1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 74 157
  • 443
  •   1
Отговори
# 330
По МСАТ кога го дават и коя серия е?

# 331
Ейййййй, че и по МSAT са го спряли заради празниците, тайничко се надявах поне там да го дават, че и да ги задминат в сериите. Sad Weary
Mislq che towa po MSAT e sywsem razlichen film i mqma nishto obshto s nashite 1001 noshti.................

# 332
Моите истински адмирации за Шеф- благодаря ти че така подържаш духа на темата newsm20.
Така запленени от разказите ти неусетно ще минат дните до следващата серия.
Искам да пожелая на всички ви Весело посрещане на Коледа.Да прекарате невероятен празник изпълнен с много топлина, подаръци от  santa2 и любов.Ще ви потърся най вероятно в нова тема на 27 декември като се прибера.
Не съм от често пишещите само в първата тема писах два пъти но редовно ви следя.

# 333

Ейййййй, че и по МSAT са го спряли заради празниците, тайничко се надявах поне там да го дават, че и да ги задминат в сериите. Sad Weary
Mislq che towa po MSAT e sywsem razlichen film i mqma nishto obshto s nashite 1001 noshti.................

Аз лично по MSAT не съм го гледала, но някой в началото на темата беше писал, че е нашето филмче. Днес реших да проверя, но уви.

А ето открих го

Вижте , момичета какво намерих:
http://www.m-sat.bg/site/programa/3.htm
В програмата на МСАТ излъчват 1001 нощи ! Shocked
Дали това е нашия сериал?
Да нашия е днес трябваше да дават 4 епизот,но пропуснаха май.

# 334
Не мога да върна програмата за него ден,но там пишеше,че е нашия сериал и имаше снимки даже,но като обарнах в 20:00 даваха друго.  шеф -  bouquet  bouquet  bouquet

# 335
http://www.max2.tv/seriali/p3_2090_0.html сега пък вижте какво пише 1 част поправете горе дата на 27.12  и вижте програмата и като щтракнете на филма излиза снимка.

# 336
  • София
 Мили Девойки,

Гледам, че нашата анкетка леко накланя към нашата Шехи ! Не забравяйте любимеца ми Онур, ще се убедите по-нататък! Затова ще Ви омайвам днес с Халит!

Нашата  4 приказка  ще стартира по- рано, че има задължения!

Една Коледа  - за много желания!
Една Нова година – за много мечти !
Една цяла година – за много успехи!
Весели Празници !

# 337
шеф,, все така, неуморима си.  Grinning Да ти благодаря и аз, за интересните сведения.  Hug

# 338
Интересно инфо  Hug

# 339
Момичета любимия ни сериал ще го пуснат чак догодина,т.е на 5.01 Banghead hit

# 340
  • София-в сърцата на моите деца
Mъка-а-а-а-а-а-а!!Как ще дочакаме   този ден.......... ooooh!

# 341
Момичета здравейте  Hug
днес от 22ч по канал D ще дават 77 епизод Grinning какво ли ще става   newsm78

# 342
  • гр.Добрич
Eeeee, това не трябваше да го казваш, изкушаваш ме да включа на Канал Д довечера.

# 343
  • София
E Мили Дами,

Нали не дотягам, постовете ми са доста дълги.  Иска ми се всички мами  на сериала да научат все повече неща за актьорите. Следващите ще бъдат по-кратки, обещавам.

Ето и интервюто:

Превода е със съкращение , интервюто е от преди развода на Халит.

Вие като че ли говорите с очите си в BBG , как го правите ?
Това е заслуга на нашия режисьор. Снимат в едър план  и ти не трябва да говориш , а да изпозваш езика на тялото.
Когато четеш сценария , как решаваш кога и коя част да играеш и харесваш ли цялата сцена , или част от нея?
 Зависи, ако  харесвам ролята си и ако тя е  е забавна , аз не се задълбочавам как да я играя, защото  я играя за мен самия. Мисля, че няма да бъда щастлив, играейки ролята, част от мен не я приема.
Има ли роли , които няма никога да изиграеш?
 Разбира се, че има. Как „ ще събаряш кули”, ако ти не вярваш в тях. ( мисля , че не би изиграл роля на гей, жена – не съм сигурна
Как се промени животът ти след женитбата?
Женитбата е чудесна! Чувствам се отлично! Гизем внесе топлина в моя дом!Всичко става все по-хубаво в живота ми!
Какво правите през уикендите?
 Закусваме дълго...така харесвам.Приготвям яйца, обичам  сирене Фета. Имам котка на име Кизим. Излизаме на вън , гледаме филми в къщи , почивам.
Ти си обикновено си голям любовник в твойте филми ! Какъв си в реалния живот?
 Би трябвало да попиташ жена ми , какво мисли за мен !
 Занимаваш ли се с домашна работа в къщи?
Е, живял съм достатъчно сам  и се грижих за себе си. Готвя, гладя. Помагам на жена си .
Какво готвиш?
По принцип не готвя месо. Сега жена ми го приготвя. Аз предпочитам вегетариански ястия. Е, понякога и аз мога да сготвя месо.
 Храниш ли се здравословно?
 Не обичам „ бърза храна” . Обичам всякакво сладко на закуска.Никога не пия газирано .Като че ли обичам шоколад .

# 344
  • София
--------------------
Каква кухня обичаш?
Ястия , приготвени в зехтин ( това са студените зеленчукови турски ястия). Не използвам  сол в моята храна.
Какво трябва да има в хладилниката ти ?
Фета, мляко, минерална вода. Също – замразени плодове, от които правя плодови шейкове.
Кога замина за САЩ?
През 1999. Заминах за Ню Йорк. Продадох всичко и започнах нов живот там. Но не ми хареса.Липсаваше ми Турция, хората, приятелите, Истанбул. Бях 1 година и се върнах.
Какво работеше там?
Играех в детски мюзикъли, бях барман, сервитьор по едно време. След което се върнах и започнах филма BABA. Той продължи само 15 епизода, след това стартира филма ZERDA. Уцелих старта наново.
Вярваш ли в своята съдба?
Малко , трябва да имаш цел все пак.
Какво те впечатлява?
Музиката е много важна за мен . Винаги когато се събуждам, си пускам CD
Какъв искаш да бъдеш на 50 години?
Искам да имам деца. Искам 2 деца. Искам да язда кон.  И ще работя, естествено.
Имаш ли хоби?
Да, обичам гмуркане.
Три принципи, които съблюдаваш?
Разум, интелект и  чест.
Какво помниш от своето детство?
Имах страхотни детство. Бях мечтател.Исках да бъда шофьор и да плувам с делфини.Исах да стана авиационен инженер.
Мечтаеше за известност?
Никога! Не съм и помислилда ставам известен! Даже да бъда актьор. Мечтаех си в гимназията, че ще бъда певец
Какви бяха желанията на   родителите ти?
Мама искаше да стана учен, а татко действително искаше да бъда театрален актьор.
Работил си в мюзикъли и си бил на уроци по танци. Неудобряваш ли професионалното мъжко танцуване.
Не , никога. Да танцуваш е уникално и има различни измерения. Някои хора не възприемат мъжете, които танцуват, но те грешат. То е като спорт и е полезно за здравето. Танцуването ми е от ползва и в моята работа , как да използвам тялото си ефективно.

Общи условия

Активация на акаунт