1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 216
  • 443
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, може ли някой да ми каже от къде и как да си сваля музиката от филма на телефона Praynig Искам да ми звъни с мелодия от филма. Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.

Хади евала Grinning
http://www.imeem.com/people/rr_9YA/music/FGCCisav/kirac_binbir_g … ce_jenerik_gitar/
Momi`eta bihte li mi kazali kak da q swalq shtoto pri men neshto ne se poluchawa a puk strasno mi hareswa tocno tazi pesen

# 211
  • София
Ух, не се примирявам, че трябва да сме зависими от тъпата Нова ТВ, за да си гледаме хубавия сериал! Чак ме е яд на малоумната им програма, да не говорим, че ако го спрат съвсем само те ще загубят. Имаме ли някакъв шанс за английско звучене на филма? Или субтитри на английски? Яд ме е, изключително нелогично ми се вижда да сложат този сериал по това време, само за пълнеж едва ли не, направо звучи непрофесионално от тяхна страна! За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out

# 212
Ух, не се примирявам, че трябва да сме зависими от тъпата Нова ТВ, за да си гледаме хубавия сериал! Чак ме е яд на малоумната им програма, да не говорим, че ако го спрат съвсем само те ще загубят. Имаме ли някакъв шанс за английско звучене на филма? Или субтитри на английски? Яд ме е, изключително нелогично ми се вижда да сложат този сериал по това време, само за пълнеж едва ли не, направо звучи непрофесионално от тяхна страна! За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out

Подкрепям!"Сделка или не"е тъпо до безкрайност ooooh!то,бива тъпо ама толкоз ooooh!
Стойностните неща ги пратили в трета глуха! #Cussing outПък нашите от "Забравена любов"как рецитират ooooh!охххх,прости им господи некадърността/само Дияна Любенова е добра/Просте ми малкото отклонение Praynig
Казвайте сега какво да направим за нашия хубав сериал-как да им уварт главите на тези от Нова тв че ще имат много висок рейтинг с "1001 нощ"?

# 213
  • sofia
момичета, дайте ми линк към днешната серия . нещо не иска при мен
много ще съм ви благодарна

# 214
# 215
  • sofia
много мерси Hug, само че и на мен ми излиза само първа част другите не са ли качени

# 216
много мерси Hug, само че и на мен ми излиза само първа част другите не са ли качени
Явно в момента ги качват частите. Пробвай по-късно. И аз виждам само първа част.

# 217
  • sofia
абе вчера само първата и добре че ми ги изпратиха не се отваряха явно имаше нещо

дано по бързо ги качат

# 218
ЕЕЕЕЕЕЕййййййййййййй тоя сериал ще ме довърши ....вервайте ми  Crazy
Абе Здравей Б-я нали имат и директен телефон и на много хора казват да звънят след  предаването на него. Освен да зо вземем и там да звъним ..., че то в ефир ми се струва невъзможно. Иначе атака с писма  Joy
/вече са качени 4-те части на епизода/ Айде приятно зяпане  Mr. Green

# 219
  • sofia
моля ви пратете ми страничката с всички епизоди , ане само с 1 част от днешнат серия ,това иаз го зареждам но не ми се качват другите

# 220
Като отвориш линка с първа част http://www.vbox7.com/play:e6e4c2a3 от дясно има всички серии. От канала пише и най долу са 2 и 3 част от 10 епизод.

# 221
  • sofia
хиляди благодарности, гледам и не довиждам , ама вече видех и започвам ...цял ден ги мисля кога ще се прибера и да гледам

# 222
Момичета, може ли някой да ми каже от къде и как да си сваля музиката от филма на телефона Praynig Искам да ми звъни с мелодия от филма. Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.

Хади евала Grinning
http://www.imeem.com/people/rr_9YA/music/FGCCisav/kirac_binbir_g … ce_jenerik_gitar/
Аз защо не мога да я изтегля оффф тъкмо се зарадвах,голям индианец съм doh

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 19:55 от denigali

# 223
За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out
Само да ти кажа, че бозата не я дават от миналата седмица. Недей толко се пали за бозата! Laughing

# 224
  • София
За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out
Само да ти кажа, че бозата не я дават от миналата седмица. Недей толко се пали за бозата! Laughing

Ми усетили са, че не струва. hahaha
Не, сериозно, не ме интересуват българските недоразумения, аз се паля, за нашия си сериал. И ме е яд, че той е ощетен, за сметка на куп глупави предавания. Дано се промени това, защото съм сигурна, че българската публика вече има нужда от качествено кино. Българското се доказа многократно, че не става. За сметка на това, очевадно турците се справят блестящо и са ги подценили много. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт