1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 74 157
  • 443
  •   1
Отговори
# 345
  • София-в сърцата на моите деца
Шефче, страхотна си!!!!  bouquet newsm51 newsm51

# 346
  • София
--------------------------
Все още ли танцуваш?
Всъщност, вече не.
Ти си играл пред публика . Мислиш ли играта ти в TV сериали е безпреспективна?
 Не , не мисля. Заминах за Щатите само за да участвам в театрални постановки, но когато се огледах- живота бе станал по- труден..
Участваш в много сапунени сериали и шоута, това ще има ли своя край?
 Участвайки в сериали съм като че ли съм участник в маратон. Стараеш се да  запазиш персонажа за по- дълго време. Уморителни и тежко е. Но хората помнят сериалите по- дълго, отколко филмите. Ако ми предложат някое ново шоу , ОК , ше приема , стига да ми харесва.
 А мюзикъли в театъра?
 Бих играл, има някои проекти и мисля за това – аз съм винаги на линия.  Ще участвам и във филм.. Видяхме те в различна роля в „ Първа любов”?
 Там трябваше да играя самия себе си и бях с мустачки, които носех  и в Истанбул.

Обичаш да пееш. План за свой албум?
Не. Пея за удоволствие.
Ролята ти в BBG  е на типичен турски мъж,  който е властен, ревнив и доминиращ.  Такъв ли си в реалния живот?
Не съм доминираща и ревнива личност. Например не бих ревнувал своята жена, излязла с свои приятели, такъв както Онур във филмата. Мисля ,че ревността  се поражда от хора , несигурни в себе си. 
  На какво се смееш?
Първо над самия себе си. Винаги , когато се препъна. Тази година карах ски и сноубоард. Смеех се доста
Какво те натъжава ?
 Да си бездомен и да нямаш решение. Плаках , когато татко умря , защото с него имахме още наши общи неща да свършим.
Например?
Никога не сме били само двамата   на ресторант.
Хората мислят ,че си харизматична личност?
 Добре съм си – имам един нос, две очи, нищо допълнително. Не мисля , че съм много привлекателен....Понякога ми казват да си присадя коса, но аз не искам това. Искам живота да видя как ще ме моделира....
Защо те харесват жените ?
Заради доминиращите и  мъжествените роли, които играя.  Да бъдеш властен привлича жените.
Какви жени харесваш?
Искренни.

Той не обича да пазарува  дрехи. Хареса ли си риза или пуловер, носи , докато ги захвърли. Обича да пазарува зеленчуци и плодове. И обича Френско Еспрессо без мляко и захар.Страхува се да мисли , че е популярен  и затова и другите са благосклонни към него. Той е романтик , който вярва в любовта от първи поглед.А също така е доста дисциплинаран в работата си.
-------------------

# 347
Наистина има страхотен поглед и усмивка.

# 348
  • София
============
E, Мили Дами ,

Утре  -------------"Your Eyelids are like two flower petals. Your smile is like the break of daylight.Your lips are like two ruby's.
Even the night is jealous of your eyes in which I can see your love and lust.. Şehrazat my love etc etc. "----------------

Весели празници!

# 349
Шеф отново smile3501 с теб наистина ще ни мине времето до 5.01 по-бързо.

Весела Коледа на всички.

# 350
шеф
 страхотна си -  неповторима си -   bouquet 

# 351
  • sofia
шефче много мерси
Весела коледа на всички мили дами тук в тази страхотен сайт.
бъдете много , много здрави най вече това, , пожелавам ви щастие и нека късмета ви спохожда през целата следваща година  Hug Hug Hug Hug newsm51 newsm51
ще ми липсвате през следващите дни

# 352
Шеф хиляди   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
просто си наистина един истински фен благодарение на който опознаваме любимите си герой, продължавай в същия дух, и моляте в никакъв случай не си мисли че постовете ти са дълги! Stop
аз дори не искам да свършват  Crazy  Crazy  Blush  Blush

# 353
Привет на всички , които гледат 1001 нощи  bouquet
не мога да скрия - пленена съм .... от главния герой Blush
научих много за серяла без да знам че има тема даже 2 Shocked
Ще споделя инфото при първа възможност!!!
Весели празници !!!

# 354
  • Sofia
Записвам се и аз тук.Невероятен филм, от доста време не бях попадала на такъв сериал. И аз харесвам Онур, невероятен поглед...

# 355
Ох, гледам една любовна сцена към 40 серия някъде  в yutube и не мога да спрa Crazy Crazy CrazyНяма такава страст просто!Ма как играе...може да те подлуди този човек  Blush Crazy

Шеф newsm20 newsm20 newsm20-за труда и желанието!!!

Аз си гледам малки откъсчета,като колажчета от yutube,vbox7,колкото да им се любувам на двамата.Иначе серии напред вече не гледам,не искам да знам какво ще се случи! Naughty

# 356
Здравейте, записвам се и аз сред фенките  Simple Smile
Гледала съм 1-2 серии по ТВ, но тия дни изгледах всичко във В бокса, за да си наваксам.
Благодаря на Шефчето за труда  bouquet Още не съм изчела всичко, но напредвам Laughing

Изкуших се да погледна напред в youtube Embarassed чакам с нетърпение следващите серии Simple Smile

# 357
  • София
 Просто не е за вярване, пощти 1ч. през ноща е , а аз не мога да спя. Дали съм била "загубена" така ----- Преди час свърши 77 епизод, тези хора наистина се обичат!!!!

# 358
Просто не е за вярване, пощти 1ч. през ноща е , а аз не мога да спя. Дали съм била "загубена" така ----- Преди час свърши 77 епизод, тези хора наистина се обичат!!!!
AMA AZ KATO WI KAZWAM NIKOI NE MI WQRWA OBICHAT SE RAZBIRA SE................

# 359
Kaji be shewche pone na lichni kakwo stana susu 77 seriq ste chakam.............az taka ili inache sum zapoznata ama sega s taq seriq neznam.............shte chakam otgowor........

Общи условия

Активация на акаунт