оспорвам знанията Ви по медицина, но животът се оказа повече опит, отколкото теория,липсата на серотонин ми я установи шефа на отделението по психиатрия, за когото предполагам, че симптомите ми на са му прецедент, около мен няколко души са преодолели това състояние с ъс същото лечение и ще се радвам ако помогна с казаното дори на един човек, само тези които са били в тази дупка и се въртят в омагъосания кръг на антидеприсантите могат да разберат чувството на безизходица и агонията, която преживяват, аз я преодолях и съм щастлива , пък дори и да съм  плъх Grinning

# 123
Аz преди 2 месеца щях да напиша тук , че има още един иzлекуван , но... zа жалост таzи седмица пак се zапочна.
И пак същата работа ... нещо в ежедневието иzнервя, което поражда дискомфорт и хипохондрични настроения  със страхови криzи  Sad
Имате ли препоръки към блиzките? Как да реагират?
Стискайте паци настроението да премине бърzо и леко.

# 124
nellito, ами аз предпочитам да съм с някой, дори само за да ме разсее, в повечето случаи дори не казвам какво ми е точно, измислям нещо друго незначително Hug

# 125
в нашия случай  с човек  Wink

# 126
  • Габрово
Невен и аз мога да се закълна в Анафранила  Peace. Когато го вземах, много плавно ми увеличаваха дозата и не съм имала никакви странични ефекти, освен тревожността, която преминаваше за около 5 дни. Но това се изтрайваше.

Стискам палци на Петя.

nellito, аз също когато съм получавала ПА съм предпочитала да съм с някой, по възможност близък. Така се разсейвах и по-бързо ми минаваше.

# 127
  • София
Аз предпочитам да съм с някой та ако случайно припадна да има някой да ми помогне да не умра.Звучи сигурно смешно ама е така при мен.

# 128
И при мен е точно така. Ужасно е.

# 129
Аз предпочитам да съм сама/за да не се изложа/

Само по време на бременноста си изпитвах ужас да стоя сама.

# 130
И аз предпочитам да съм сама за да не се излагам JoyСмешно е

# 131
Малко ме успокоихте. Аз си мислех че няма оправяне, но явно с много воля и малко хапчета всичко ще се оправи. Дано да е по-скоро.
enevitable, искам да те питам по каква схема си пила хапчетата и наистина ли за 5-6 дни си се оправила?

# 132
Аз предпочитам да съм с някой та ако случайно припадна да има някой да ми помогне да не умра.Звучи сигурно смешно ама е така при мен.
Аз съм по същия начин.Не ходя никъде сама.
Момичета,световъртеж имате ли?

# 133
  • София
Аз съм по същия начин.Не ходя никъде сама.
Момичета,световъртеж имате ли?

Имам световъртеж и гадене и все едно земята под краката ти пробада

# 134
Цитат
Имам световъртеж и гадене и все едно земята под краката ти пробада

Съвсем точно казано  Peace Така е и при мен.

Общи условия

Активация на акаунт