Паническо разстройство-част 2

• 201 771
  • 912
  •   1
Отговори
# 165
Момичета здравейте отново! Имам болки във врата от тъпия компютър на който съм цял ден, сигурно се е получило някакво ошипяване, няма значение, та въпроса ми е следния : какви обезболяващи сте ползвали докато приемате антидепресанти? Преди малко изпих един асперин ама май не го препоръчват в комбинация с АД. Вие как мислите?

Абсолютно всякакви болкоуспокояващи съм приемала с антидепресантите:немезил,аулин,аналгин,ацефеин и др.Когато те боли нещо пий си болкоуспокояващо и не се притеснявай.

# 166
harem_style благодаря ти Hug  Как се чувствате днес? На мен нещо ми е напрегнато и затова реших да прочета някъде дали има магнитни бури и се оказа че има. Дали е от това незнам...май вече наистина съм изтрещяла   newsm78  как да се излекувам от това внушение   ooooh!

# 167
Здравейте, исках да питам, някой от вас тренирал ли е интензивно, аз досега само се разхождам, (откакто ми пада захарта) мисля да ходя на "тае бо", но ми казаха, че било доста натоварено 1 час скачане. Аз се притеснявам да не ми падне захарта и нали от млечната киселина можело да се получи ПА.
Ох, искам да тренирам, а пуст страх не мога и не мога да се престраша #Crazy
А за магнитните бури и аз се опитах по едно време да ги мисля, но спрях да чета кога има и кога не и ми се размина, поне това Joy

# 168
Аз ходех докато пиех Серопрам по 1 час 2 пъти седмично на аеробика и тае-бо, близо 3 месеца, в тези часове се чувствах супер, защото не мислех за проблемите си и ми доставяше удоволствие. Понякога ходех и на каланетика, но си предпочитах аеробиката.После забременях и се наложи да прекъсна рязко Серопрама, спрях и с тренировките. Не съм се замисляла за кръвната захар, нямах проблеми с нея. При мен ПА водеха до ускорен пулс, при тренировките също ми се ускоряваше пулса , но не се страхувах че ще ми стане нещо. В крайна сметка спортистите се славят с по- бавен пулс. Всъщност исках на мен да ми е добре , а и си допаднахме с инструктурката, срещах и други хора, и досега когато психически се чувствам дискомфортно имам нужда от активно движение, със спорт срещу атаките. Общуването с положително заредени хора също ми въздейства добре, гледам да избягвам мърморковците. Магнитните бури отдвна не ги следя, вече не ги усещам.

# 169
Да се похваля вчера почти 2 часа бях в едно заведение newsm44 на два пъти бях готова да си тръгна да избягам но останах казах си каквото ще става да става и нищо не стана малко ми се зави смят получих сърцебиене но се овладях и съм мног горда със себе си newsm68 smile3501

# 170
Да се похваля вчера почти 2 часа бях в едно заведение newsm44 на два пъти бях готова да си тръгна да избягам но останах казах си каквото ще става да става и нищо не стана малко ми се зави смят получих сърцебиене но се овладях и съм мног горда със себе си newsm68 smile3501

Ето,поради същата причина не излизам никъде.Вече само,ако е в домашна обстановка се замислям,и пак понякога не ходя.Да не говоря пък,че без мъжа ми не излизам.Даже последно време и в къщи ме е страх да стоя самичка.Наистина много ми се струпа на главата-смъртта на бебето ми,цитонамазка група ПАП 3 д,която след посещение в онкологията се оказа ПАП 2,но дотогава си беше стрес.За две седмици какво ли не ми мина през главата-че имам рак,че ще умра(от този факт адски се стряскам).Постоянно имам хипохонрични мисли,постоянно си правя изследвания,все си мисля че съм болна от нещо неизлечимо.УЖАС.От началото на януари ходя на психоаналитик,или по-точно Когнитивно поведенческа терапия.Пия ципралекс,а ксанакса го заменихме с хомеопатия,тоест аконит.Ефект има,но не такъв,какъвто очаквам,но може би ми трябва време.
Вие имате ли хипохондрични мисли.Споделете.И моля ви успокойте ме,защото все имам някакви симптоми,ама май сама си ги предизвиквам.

# 171
  • Габрово
Вие имате ли хипохондрични мисли.Споделете.И моля ви успокойте ме,защото все имам някакви симптоми,ама май сама си ги предизвиквам.

О, да имала съм хипохондрични мисли в изобилие. За това спрях да чета за болести. И да, сама си предизвикваш симптомите. Подсъзнанието и от там самовнушението е страшна сила.
Ще преодолееш този период, но ти трябва време  Peace.

# 172

И аз непрекъснато се самонаблюдавам, малко да ми се завие свят и край. А напоследък и като отида на лекар ми е едно такова напрегнато, развълнувано... дори само за консултация да е. Записала съм си час при Карагьозов за цитонамазка и колпоскопия, не ми се мисли #Crazy

# 173
  • Пловдив
Harem_Style, откога пиеш Ципралекс ? И аз пия, на мен лекарката ми каза да не чакам резултат преди 3-4 месец.

# 174
Здравейте и от мен!
Как сте днес? На мен в събота пак ми беше лошо/виене на свят, сърцебиене, потни ръце и т.н./. Ваче реших, че е по-добре преди да реша да забременявам да пия няколко месеца антидепресанти, за да се почувствам по-добре и тогава да мисля за деца. Вие какво ще ме посъветвате.

# 175
В събота на доста им е било лошо. Моите наблюдения са , че магнитните бури много влошават нещата  Sad

# 176
t_pavlova защо не опиташ първо с хомеопатия

# 177
хомеопатия и правилен комплекс от витамини и минерали и рибено масло, спорт, лека храна, лека промяна в начина на живот  ... може доста неща да се опитат  Wink

# 178
  • Пловдив
В събота на доста им е било лошо. Моите наблюдения са , че магнитните бури много влошават нещата  Sad

Затова ли едва не умрях от гадене и главоболие ? Сега разбирам от какво е било... Thinking

# 179
  • Пловдив
Иначе t_pavlova, ще те посъветвам малко да се полекуваш и после да предприемеш тази стъпка.
И мен това ме вълнува, защото съм на антидепресанти, но честно да ви кажа, когато ми стане тревожно и депресивно, усещам, сякаш нямам сила и не бих се справила с един семеен живот Cry  Какво могат да споделят семейните ? Детето помага ли в такъв случай ?

Общи условия

Активация на акаунт