Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво означава „смугъл“?
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво означава „смугъл“?
-
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
Събитието в киносалона на ВМА беше празнично и забавно, организирано по случай Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Учениците участваха с фокуси и изпълнения, които предизвикаха смях и радост сред публиката. Тържеството, което се проведе в киносалона на ВМА, беше организирано по повод Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Събитието беше тържествено и весельо, с участието на ученици, които предизвикаха смях и радост сред публиката.
-
Каква е рекламата, в която жена бухва целия мъж в пералнята?
-
Какво е витамин М и защо се обсъжда във форума?

, ама девойките бяха свръх доволни от създадената им творческа атмосфера 
А сега де...
Да видим какви ги е сътворила!След малко отивам да я прибирам. 

А пък на мен ми се иска друг да ги пусне, не аз, инак как да се боря за наградка,а

и край , той е такъв фен на Спайдермен......че вече получавам алергия от всичко спайдерменско....
то са дрехи, чаши, чинии, играчки...... 

Аз не гледам телевизия изобщо и нямах идея какви канали имаме. Много ме хвана яд. Да разкажеш как е минало!

Тръпки ме побиват от идеята, никога не съм имала такива мераци. За мен пътешествие с кораб, моля!

охх ако знаете моя приятел как хърка вечер немога да спя,то хъркане и скимтене ужаас,мисля си ако отидем да му леят куршум дали няма да му мине....казах му на лекар да ходим,ама не било за лекар
тъкмо пия кафето и си 4ета и се 4удя, как и на мене не ми никак празни4но, то с тези болести дето не минават си е просто отврат!оказа се,4е няма да мръднем никъде пак, старите не могат да оставят имането без надзор,демек къщата и май ще сме си по домашни пантофи! роднините в тунис са кой по абу даби, кой по дискотеки организиран с тайфата и остават старците (родителите, малко по големи от мене),а те са пълна скърб за празненства!линда е във ваканция до след нова година! от в4ера й мисля образователна програма по интереси или проверка на интересите!на нея й се играе още с игра4ки, за жалост и няма търпение за нищо!
,а и не само ти си се свързала с ТВ,и аз бях