Паническо разстройство-част 2

• 197 390
  • 912
  •   1
Отговори
# 555
Свалете си това.Най-сетне успях да го кача.На мен доста ми помогна.

http://tranz.it/load.php?id=gKi05StypNHzlbcY275382

# 556
  • Русе, у дома
Свалете си това.Най-сетне успях да го кача.На мен доста ми помогна.
http://tranz.it/load.php?id=gKi05StypNHzlbcY275382
Хареса ми, докато го четях, наистина нямах никакъв симптом, който да забележа, а цяла вечер имам бодежи в ляво. Утре пак ще го чета (само него, обещавам)....

# 557
Прочетох го наистина пише много верни неща,прочетете го заслужава си,и наистина храната май ще се окаже много важна...успех милички

# 558
Да миличка, точно това изпитвам, пък сигурно и другите. Стискай зъби, малко ти остава, ще се справиш  Hug

Да кажа сега и аз за храната. Може и наистина да влияе някаква роля. Защо ли? Защото мен последно ме хвана след една диета, в която се яди само протеини и зеленчуци. По време на диетата си бях много добре. След диетата започнах да въвеждам всичко и още в първата седмица ми се случи ето това. Да взема да пробвам викам аз... да не ги ям забранените работи които пише в статията и да видим как ще съм. Със сигурност съм забелязала че картофите, ориза, шоколадовите работи не ми влияят добре. След това имам болки в стомаха, виене на свят и след това ме хващат дяволите  Crazy
 harem_style, благодаря за статията   bouquet

# 559
  • Габрово
ivap  благодаряти за отговара защото напрово се отчаех вместо да се управя то взех да се влошавам днеска ми е 5ден дано почне да действа. Искам да те питам ти пила ли си го по колко и колко месеца

Пила съм го - да. В началото пиех от 10 мг, после от 25 мг. Не си спомням вече точната схема, по която го пиех. Май най-високата ми доза беше 2 хапчета от 25 мг сутрин и две от същите на обед. Лечението беше 7 месеца мисля.
Но, при всеки е строго индивидуално. Тогава състоянието ми беше доста сериозно.
Ти как го пиеш?

Бони, по колко Ривотрил пиеш?

# 560

Сутрин с Ципралекса 0,5мг и към 18ч. 0,5мг. Общо 1мг на ден. Така ще съм 2 месеца, после ще видим как съм.

Някой да знае дали се пълнее от Ривотрил? От Ципралекса мисля че не.

# 561
  • Габрово

Сутрин с Ципралекса 0,5мг и към 18ч. 0,5мг. Общо 1мг на ден. Така ще съм 2 месеца, после ще видим как съм.

Някой да знае дали се пълнее от Ривотрил? От Ципралекса мисля че не.

По цяло хапче от 0,5 или по 1/4 от 2 мг ?  Не се пълнее от Ривотрил.   

# 562
Ходете на някав спорт,най добре на уога мен ми повлия много добре,три пъти в седмицата опитайте де,нищо не губите,ще видите каква промяна има още след няколко дни,ако можете без хапове най добре,мислете позитивно и за хубави неща,запълвайте времето си с нещо не бездействайте.успех на всички

# 563
ivap  благодаряти за отговара защото напрово се отчаех вместо да се управя то взех да се влошавам днеска ми е 5ден дано почне да действа. Искам да те питам ти пила ли си го по колко и колко месеца

Пила съм го - да. В началото пиех от 10 мг, после от 25 мг. Не си спомням вече точната схема, по която го пиех. Май най-високата ми доза беше 2 хапчета от 25 мг сутрин и две от същите на обед. Лечението беше 7 месеца мисля.
Но, при всеки е строго индивидуално. Тогава състоянието ми беше доста сериозно.
Ти как го пиеш?
АЗ ГО ПИЯ ПО ПОЛОВИНКА СУТРИН И ВЕЧЕР НО ОТ СНОЩИ ВЗЕХ ДА ПИЯ ПО ЕДНО ЦЯЛО И СЛЕД ДВА ЧАСА МИ ПРИЛОША И ВЗЕХ ДА ТРЕПЕРАМ И ОТ ДНЕСКА СЪМ ПАК НА ПОЛОВИНКА ОТ 10МГ НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ПОЛУЧИ ТАЗИ РЕАКЦИЯ НО БЕШЕ НЕЩО СТРАШНО ЗА СЕГА НЕ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ПОМАГА.

# 564
  • Габрово
АЗ ГО ПИЯ ПО ПОЛОВИНКА СУТРИН И ВЕЧЕР НО ОТ СНОЩИ ВЗЕХ ДА ПИЯ ПО ЕДНО ЦЯЛО И СЛЕД ДВА ЧАСА МИ ПРИЛОША И ВЗЕХ ДА ТРЕПЕРАМ И ОТ ДНЕСКА СЪМ ПАК НА ПОЛОВИНКА ОТ 10МГ НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ПОЛУЧИ ТАЗИ РЕАКЦИЯ НО БЕШЕ НЕЩО СТРАШНО ЗА СЕГА НЕ МОГА ДА КАЖА ЧЕ ПОМАГА.

Не вярвам от това да ти е прилошало. Просто съвпадение. Странното ми е, че схемата ти е с прием сутрин и вечер  newsm78. По принцип, преди да започнеш лечението по кое време на денонощието се чувстваше най-зле?

# 565
ivap не мога да кажа кога ми е най зле но по принцип сутрин. Но така каза психиатъра да го пия.

# 566
По цяло хапче от 0,5 или по 1/4 от 2 мг ?  Не се пълнее от Ривотрил.   
Много интересен въпрос? Мислех че няма значение. Първо пиех цяло хапче от 0,5мг, а от няколко дни 1/4 от 2мг. Не е ли едно и също?

# 567
  • София
Здравейте на всички как е полойението при вас ,защото при мен не е много розаво ама гледам да не мисля и знам ,че ще отмине.
АЗ пак се включвам със страничен въпрос понеже нали идвап празници и трябва да се изчисти цялата каща а при мен няма кой взех че изчистих навсякаде даже изпрах пердетата и измих прозорците та вапроса ми е знам ,че това не правилната тема ама за нещо такова да пускам тема не мисля ,че е толкова редно а й вас си ви чувствам близки та вапроса ми е може л ида ми стане нещо и да навредя на бебето много съм се панирала и стресирала .Знма 4е нетрябваше да го правя ама и аз съм си една чистница  доста се преуморих дано няма опастност.

# 568
Дейзи, не се притеснявай толкова. Аз в 7-я месец направих основно пролетно почистване, качвах се по кухненския плот да мия стените, правихме ремонт на стаята на бебката и аз участвах много активно. Важното е да се чувстваш добре, да не вдигаш тежко, да не се преуморяваш много. Ти не си болна, ти си бременна. Няма нищо страшно да се движиш, ако състоянието ти го позволява  Hug
Получи ли адреса на доктора? защо не се консултираш ако не се чувстваш добре?

Аз чакам Ива да се включи с нетърпение, че много ме заинтригува нейния въпрос за Ривотрила?

# 569
 dayzi  почивай си  работата няма да избяга.Но и не се тревожи , че като си посвършила нещо ще  навредиш на бебчо. Аз пък през бременността , въобще нямах такива панически атаки.Може би защото карах не много лека бременност и мислех , само за бебето и не оставаше време да миля за ПР.
Утре( живот и здраве) ще пътуваме за Гърция при свекърва ми за Велик ден. От сега се замислям как ще изкарам там.Дано не ми става лошо и да си изкараме добре.
п.п. не ни ли е време за нова тема? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт